Sadece Beğendiğiniz bir kadında bile cinsellik mi hayal ediyorsunuz mesela?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Benim aklımda ilk cinsellik yatmıyor. Tadına bakmış ve doymuş birisiyim. Ayrıca odaklanmam gereken başka şeyler var. Başkasında durum farklı olabilir ama. Başkası adına konuşamam sonuçta
12 Yorumla
Soran1 yılErkek dediğin cinsel iliskide doyumsuz olacak ya, bak bu senin açından kotu bir şey bence, biraz erken doymussunn djjsks😂saka saka😂
- 1 yıl
Her erkek doyumsuzdur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
30Cevap
Her insanın aklında ilk sırada cinsellik yatar, cinsiyeti olmaz bunun Neriman
114 Yorumla
Soran1 yılKadınlarda durum böyle değil, biz daha cok duygusal ve ilgi tarafından bakıyoruz
Soran1 yılYa bak şöyle; bir kadın tipi o kadar önemsemez mesela, bir erkekten duygusal anlamda bir ilgi görmesi ve karakterli olması önemlidir. Olmaz demiyorum cinsellik illaki olur ama ilk sırada yatmaz. Çünkü biz kadınlar yapısı gereği ilgiye ve duyguya bağlı insanlarımız. Cinsellikten ziyade duygular daha ön planda ve bir ayrılık yaşadığımızda veya baska bir durum uzun süre yalnız kalabiliriz, kalmayıda tercih edebiliriz. İlişkisiz ve cinsel hayatsız.
Siz erkekler öyle değil ama beyninizin coğu kısmı alt bölgeye calısıyor. Bu kotu bir yorum olarak algılanmasın. Belki bizde de aynı sey olsaydı aynı seyleri hissedebilirdik ama yapı ve biyolojik olarak birbirimizden farklıyız
Soran1 yılSevdiğin aşık olduğun adama cinsel dürtü hissetmezsen zaten orada biyolojik bir sıkıntı vardır ama sizin gibi değiliz. İlk sıralarda yer almaz
- 1 yıl
Dediklerine ikinci evreden sonra katılıyorum zaten. Sadece ilk evrede kadın da erkek de seks yapabileceği profile, görüntüye göre seçer partnerini. Sonrasında diğer evrelere geçer, kadının evreleri daha keskindir erkeğinki daha düz ve cinsel odaklıdır orası doğru. Fakat sen de kadın olarak bir erkekle diyalog kurarken, sana cinsel anlamda hitap edip edemeyişine göre seçiyorsun farkında olmasan da
Soran1 yılYani ben diyelim ki o zaman farkında değildim, o zaman Şu an farkında olarak dusunuyorum. Yine de diğer hemcinslerimi bilmiyorum ama benim açımdan doğru değil.
Aslında karakteri uyup uymamasına göre seçiyorum, uyduğunu görürsen zaten sonrasında o uyumluysa bunda da uyumluyuz diye dusunursun herhalde.- 1 yıl
Cüce örneğini bu yüzden verdim. Cüce biri date teklif etse kabul edecek misin? Mümkün değil. Dur bir tanıyayım belki uyumludur demezsin. Veya çok çirkin başka biri. Temelde hepimiz önce gözümüze ve cinsel dürtülerimize hitap edeni seçeriz, sonrasında uyum ararız. Bazıları sadece cinselde kalır o ayrı. Ama bunun kadını erkeği yok, kadınların da sadece cinsel odaklısı mevcut
Soran1 yılHayır tabiki, tip önemli değil derkende hbeş maymunu olmasın, yanıma da yakıssın birazcık ama yakısıklı olmak zorunda değil.
Diğer kızlar icin de Ona bir şey diyemem. Kimsenin icini bilemem.
Ben kendimden sadece şunu örnek vereyim;
Bir adamı seviyorum ben mesela yaklasık 1 sene olacak. Ara sıra iş ortamında oldugumuz icin sohbet de ediyoruz.
Adamı görür görmez hissettiğim tek şey inanılmaz bir duygu ve elektriklenme oldu. Bu cinsellik anlamında değil, yoğun bir duygu. Hayır yani bazen kendime soruyorum adamı o zamanlar tanımıyordun bile nesine aşık oldun, bende bilmiyorum.
Herneyse.
Ben yaklasık 1 seneye yakın ona ilgi duydum fakat yogun duygularımın yanına zamanla cinsel arzular da eklendi.
Yani anlayacağın benim icin ona göre seçme değilde sonradan zamanla olusan bir şey
Soran1 yılCok konusuyorum kusura bakma😂
- 1 yıl
Tamam işte, habeş maymunu olmayınca otomatikman onunla sevişebilirim algısı uyanıyor bilinçaltında. Bu illa onu yatakta hayal etmek anlamında değil, sadece onunla yatağa da gidebilir anlamında.
Erkek direkt yatakta hayal ediyor olabilir onu tartışmıyorum, sadece her insanın görsel varlık olduğunu deklare ettim.
Bunun dışında her söylemine katılıyorum, tartışmaya kapalı konular.
Tabii öte andan her insanı kategorize edemezsin, herkes kendine göre ayrı bir hazine içeriyor. Sen öylesin veya ben böyleyim diye tüm erkek ve kadınlar aynı olmuyor, kişisel olarak değişir hemen hemen her ayrıntı.
Değişmeyen tek şey cinsel dürtülerimiz, arzularımız. Buna da görür görmez karar veriyoruz farkında olmasak da.
Sorun yok, severim kendini anlatabilenleri :D
Soran1 yılİşte herkes kendi dusuncesini doğru buluyor, kendi penceresinden bakmaya calısıyor olaya. Ben de kendi penceremden bakmaya calıstığımda bana uymuyor. Fakat dediğin gibi herkesin durumu karakteri düşüncesi farklı olabiliyor.
Soran1 yılTeşekkür ederim çenesi düşük birr insanım😂😂😂
Soran1 yılEvet Allahıma binlerce şükür dkkdkd😂😂😂
Gizli Üye(25-29)1 yılEvet erkek beyni öyle. Hayır diyen yalan söylüyordur.
22 Yorumla
Soran1 yılAy yalan diyen cok erkek var Şu an djsjsk hic inandırıcı değil
Cevap sahibi1 yılEvet jwhdjsjsns
Kolpa
Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Cinsellik seksting nude bunları yapmayacak iseniz hayatınıza erkek almayın defolup gidin kızlar
11 Yorumla
Soran1 yılHayatıma alacağım kisi beni fiziksel bir obje veya basit bir kız olarak görmemeli bence :)))
- Cinsel Yaşam konusunda 474 cevap paylaştı.
1 yılHahır ama iki ya da üç de cinsellik mutlaka yer alır
10 Yorumla
1 yılNe kadar kafa dengi olabiliriz? sorusunun cevabı yatar
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 323 cevap paylaştı. Kişilik meselesi herkes öyle değildir önce sevgi sonra cinselikte sevginin bi parçası
10 Yorumla
1 yılHayır cinsellik sonradan gelir. En başta güzel bir iletişim
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 337 cevap paylaştı. Cinsellik karşımdaki insanın bana verdiği tepkiye ve yakınlığa göre değişir
10 Yorumla
1 yılHer erkeğin aklında cinsellik yatmaz, duygusal ve ya zeka çekimi olmalı
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. evet her kadında olduğu gibi
12 Yorumla
Soran1 yılHer kadında değil...
1 yılÖncelik tanışmak görüşmek yemek gezmek tozmak sonra o is olsada olur olmasadw olur
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Benim aklımda yatmıyor hayır
10 Yorumla
1 yılCinsellik bakirelere köti gelir
05 Yorumla
Soran1 yılAnlamadım
- 1 yıl
Cinsellik yaşamak. Bakire kızlara kötü gelir
Soran1 yılSen niye heryere aynı yorumu atıyosun, bu yorumunu ben bir kaç kez gördüm. Bir ezberlemissin gitmis
- 1 yıl
Boş yapma istersen
Soran1 yılBos yapan sensin, bir lafı ezberlemişsin o öyle gidiyor.
- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılNe alaka yani. Çok saçma bir bakış açısı.
00 Yorumla Hayır cinsellik yatmaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Hayır
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
1 yılGenelde oylee
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Aynen
10 YorumlaGenellikle evet
10 Yorumla
1 yılEvettt
10 YorumlaEvet
10 YorumlaNayir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılaşkk
10 Yorumla
1 yılKadınlarda da öyle
13 Yorumla
Soran1 yılAlakası bile yok, saçma
- 1 yıl
Niye yokmuş
Soran1 yılBiz kadınlar yapısı gereği ilgiye ve duyguya bağlı insanlarımız. Cinsellikten ziyade duygular daha ön planda ve bir ayrılık yaşadığımızda veya baska bir durum uzun süre yalnız kalabiliriz, kalmayıda tercih edebiliriz. İlişkisiz ve cinsel hayatsız.
Siz erkekler öyle değil ama beyninizin coğu kısmı alt bölgeye calısıyor. Bu kotu bir yorum olarak algılanmasın. Belki bizde de aynı sey olsaydı aynı seyleri hissedebilirdik ama yapı ve biyolojik olarak birbirimizden farklıyız
Gizli Üye(18-24)1 yılyooo
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Genelde oyledir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAbartin abartin
17 Yorumla
Soran1 yılSupheleniyorum artık
Cevap sahibi1 yılKimden
Soran1 yılErkek milletinden😂😂
Cevap sahibi1 yılsiz erkekleri. cidden anlamıyorsunuz bak
Soran1 yıl😅
Cevap sahibi1 yılCidden ama siz erkek eşittir cinsellik diyorusnuz
Soran1 yılYani buradan bakıyorum da cogu öyle sanki.
Genelde
10 Yorumla
1 yılHayir yoo
10 Yorumla
1 yılÖyle evet tabi
10 YorumlaTabi ki
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi