bakire kızların yapabileceği tek eylence bu sadecede onlara yardım ettim karşılıksız foto falan atanları da daha güvenli buluyorlar bende zevk almadığım için fotoların karşılığını beklemediğim için onlara çook çekici geliyor hatta bir kaç kişi konuşmalardan takıntı haline geldikleri için engellemek zorunda bile kalmıştım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Kız boşalmadı ise devam ederim onuda boşaltmak için
Ben söylüyorum sahsen karşımdaki de orgazm olunca arkasına bende bosaliyorum kendisine diyorum oda memnun oluyor
Boşalınca seninle işi bitiyor çünkü, neden sana haber versin.
Devamını isteyeceği için
Ya sexting yaptığım bir kız olmadığı için gizleme gereği duymuyorum ama beraber yapsak Ve boşalsan
Demekki aciz hissediyorda sextingte her partnerle zevk yasanilmiyor ki...
Valla ben söylerim ne var ki utanılcak. Sen bencil erkeklere denk gelmişsin. Keşke birlikte bi seansımız olsaydı.
Gerçekten başarılı becerikliyse inleyerek boşalıp ses bile atarım. yeter ki o hale getirebilsin.
inan şeyim dahi kalkmıyor ki bir kaç bakire eylensin diye katlandığım oluyor
Hım neden
bakire kızların yapabileceği tek eylence bu sadecede onlara yardım ettim karşılıksız foto falan atanları da daha güvenli buluyorlar bende zevk almadığım için fotoların karşılığını beklemediğim için onlara çook çekici geliyor hatta bir kaç kişi konuşmalardan takıntı haline geldikleri için engellemek zorunda bile kalmıştım
Ben söylerim beraber boşalıyoz bu sitede baya iyi sexting yapanlar var
kız boşalmadan söyleyince erken boşalma diye düşünüp bu beni tatmin edemez diye kızın düşünce korkusundan
Erken boşaldıpımız belli olmasın diye :))
O an konuşamıyoruz kasıntıdan 😂😂
Kadınlarda bayılıyor
Soru bu mu ya of
Seninki söylememiş ya da zevk almamıs bu kadar basit
ben söylüyorum fghgfh
Kişeye göre değişir. fakat ben söylüyorum
Okeye dönüyoruz belki
Bosalmiyoruz çünkü yatıp uyuyoruz
Hadi ya bizde boşalın diye bişeyler uyduruyoruz o kadar haha
erken gelenlerin klasik sorunu :)
Sexting mi 🙄🤮🤮🤮
Genelde söylüyorlar?