Kadınlar sekse daha duygu odaklı bakar, erkekler ise daha sonuç odaklıdır. Kadınlar cinselliğe çok daha fazla duygusal anlam yüklerken, erkekler cinselliği zevk veren, adrenalin salgıladıkları otomobil sürüşüne bile benzetebilir.. :PErkeklerin bir kadınla yeni tanıştığında ilk aklından geçen şey cinsellik midir?
Bakınız.. Bu işler: Erkeğe Kadına bakmaz. Erkeğinde, kadının da cinsel dürtüsü vardır. Hatta kadınlar da rüyalarda bir erkekle ilişkiye girdiğini görerek orgazm olurlar. Aslında, bir kadının karşısına kaslı ve aşırı yakışıklı olan çıplak bir erkek koysanız, o kadın bir süre sonra erkeğe (ruh haline bağlı olarak) cinsel dürtü hissedebilir. Fakat günümüzde erkekler kadınlardan daha fazla el üstünde tutulduğu için, erkeğin cinselliği ön plandadır ve kadının cinsel kimliği gizlenmeye çalışılmaktatır. örneğin bir oğlan sünnet olunca "erkekliğe adım attı" diyerek gösteriler yapılıyor halaylar çekiliyor, fakat bir kız regl olup KADINLIĞA adım atınca da, marketten aldığı pedi "siyah poşete" koyuyor. Erkeğin cinselliği ön plana çıktığından dolayı "erkektir, tahrik olur" diyoruz. Fakat kadın için aynı şeyi söylemiyoruz. Kadınlar da erkekler gibi cinsel ihtiyacı vardır ve rüyalarda orgazm olurlar, bazıları vibratör kullanır vs vs. Soruya cevap verecek olursam: Erkekler de kadınlar gibi, sadece ruh haline bağlı olarak, "eğer böyle bir ortam varsa" cinsellik düşünürler. Kadını ilk gördüğünde de, veya yersiz yersiz aklına "cinsellik" gelen erkeğin zaten aklından şüphe ederim, ruh hastadır o. Ama genel anlamda bakacak olursak, sonuç olarak : Erkekte Kadında YERİ GELDİĞİNDE cinsellik elbette düşünür.
İlk tanısmada pakete geliyoruz zaten otomatik fiziksel etkilesim ile başlıyor bu erkekler icinde böyle bizim içinde Sonrasinda içselleşebiliyoruz aşktan sevgiye doğru yol aliyoruz
Kadınların ilk aklından geçen cinsellik ise evet erkeklerin de öyledir.
Ama muhtemelen her insanın kendisine has düşünceleri vardır ve bunlar cinsiyetlerinden bağımsızlardır. Erkek diye 'dur şu kızla tanışayım da 2 3 buluşmadan sonra yatağa atarım' diye bir düşünceyle kimse gidip tanışmaz. kişiler arasında çekim olursa olay oraya gider.
Bu konuda asla yalan söyleyemem evet aynen dediğin gibi.. Bir erkek bir kadını gördüğü anda ilk aklının meşgul olduğu şey onun çıplak halidir..Öncelikle vajinasını hayal etmeye çalışır çünkü tüm odak noktası orasıdır.. Biraz da kadından aşırı ilgi gördümü hemen cinsellik ön plana çıkar..
Hayır, tabii ki de, elbette şöyle bir durum var, erkek var erkek var. Her erkeği böyle düşünüyor diye önyargı işe yaklaşmak ayrıca çok ayıptır, gerçi sizler de haklısınız o kadar şeyler duyuyoruz, görüyoruz, okuyoruz ki, farklı bir düşünce aklınıza yer etmiyor.
O algıyı erkekte uyandıran kadının görünüşü ve davranışlarıdır. Eğer kadın edep sahibi, mesafeli, gayet nizami giyinmişse, erkeğin aklında cinselliği çağrıştıracak bir olgu oluşmaz.. Ama kadın çekiciyse ve bu çekiciliğini gerek kıyafetine gerek hareketlerine gerek bakışlarına ve dokunuşlarına yansıtıyorsa eğer, cinsellik aklının ucundan bile geçmeyen bir erkeği yoldan çıkarmaya yetecektir..
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ya bu erkeklerin sürekli seyleri kalkik geziyormus gibi yapmayin yaw 😂 valla bu site yüzünden daha farklı bakmaya başladim beylere 😑
aslında kişilik meselesi bu. bir çok tanısıtıgım oldu okuldan sosyal medyadan felan misal 20 kişiyle tanıtıysam 17 si direk sexsten dalarken 3 ü onu yapmıyor ve beni çok rahatsız eden bir durum bu. her şey mi sexs bu devirde
Zaten kötü düşünen hep erkekler kadınlar cinselliği düşünmez ha onun için yakışıklı kaslı tercihleri var aksi takdirde cirkinlerin de sevebildiği bilimsel olarak açıklandı
Yalan yok her erkek cinselliyi hayal eder, ama bunu karşindakine belli ederse iyi olmaz tabi, Ama her erkek te ayni deyildir, kadinlar nasil cinselliye duygusal yaklaşiyorsa öyle erkeklerde vardir elbet
Her iki tarafında, evlenilecek eğlenilecek sınıflaması var, problem sınıfların ters olması, kadının evlenilecek gördüğü erkek tipi evlenmeye değil eglenmeye niyetli oluyor, yanlış anlaşılma genelde burda oluyor
Bu olay kadından kadına ve erkekten erkeğe değişir. kadın burada kendini nasıl tanımlarsa erkek o şekilde yaklaşır, gerçekten sevgiyle yaklaşan erkek için cinsellik kadından gelen davetle başlar.
Nasıl bir erkek olduğuna bağlı. Örneğin ben hiç bir zaman cinsellik odaklı olamadım. Daha çok, "ileride nasıl bir ilişkimiz olur ki?" sorusu aklımdan geçer.
Erkeğe göre de kadına göre değişir. eve gel diyen kadınlar da oldu benim bununla bu işi yapmam lazım dediğim de o etkileşime göre değişir kimini korkutmaz belli etmessin kimini anlar muhabbetinden direk onu düşünürsün.
Ben hayatım boyunca ilk önce bir tanışma yemeğini tercih ettim ve her zaman yararlı oldu. Tanışmak konuşmak ve 2-3 saatlik ilk izlenimler bir sonraki adım için muazzam bir yardımcı oluyor.
İlk aklımdan geçen şey cinsellik olmaz. Cinsellik belli bir zaman dilimi sonrasında karşı taraftan da alınacak sinyallere göre gündeme gelir veya gelmez.
Eğer o düşünceyi düşündüğünü sanan kadın zaten onunla yatmayı planlamıştır erkeğin bir şey düşünmesine gerek yok. erkekler her kadınla yatacak kadar da değil. Ama kadınlar her erkekle yatabilir.
He evet. Kadınlar kitap okur , sergiye gider. Erkekler damacana deler.. Işimiz gücümüz bugün kimi gibsek diye düşünmek. Niye varız ki bu dünyada anlamadım gitti 😃
Tanışma nedenine bağlı cinsel çekimle alakalı tanışmışsan tabiki düşünürüm ama işle alakalı, arkadaş olarak v. b tanıştığım hiçbir kadınla böyle birşey düşünmedim düşünmem 😊😉
Ortama ve kadınına göre değişiyor. Eğer çok dekolte veya çatalı görünüyorsa yakadan ya da dişiliğini ön plana çıkmışsa falan bunlar etken faktörler yani
Şiddetle katılmıyorum, kesinlikle yanlış, o dediğin verilen ışık ile alakalı, bazı buluşmalar insancıl olabilir (cinsellik aklımıza gelmeden).. uzun meseleler bunlar ama yanlış düşüncelerdesin
En İyi Cevaplar