Cevapları ve nedenleri alalim
Aldatmak
Alatma degil
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
hayır neden aldatmak olsun ki birlikte p. rno izleyen sevgililer de var ayrıca normal filmde sevişme sahnesi izlemek de aldatmak sayılmalı aynı mantıkla bakarsan çok saçma
Hayır. Asla aldatmak değil. Aldatmak iki taraflı olur. Tek taraflı bir şey olmaz. Dokunmuyorsun ve o da seni hissetmiyor, tek taraflı bir şey. Hatta bence bu bir ihtiyaç. Bunu abartmamak lazım. Diğer tür filmleri izlerken bir şey yok da bunda neden olsun değilmi. Gayet normal bir şey. Rahat olun lütfen ve abartmayın. 😎
Bence değil kesinlikle öyle birşey olmuş olsaydı evli birisinin veya sevgili olan bi çiftin partnerleri de bi kadına veya erkeğe bakması aldatmaya girer bana göre değil
Mast. yaparken böyle şeyler izlemek gayet normal bir şey. hayal gücünü kullanıp kendini tahrik ediyorsun ve orgazm oluyorsun.
Cevap
17Cevap
Televizyonu s…ikmediğin sürece ya da köşesini içine almadığın sürece aldatmış olmazsın
Ne saçma sapan şey bu
Oldu olacak TV'deki insanlarda kışlanın oda aldatmak
Ben gerek erkek partnerim ile birlikte, gerek ise tek başıma p*rno izlerim, çok zevkli. Aldatmak değil bu yani. Ama partnerinden başkası ile sevişirsen aldatmak bu olur
hangi devirde yasiyosunuz ya aldatmak ne demek en dogal hakki aldatsa dahi, sen hergün ayni yemegi yiyor musun?
Hayır, alakası yok.
Aldatmak değil ihtiyaç gidermek
Ne alaka videodakiyle seks yapmıyor ki😀
Aldatmak degil ben esimi p*rno izlerken bosaltiyorum.
Ne alakası var bende eşimde izler yani
Hayır, fark bakış açısı kazanmak…
O zaman film dizi vs izlemeyelim hiç
Alakası yok alışkanlık meselesi
Aldatma değil de irade zayıflığı diyebiliriz
Değill
Izlemeyen yokki
Eşimle beraber iziliyorm bunun neresi aldatmak
Değil
Hangi tür izliyorsun
Hayır canım ne alaka
Aldatmak değil