sizce?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
sizce?
Kadın izlerse sayılmaz, erkek izlerse sayılır. Yorumlardan da belli. İki yüzlü feminist zihinlerin dünyaya bakış açısı. Kadınları üstün zanneden bir avuç sa lak la doldu dünya. Keşke askerlik 2 seneye çıksa da erkekler full testosteronla dolaşıp eski dominantlığına kavuşsa.
Bu arada soruna cevap İKi CİNSİYET İÇİN DE SAYILMAZ. Benim gözümde ama. Hastalıklı feminist birine sorarsan erkeklerin sorduğu soruya evet deyip, kadınların sorduğu soruya hayır sayılmaz yazacak. Ulan daha demin gördüm benzerini ya. Erkek sormuştu. Yemin ediyorum feminizmden öyle bir nefret ediyorum ki. Feminizm başı her görüldüğü yerde ezilmesi gereken bir yılandır!
Yani benim hatun ayaklar ile ilgili olanlara birsey demiyor çünkü uygulama da onun ayakları oluyor da diğer türlü olanlar da da istemiyor benim başka kadınları görmemi ve ona güzel olan pozisyonları gif olarak attığım da başka penis vajina görmek tek seninkini bilmek istiyorum diyor ve öyle de oldu. Aldatmak sayilmaz ama bazen can alıcı fikirler aklına geliyor ve kısas yaparcasına dümdüz ediyor beni😅
Sen ve karşıda ki ile iletişim varsa aldatma sayılır uzaktan olsa bile ama sadece cinsel video izlemek aldatmak sayılmaz bence çünkü karşıda ki seni görmüyor.
Ben izlerken esimi aldatiyor gibi hissediyordum. Ama gercek aldatmaktan yine iyidir diye düsünüyorum. Karsi taraf yetersiz geliyorsa, isteksizse yapabilecek cok sey olmuyor.
@gvklvfj cok konustum. Kendi kendime konusmanin sonucu olarak Bosandik!
@gvklvfj umarim mümkünati varsa barisirsiniz ama en en önemlisi en hayirlisi olsun hakkinizda iki tarafli.
Bende senin gibi dusunuyorum ve size birsey sormak istiyorum esinizle iliski yasarken siz once bisaldiniz esiniz bosalmadi hala dimdik duruyor kalkar yatakta uzanirmisiniz veya ne şekil boşaltirsiniz
Genelde kadin daha gec bosalir. Öyle olduysa bile devam edilebiliyor ya tekrar tekrar bosalabiliyoruz
Bazi ozel sebeplerden dolayi bizde kadin daha erken bosaliyor ve icim yaniyor diyip devam edemiyor bende banyoda mastla bosaliyorum
Bosanma sebebin sadece cinsel tatminsizlikmi (aldatacagiba boşansa kadin veya erkek daha onurlu karakterli bir davranış olur )
@Çapkınkurtt bosanma sebebimiz yetersiz cinsellik degil. Eski esimin bana uygun olmayan fantezileri ve cok kavga diyebiliriz
Evlimisiniz düşünceniz vefkalete doğru
Cevap
59Cevap
hayır sayılmaz
Yok artıkkkk videodan adamı çağırıp yapmıyosun sonuçta 😂😂😂
Başkasının bedenini çıplak görmek aldatmak oluyor
Senin gibi sadakatsiz geniş olmaktansa geri kafalı olurum daha iyi
Cahil sensin sadakatsiz de sensin video izlemek aldatmak dedim ben
Yani kocan gel beraber p*rno izleyelim dese izlermisin
Penis gormek vajina gormek normal mi
Hayır tabikide kendini tatmin etmek aldatmak değildir
Kendini tatmin etmek elbette aldatma sayilmaz ama bence aldatmak eşinin yanında yapamadığını yapmak konuşamadığını konuşmaktır
kişiye göre değişebilir cevabı ama bana göre aldatma sayılmaz
Aldatmanın sana göresi bana göresi yok bu net aldatmak oluyor
Karşındakiyle ilişkiye girmiyorsun sonuçta bunu kendin için yapıyorsun. burada niyete bakmak lazım 😄 Aldatma şöyle olabilir, sevgilin/eşin varken başkasıyla kamera açıp sexting yapıyorsan eğer işte böyle aldatmış olursun
Aldatmaktır elbette başka erkegin penisine bakacak ayipya edep haya neredr kaldi tatmin edebilir mastla
ALDATMAK = Eşinin yaninda yapmadigini yapmaktir konuşmadigini konuşmaktır
Nasıl izlediğine göre değişir.
Ama beraberliğin varken p. rno izlemek de, ne bilim.
cut.
p*rno karsındakini değil ama kendini aldatmaktır.
adamın biri bi tane hatunu gözünün önünde çatır çutur götürüyor
ve sen bunu izleyip zevk alıyorsan ciddi ciddi problemin vardır..
bunu bi ileri seviyesini yazmıyorum buraya...
kadını çıplak gördüğü için yapıyor adam için değil
Yav nasıl bir ülkede yaşıyoruz nasıl bir kader bu , cinselliğin kadınlar nezdinde bu kadar sapıklık olarak sorgulanması ne büyük garabet.
O zaman her şey aldatmaya girer hal böyle olursa... bence aldatmaya girmez aksine farklı bir fantezi olur.
Bence sayılır sonuçta o videodaki kızın yerinde hayal ediyorsun kendini yani o erkeğin içine girdiğini hayal ediyorsun fiziksel olmasa da zihinsel olarak aldatmadır
İzlemek iyi bisey degil tabi ama aldatmak sayilmaz. Zaten evli olmadigin biriyle f. b sindir ona karsi aldatma diye bisey olmaz. F. b lere suslu isimler takmaya gerek yok. tek sevgili vardir hayat boyu birlikte olacagin evlendigin kisidir.
Sadece izleyen kişiysen eğitim videosu gibi düşünülebilir..
KS kadınlarına kalırsa kadın kelimesini bile kullanmak aldatmak sayılacak 😄
partnerim ile izliyorsak, fantezi olsun diye sorun yokta. tek izleyince tatsız bir durum...
Yani bu tartışmaya açık ve kişikere göre göreceli olabilir
Aldatma sayılmaz ama kesin ve net olarak başka erkekleri düşünmeni sağlar
Cinsel video izlemek bile zina iken tabi ki aldatmak oluyor bu
Başkasına arzu göstergesidir insiritif olarak sayılmaz ama dolaylı anlamda bir ünlem işaretidir.
Bence sayılmaz
Sayılmaz tatmin etmek gerekiyor sonuçta
Başkası ile tatmin olmak aldatmak oluyor senide inşallah aldatırlar
@asliakkaya1999 neden kabul etmedn
Başkasının bedenini çıplak görmek aldatmaktır yani hayır diyen herkes aldatmış sayılır demek ki izliyorlar
61 erkek hayır demiş. İşte maks erkek zekası. Gayette sayılır
Kızlara da bak
hayır bu bir ihtiyaç
Sayılmaz. Birlikte bile izleyebilirsiniz.
Bence sayılmaz zaten birçok kişi izliyor
Hayır sayılmaz
bence de sayılmaz aldatmadan bu kadar korkmalarının ne anlamı var ki
lan yok sayılmaz
çoğu p*rno eğitici oluyor deneyimsizler için
Bence sayılır.
Biz erkekler hep izliyoruz zaten.
Abartmaya bayılıyosunuz
Başka erkekleri düşünmen normal
sayılmaz tabiki
Temas yoksa ve duygu yoksa hayır
Bi yerde sayılır tabiki