Ben için uyum önemli, bunun içinde cinsel uyumda dahil. cinsellik ihtiyaç ve ihtiyaç giderildikten sonraki tavır hareket ve davranışlar çok önemli..
Çocukken saçma canım şey olarak gördüğüm şeyler, hobin ne? Hangi rengi seviyorsun? Eğitimin ne? Ne yemekte. Ne izlemekten hoşlanırsın gibi sorular kesinlikle çok çok çok doğruymuş. 25 yaşında. Sonra kendi istediğine göre şekillenmiyor hiç bir şey. Karşındakinin çenesi bile seni bazen çok yoruyor. Cinsellik bile keyifsiz oluyor çünkü aynı şeyleri istemiyorsun çoğu zaman06 Yorumla- +1 yıl
Cinsellik ihtiyaç değil istektir yemek yemeden duramazsın ama sevişmeden durabilirsin
- +1 yıl
Bence sevişmeden durursan vücutuna zarar verirsin. Zaten bunun farkında olan erkek vücudu otomatikmen 15 gün içinde gece yatağı ıslattır. Bunun bilincinde olan erkeklereide mastürbasyon yapar duş alırken.
Kadınlar regli olduğu için aynı durum söz konusu değildir. Onlar ihtiyaç hissetmezler. - +1 yıl
Mastürbasyon ile cinsel ilişki farklı
- +1 yıl
İhtiyaç değil aslında çünkü sonuç olarak ölmüyorsun ama binevi mental ihtiyaç yani daha iyi hissetmek için var ama olması şart değil
- +1 yıl
Bence kesinlikle olması şart. Öncelik sırasına göre değişir elbet fakat aç olan insan önce açlığını giderir giyinmeyi 2. Plana atar. Fakat karnı doyduktan sonra cinsel açlığınıda gidermek zorundadır. Eğer tercih meselesi asla olamaz. Tercih meselesi bu ihtiyacın nasıl giderildiğidir. Genel ev mi? Evlilik mi? Dost hayatımı? mastürbasyon mı? Eşcinsel mi? Veya çocuk yapıp yapmamak bir tercihtir.
Cinsellik yaşadığında bunu anlayacaksındır.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayal değil öyle erkekler var ama maalesef sizler beğenmiyorsunuz kızların yüzde 90 nı duygusuz bencil beyni bacak arasında olan özgüveni yüksek tipte olan erkeklere aşık olup beğeniyorsunuz. Misal bir mekanda 99 tane efendi erkek varken bir tane üstte belirttiğim erkek geldi mi offff erkeğe bak aralıksız bakanları gördüm. Çoğu erkek evlenmeden cinsellik düşünmez ciddiyet düşünür sırf eğlenme ve eğlendirmeyi bilmedikleri için duygular ile oynayıp kullanıp atmadıkları için gönül eğlendirmeyi bilmeyip takılmadıkları için süründürmedikleri için saf duygular ile sevdikleri ve aşık oldukları için sizlerin gözünde basit zavallı sıradan ve aşağılık geliyorlar ve tercih edilmiyorlar. Büyük çoğunluğuna kanka dost ayakları ile takılırsınız
Dediğim gibi o erkeklerden çok var ama beğenip tercih edene
00 Yorumla
Bu erkekle ne derecede düşündüğüne bağlıdır. Ve erkek bu konuda senin düşüncene uygun hareket etmiyorsa o zaman dediğinde haklısın. Senin bedenini arzuluyor demektir. Ama sen düşüncelerin, fikirlerin ile doğru gelecek kurmak istiyorsan karşındaki buna uymalıdır. Zaten cinsellik evlilik sonrası bu gerçekleşecek bir durumdur.
00 Yorumla
Düşünce yapısı karakter ve kişiligine göre değişir gevşek yılışık ve erkeği kadınlığı ile etkilemeye çalışan kadına o gözle bakılır
Mütevazı hayatta kariyeri ve etkileşimi iletişimi başarıları ile yaşayan kadına cinsel düşünce ile yaklaşanda sapıktır 😅
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
82Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılMaalesef bazıları öyle düşünüyor
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. iyi de cinsellik nedne yaşam dışı gereksiz gibi yorumluyorsunuz da
cinsellik asevginin aşkın getirdiği ve sağlık açısından da düzenli giderilmesi gereken bir temel ihtiyaç.
sizler öyle bahsediyorsunuz ki arada bir uygulanan sosyal aktivite gibi görüyorsunuz
yahu kabullenin o bir zorunlu temel ihtiyaç. sistemi yaratana karşı çıkmayın. sağlık için günlük ya da gün aşırı giderilmesi gereken yeme içme uyuma yıkanma gibi temel ihtiyaç.
insan sever. sevdiğini arzular neden bu kötü bir şey gibi algılıyorsunuz.
ilk etap sevmeden cinsellik hissedenler normal değil. onlar neye benzer. bazı obezler vardır. karnı aç olmasa da bir şeyler atıştırmadan duramaz. her gördüğüne yanaşır. bunlar öyle
sevgisinden emin olduğunuzla cinsllik yaşayın bir şe olmaz ama illaki ön şart sevgisinden emin olun.
sözlere değil davranış ve tavırlara bakın.11 Yorumla
+1 yıl25 yaşına geldim bi kızda güzellik hariç herşeye aşık olabilirim ama güzellik hariç diyorum.
Bi insanı tanımak fikirlerini bilmek düşünce yapısını bilmem bu tür şeyler gerçekten çok daha duygusal ve huzur temelli geliyo bana.
1 sene bi kızla çiktım kiz 19 yaşındaydı bunlar 2 sene önce oluyo.
Bizimki çok duygusal odaklı bi ilişkiydi 1 sene sonunda ayrılırken kavgasız gürultüsüz bi mekanda yanaklarımdan öpüp.
Ben babamdan görmediğim sevgiyi senden gördüm be adam diyerek gitmesi hala aklımda kalmış.
Tasındılar sonra.12 Yorumla- +1 yıl
İnşallah neslin devam eder
- +1 yıl
Bir sey sormak istiyorum erkek arkadasim da benim sesime karakterime kisiligime zekama hayran ama tatli biri olmama ragmen cok umursamiyor neden guzellik vs
Gizli Üye(36-45)+1 yılHiç alakası yok. Dün Rus bi müşterimin evine servise 5 nci gidişim oldu ve kadın evinde yalnız yaşayan 29 yaşında gayette çok güzel bi kadındı. Ama benim ona hiç bi şekilde cinsel istek duyduğumu hissetmediğimi tavırlarımla hissettirdim. Ve kadın sırf sohbetimi sevdi diye, servise gittiğim evde bi anda misafir gibi ağırlandım ve yemekler kahveler pastalar akşam dışarıda bi mekanda takılmalara kadar gitti iş. Sonra evine bıraktım ve evime döndüm. Kız istediğin zaman yazabilirsin memnun olurum dedi arabadan inerken. Bizim kızlar hiç bize o fırsatı vermiyorlar. 10 kilometrelik yoldan belli olan abazalara fırsat veriyorlar. Ne oldu şimdi o Rus kıza, bi tane bile mesaj atmadım bu gün. Taciz etmedim fırsattan istifade.
20 Yorumla
+1 yılHepsi bir değil. Ayrıca bir kadına bakınca direkt cinsellik düşünende bir sorun vardır. Çünkü normal insanların aklına kadın görünce cinsellik gelmez. Burada hiç denk gelmemiş olabilirsin ama ülke buradan ibaret değil ¢
10 Yorumla
+1 yılTabiki cinselliği düşünecek.. su içmek kadar doğal bir ihtiyaç bu.. AMA bu erkek , adamsa sevdiği kızı cinsellik amaçlı asla incitmez. bu ince çizgiyi koruyabilmekte ancak koca yürekli adamların yapacağı iştir öyle her babayiğitin harcı değildir.. incitmeden sevebilmeyi becermek.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 307 cevap paylaştı. Hayır hayal değil ama şöyle bir gerçek var kişisel gelişim açısından insanlık en vasat zamanını yaşıyor eskiden erkekler evleneyim de rahatça yapayım derdi şimdikilerde böyle bir dert yok bir kızı yatağa atmak için en aşağılayıcı oyunu çevirebilirler.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılHayır bütün erkekler için geçerli bir kavram değildir bu çünkü gerçekten çok güzel seven ne adamlarlar var her erkek aynı değildir
30 Yorumla
+1 yılBen dindar olmasını ve güzel olmasını istiyorum. İlklerden birisi bende. Ama çocuklarımı yetiştirecek kişi olarak da bakmam lazım. Ve ondan başkasına bakmak istemem.
00 Yorumla
+1 yılErkek üremek üzerine yaratılmıştır. Her canlıda bu böyle. Bizim içgüdülerimiz neslin devamı için çalışır. Yani evet. Yaratılışa ters gelemeyiz. Cinsellik düşünmeyen sorunludur.
03 Yorumla- +1 yıl
Kimsede soruyu anlamamış alakasız şeyler yazmışlar.
- +1 yıl
Benim erkek kedi bile kızgınlıkta evde bir odadan diğerine diğer 2 dişi kediyi kovalıyor 🤣🤣🤣
+1 yılEvet. Bir erkek sizi o açıdan beğenmiyorsa yanınıza bile yaklaşmaz. Önemli olan sadece cinsellik için mi sizinle birlikte yoksa cinselliğin yanında sevgi de var mı bunu ayırt edebilmek.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 379 cevap paylaştı.
+1 yılİlk şey değil ama sonuçta düşünüyoruz. Hiç düşünmediğimiz de oluyor bu ona karşı cinsel arzu beslemediğimiz anlamına gelir. Buda kötü..
10 Yorumla
+1 yılÇoğunlukla ama bazı erkekler için arkadaşlık daha önemli mesela benim için ilk şey cinsellik değil benim gibi olanlarda çok kişi var
00 YorumlaOlgunlaşmamış avellerle sevgili olup hemen 2. Gün cinsellik muhabbetleri açıyorlar ondan sonra bütün erkekler suçlu oluyor.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 307 cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik düşünmeyen erkek niye olsunki? Düşünmemek garip değil mi? Kardeş kardeş ilişki neden yaşamak istesin bi insan? :D
00 Yorumla
+1 yılHer sevdiğimiz insan bize direkt böyle yaklaştığı için erkeklere güvenimiz azalıyor artık mumla arasakta xor bulacağız.
00 Yorumla
+1 yılHayır seninle ciddi bir ilişki olur mu diye düşünür. Eğer sende işık göremezse cinsellige gider o iş...
00 Yorumla
+1 yılBenim ilk düşündüğüm inşallah boş konuşmuyordur oluyor :D
10 Yorumla
+1 yılNe alaka ya.
Herkes “seks seks seks seks” diye ortalıkta gezinmiyor sonuçta.10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılHayır tabii ki. Güler yüz , hoş sohbet , içtenlik bunlar çok daha önemli..
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 654 cevap paylaştı. Ciddi ilişki olursa yok demem yani suanki bakış açım bu.
00 Yorumlaaçık konuşmak gerekirse cinsellikten daha çok mal olup olmadığı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen düşünüyorum cinsellik önemli bir konu şu an biriyle beraberim her anlamda çok çok iyi ve bundan memnunum cinsellik olmasa olur muydu sıkılırdım bir yerden sonra
02 Yorumla- +1 yıl
😂😂
Cevap sahibi+1 yıl@Kriminal_Kalp noldu bee
+1 yılCinsellik düşünmeyen erkek hayal, cinsellik hayatın olmazsa olmazı
00 Yorumla
+1 yılCinsellik tabii ne olacak başka bir elleri peniste bir elleri orada burada
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılTanıştıktan sonra mı?
Yoksa tanıştıktan sonra mı?
İkisi aslında çok önemli00 Yorumla
+1 yılKesinlikle katılmıyorum ama cinsellik ilk 3'e girer.
00 Yorumla
+1 yılCinsellik düşünmeyen canlı hayal. Yok öyle bir şey.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 604 cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik düşünmeyen erkek hayal değil, hasta falandır. yaratılış böyle
00 Yorumla
+1 yılHayır kesinlikle değil. Güzel vakit geçirip sohbet etmeyi tercih ederim.
00 YorumlaKendini teşhir edip ortamlarda fingirdeyen hatunlara başka bir şey düşünmüyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCinsellik maalesef erkekler üzerinde bir algı olarak kaldı ama bence bütün erkeklerin tek derdi cinsellik değil birisi tarafından sevilmek adam yerine konmak da ister bir erkek
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle hayır ama bu kisye gore değişebilir. Sana yaklaşımına göre belirleyeceksin bunu
00 YorumlaCinsellik düşünmeyen erkek hayal
Erkeklerin kadınlarda düşündükleri ilk şey cinsellik00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Evet. Tabi kişiden kişiye de değişir bu durum.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılValla kim ne derse desin. Yalan söylemeye gerek yok. Aynen düşündüğün gibi. :)
00 Yorumla
+1 yılHâyâl değil de bizi bulmaz ejejej
03 Yorumla- +1 yıl
Nasıl yani
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlk düşündüğü değil ama düşündükleri bir gerçek ve normal bir durum
00 YorumlaBu durum biraz da sizin yüzünuzden o kadar açık dekolteli dolasiyosunuz ki ister istemez erkekler masum dusunemiyor yani bu durumun tek sebebi erkekler değil
016 Yorumla- +1 yıl
Kusura bakma da erkekler de açık giyiniyor ve bakan kadın sayısı az siz erkekler eğitimsizsinşz sen hiç çıplaklar plajına gittin mi? Oraya mayoluları bile almıyorlar ayrıca çıplaklığın cinsellik ile bir bağlantısı yok olsaydı ben bir erkeğin karın kaslarına bile azardım
- +1 yıl
Ben genel konuştum
- +1 yıl
Yanlış konuşuyorsun kadınların ilgi alanı bakış acısıyla erkeğin bakış açısı aynı değil erkekler dış görünüş görsellikten daha kolay etkileniyor Kasım vücudu erkek vücudu gibi değil daha estetik durduğu için ayrı bir ilgi alanı zaten üstüne de giyim tarzlarınız çok açık dekolte olunca erkeklerin bu durumda masum düşünme ihtimali yok, belli bir kesim için demiyorum hangi erkek olursa olsun hepsi aynı. O yüzden bunun eğitimle falan bir alakası yok bu farklı bir şey
- +1 yıl
1. Dekolte nin bölümleri var karın ve bacak sayılamaz dekolte çünkü mahrem yer değil
2. Si gayet de tahrik ediliyoruz ama bir tık farklı sadece - +1 yıl
Senin dediğin şey daha saçma bir insan bir insanın göbek dekoltesinden neden tahrik olur? Olm asıl ilginç olan sizsiniz her şeyiniz enteresan lan tahrik olduğunuz şeyler bile hiç bir türlü mantıklı gelmiyor
- +1 yıl
Çıplaklıkla cinsellik ile bir ilişkisi de yok fazla prno izlediğin için algın bozulmuş
- +1 yıl
Bak sen erkek değilsin erkeğin gözünden baktığı gibi göremezsin o yuzden anlamıyorsun normal olarak. Bu yüzden boş yere yargılama çünkü dediğim gerçek olay böyle. Bende erkek vucudunu sizin gördüğünüz gibi göremem o yüzden erkeklerle ilgili konuşmuyorum. Tek söyleyeceğim kadınlar bu tarz giyinmeye devam ettikçe erkeklerden masum bakış beklemeyin göremezsiniz bu diziler fimlerinde çok büyük etkisi var eski saf temiz bakış kayboluyor zaman geçtikçe
- +1 yıl
Peki bişey dicem kapalı bir kadın gelse cıvık davransa bide çok açık giyinen bir kadın gelse iyi niyetli davransa sen kime ne gözle bakardın?
- +1 yıl
İnşallah bacakları gözüken kadınlara köyü gözle bakmıyorsundur
- +1 yıl
Niye
Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Kısmen evet ilk cinsel cazibesi sonra düşünsel kafa yapısı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 499 cevap paylaştı.
+1 yılKişiye göre değişir ama bazı kesimlerin önceliği evet cinsellik
00 Yorumla Aynen işimiz gücümüz yok ilk önce onu düşünüyoruz ya Allah'ını seversen bu soru ciddi ciddi sorulan bir soru mu
00 YorumlaHayır. Mutlu olmak , iyi anlaşmak , güzel vakit geçirmek.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgerçekçi olalım. Çoğunluk cinsel olarak kafasındaki profile göre kız arıyor
10 Yorumla
+1 yılHayal değil, hayal ötesi
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 891 cevap paylaştı.
+1 yılHayal gibi ben öyle birine denk gelmedim hiç
10 Yorumla
+1 yılHemen hemen ilk önce düşündükleri odur
00 Yorumla
+1 yılEvet bu yüzden lez olalım 😁
02 Yorumla- +1 yıl
- Cinsel Yaşam konusunda 593 cevap paylaştı.
+1 yılYok erkek arkadaşı varmiyi diye düşünür ilk 😂
00 Yorumla Güzel seven adam vardir da bizi bulmaz
00 YorumlaEvet hayal. Herkes doğası gereğini yapsın artık.
00 Yorumla
+1 yılBenim için evet
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılUzaktan görünüş.
Yakından muhabbet.00 Yorumla
+1 yılCinsellik olmadan aşk olur mu yav
00 Yorumla
+1 yılUyum ve anlasmak benim için derim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılHayır sevmediğim sürece öyle düşünmüyorum
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. İlk üçte kesin varidir
00 Yorumla
+1 yılFizik ve kalp güzelliği önceliğim
00 YorumlaCinsellik olmazsa olmazı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılBiraz sanki öyle? Evlenince ama gerçek sanki
00 Yorumla - Devamını Gör (53)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne