Cinsel Yaşam İlk buluşmada cinsellik isteyen erkeğin tek amacı o mudur? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Sizce amaci sadece bu mu İlk buluşmada cinsellik isteyen erkeğin tek amacı o mudur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
SeksKoçuu Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Tek amacı demek haksızlik olabilir fakat ilk amacı budur. Yanlista değil öyle bakmayin. Seni arzulamayan erkekle beraber olma zaten. 1 1 Yorumla Monakoluyum +1 yıl Bu yorumu çerçeveletip zihin duvarınıza asın! Yorumla
red_devils Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Kesinlikle hayır, ama bu durum iki kişinin de isteğine göre spontane olmalı bence 0 0 Yorumla
etafile Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 604 cevap paylaştı. ilk buluşmada cinsellik isteyecek kadar yolunu açmışsın demekki 0 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Beni ilk buluşmada yemeğe çıkar diyen kadının amacı yemek ısmarlatmak olamayacağına göre 0 0 Yorumla
BeyazMamba Takip Et Master Yaş: 32 , eic 51% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 743 cevap paylaştı. Yok. Sanırım daha çok akademisyen olmak üzerine tartışmak istiyor.. Ya da o tür. 🤦♂️ 0 0 Yorumla
Dostoviski Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Yani adam direk söylemiş sende amacı bumu demişsin kafanız mi karışık acaba ülke olarak zor bir dönemden geçiyoruz. 1 0 Yorumla
oylebikisiisteeee Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Nasil istedi acaba? Nasil olabiliyo bu kadar 1 0 Yorumla
Tablepencil Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 440 cevap paylaştı. Evet tam bir sapık oluyor bu 0 0 Yorumla
colorfulpeople Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Sence 😁çok zor olmasa bu sorunun cevabi 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. heralde yani ne sandın? 0 0 Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Yok be abartmaaa 0 0 Yorumla
Hairmafya Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. İlk buluşmada istiyorsa başka ne olabilir 0 0 Yorumla
Medical34 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Evet amacı sadece o 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Bir de kafasina gore yaziyor ya da yazmiyor Yorumla Medical34 +1 yıl Hayatım seninle bir kere birlikte olup bir daha görüşmeyecek sevgili filan olmayacak yani tam bir pic arkadaşmış Yorumla Soran +1 yıl O zamab bulusmama da gerek yok Yorumla Medical34 +1 yıl Aynen öylee Yorumla
Monakoluyum Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hayır tabi ki 0 0 Yorumla
olgun1kisii Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Tabiki 0 0 Yorumla
Kalpdoktoru___ Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 591 cevap paylaştı. Başla ne peki 0 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
Seveceksin85 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. Önemli seks 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. evet sadece amacı o 0 0 Yorumla
Theseussz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 84% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sence ahdh 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Amaç odur 0 0 Yorumla
apro45 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Aşk belirtisi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yes baby 0 17 Yorumla Lieutenanttt45 +1 yıl Baby mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Lieutenanttt45 sana mi dedim! Yorumla Lieutenanttt45 +1 yıl Bana dedin mi dedim? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Lieutenanttt45 niye soruyorsun ozaman sanane! Yorumla Lieutenanttt45 +1 yıl Sakin ol? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Lieutenanttt45 ozaman karisma Yorumla Lieutenanttt45 +1 yıl Ne bu ego Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Lieutenanttt45 kisiye göre Yorumla Lieutenanttt45 +1 yıl Ah ah diyecek çok şey var da Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Lieutenanttt45 soyleyebilirsin Yorumla Lieutenanttt45 +1 yıl Yok bende kalsın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Lieutenanttt45 ok Yorumla Lieutenanttt45 +1 yıl Yaşın doğru mu? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Lieutenanttt45 napicaksin Yorumla Lieutenanttt45 +1 yıl Merak ettim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Lieutenanttt45 degil Yorumla Lieutenanttt45 +1 yıl Teşekkür Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Tek amacı demek haksızlik olabilir fakat ilk amacı budur. Yanlista değil öyle bakmayin. Seni arzulamayan erkekle beraber olma zaten.
Bu yorumu çerçeveletip zihin duvarınıza asın!
Kesinlikle hayır, ama bu durum iki kişinin de isteğine göre spontane olmalı bence
ilk buluşmada cinsellik isteyecek kadar yolunu açmışsın demekki
Beni ilk buluşmada yemeğe çıkar diyen kadının amacı yemek ısmarlatmak olamayacağına göre
Yok. Sanırım daha çok akademisyen olmak üzerine tartışmak istiyor.. Ya da o tür. 🤦♂️
Yani adam direk söylemiş sende amacı bumu demişsin kafanız mi karışık acaba ülke olarak zor bir dönemden geçiyoruz.
Knk başka ne olabilir ayril direkt yani hayir gelmezzzz
Nasil istedi acaba? Nasil olabiliyo bu kadar
Bu da soru mu yahu
Olabilir bunun neresi kötü
Kesin değil ama kuvvetle muhtemel.
Evet tam bir sapık oluyor bu
Sence 😁çok zor olmasa bu sorunun cevabi
nasıl belli ett istediğini
tokmakcın olım demıs
Veya pompacı
heralde yani ne sandın?
Yok be abartmaaa
Hem boyat hem boyaatt
ılk sevgılınmı?
İlk buluşmada istiyorsa başka ne olabilir
Evet amacı sadece o
Bir de kafasina gore yaziyor ya da yazmiyor
Hayatım seninle bir kere birlikte olup bir daha görüşmeyecek sevgili filan olmayacak yani tam bir pic arkadaşmış
O zamab bulusmama da gerek yok
Aynen öylee
evett
Hayır tabi ki
Tabiki
Başla ne peki
Evet
Evet.
Önemli seks
evet sadece amacı o
Sence ahdh
Bilmem
Evet sadece bu
evreni kurtarmak olduğuna da inanabilirsin
Amaç odur
Evet
Ölçmek gerek
Aşk belirtisi
yatmaktır amacı
Evet
Yes baby
Baby mi
@Lieutenanttt45 sana mi dedim!
Bana dedin mi dedim?
@Lieutenanttt45 niye soruyorsun ozaman sanane!
Sakin ol?
@Lieutenanttt45 ozaman karisma
Ne bu ego
@Lieutenanttt45 kisiye göre
Ah ah diyecek çok şey var da
@Lieutenanttt45 soyleyebilirsin
Yok bende kalsın
@Lieutenanttt45 ok
Yaşın doğru mu?
@Lieutenanttt45 napicaksin
Merak ettim
@Lieutenanttt45 degil