+1 yılÖncelikle erkekleri genellemen sanırım bugüne kadar karşına çıkan bencil ve cinselliği henüz keşfetmiş kişilerle yaşadığın tecrübelerden kaynaklanıyor, seksting yapmayı sevmem bana sahte gelir, gerçek olmayan hiç bişeyi sevmem, cinselliği yaşama konusuna gelince umarım birgün gerçek anlamda cinselliği keşfeden ve amacı orgazm olmaktan çok orgazm yaşatmak olan hatta bundan daha çok haz alan bir erkekle karşılaşırsın işte ozman gerçek anlamda ayak uydurabilirmisin merak ettim, çünkü iyi bir partner cinselliği sınırsız yaşar ve eğer seksin her anından zevk almasını bilmiyosan bu seni çok zorlıcaktır, yani işin aslı şu evet cinsel konularda bilgi eksikliği yaşayan bir toplumuz ama bu sadece erkeklerden kaynaklanmıyo, kadınların büyük bir bölümüde cinselliği gir çık olarak biliyo, henüz hiç orgazm olmamış kadınlar var, evet orgazm olmayan kadın yoktur edemeyen erkek vardır onada katılıyorum ama kendi vucudumuzu tanımadan başkalarından bunu beklemekte cahalet değilde nedir, öyle bir toplumda yaşıyoruzki kızlık zarını namus, cinselliği özgürce yaşayana or. s. pu diyoruz, ama genel olarak haklı olduğun bişey var cinsellik sırf yaşanmış olsun diye yaşanmamalı, gerçek anlamda tatmin olunmayan bir cinsellik bana göre değil.
36 Yorumla
Soran+1 yılSoru değiştirildi. Genelleme yapmamıştım
- +1 yıl
Bütün yorumdan genellemeyimi anladın burada boşunamı emek verdik yani😃
Soran+1 yılAhahah.. Tabiki emeklerin boşuna değil. Ve dediğin her şey çok doğru.
Herkes genelleme yapmama dem vurdu diye onu en baştan izah edeyim demiştim.😄- +1 yıl
İyi bakalım öyle olsun🙂
Soran+1 yılOlsun. Aslan kral.😉
- +1 yıl
Yok artık😂
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇoğu erkek kızı düşünmez işini görür yatar Buda kadını seksten soğutur seksting de de aynı ben her zaman ilk partnerim zevk alsın isterim çünkü zevk alan bi kadın herşeyi yapar fazlasıyla ben boşalıp yatan duydum yA kadın bu para karşılığı mı yapıyorsun biraz düşünceli ol oral yaptırır yapmaz boşaldı mı kadın boşaldı mı zevk aldı mı önemli değil daha çok hataları var ben boşanmış kadınla oldum 2 tane ikisi çok memnundu 1 i dedi ki ben seks yapmıyormuşum şimdi ye kadar yatardım işi bitsin diye dedi benimle iken deli olurdu kendi arardı buluşalım diye
00 Yorumla
Dogğu beceremiyoruz.
Gerçek yaşamda birçok etken (ten kokusuve feromon, arzu, ten uyumu, göz kontağı vs) bu açıkları doldurup kadını orgazma yaklaştırabilir ama bir erkek gerçek yaşamda ne kadar tecrübeli olursa olsun, seksting esnasında kadının ruhsal ve bedensel isteklerine ayak uyduramayabilir. Neticede kadınlar kadar detaycı bir kişiliğimiz yok. Fıstık yeşilide, zümrüt yeşili de bizim için yeşildir.21 Yorumla
Soran+1 yıl👏👏👏 Şu kadar yorum içinde sorunun cevap niteliğini taşıyan tek yorum sizinki oldu.
Gizli Üye(18-24)+1 yılÇünkü şöyleki erkekler ile kadınlar daha değişik yerlere geliyor yani mesela kadınlar orgazm noktasına duyguyla ulaşır aslında pek fiziksel temas ile değilde karşıdaki kişiyi telefondan bile hissetsin bu onun tatmin olması için yeterlidir fakat erkek için bu böyle değil erkekler tatmin olmak için temasa ihtiyaç duyar kadınlarda bu böyle değildir mesela erkek temasa ihtiyaç duyar kadın duyguya ihtiyaç duyar yani ihtiyaç duyulan şeyi farklı bu yüzden kadınlar daha çok isteyerek yapabilir ama erkekler için böyle değil bu.
51 Yorumla
Soran+1 yılİşte en mantıklı yorum..
Ama madem yapamayacaklar neden yapmaya kalkışıyorlar.. Akıllar hep oraya çalışıyor. Ama yapmaya sıra geldimi eline yüzüne bulaştırıyorlar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
227Cevap
Kadın kulağı ile erkek gözü ile... Kadınlar sekste de orgazm olurken hayal gücüne bağlı olarak orgazm yaşarkar. Erkekler için birleşme olması yeterlidir. Sexting hayal gücüne bağlı olduğu için bence erkeklere yapmacık ve hissiyatsız geliyor ama kadınlar için oldukça zevkli olabiliyor. Erkeğin anlattığını istediğin gibi kafanda canlandırabiliyorsun bu zevk almanda ki en büyük etken ama erkek bunu yapmayı saçma bulabiliyor çünkü önünde dokunabildiği ya da izleyebildiği bir vücut yok.
101 Yorumla- +1 yıl
NET.. 🔥
+1 yılGerçekten sadece kendini dusunmek bencillikten baska bir sey degil. Daha once hep hem kendimi hem karsimdakini dusundum hatta seviyorsam karsimdakini daha cok dusunurum. Boşalma suremi uzatabiliyorum buna hakimim bu sebebten 45 dakika ya da çıkartabilirim belki daha da fazlasına hatta en son kızın birisi ben sana zevk vermiyorum mu diye sormustu bende hayir veriyorsun dedim Ee boşalmiyorsun dedi bende senin boşalmani bekliyorum dedim sonradan boşalmıştım vakit kisitli oldugu icin diger yaptigi erkekler hep birkac dakikada bosaldigi icin beni garipsemişti. :) Bencillik etmemek lazim.
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılSeksi cinselligi bilmiyen cok kadin oldugu gibi ulkemizde seksin cinselligin reelde gir ciktan bosalmaktan ibaret sanan erkekte coktur sanali bilmem nasillar onun icin yorum yapmak yanlis olur cinsellikte hersey karsilikli olup kadininda erkek gibi aktif olup jinekoloji muaynesinde yatar gibi yatmamasi gerektigi gibi erkeklerinde kadini kesfetmesi gerekir on sevismede nerelerinden zevk aldigi ve once kendini bosaltmak yerine kadini orgazma ulastirmayi dusunmeli ve on kutusu seks bittikten sonra sirtini donup uyumaktir aslinda seks bittikden sonra on sevismede oldugu gibi son sevismeyide yapip kadinini ve kendini mutlulugun son noktasina getirmek gerekir
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTecrübesiz kişi bilinçaltını doyurup merakını gidermek için tabiri caizse daldan dala atlarcasına yatakta pozisyon, sextingde ise konu değiştirir. Sextingi uzun zamandır yapmıyorum düzenli seks hayatım olduğundan. Ama yaparken de yapmaktan zevk alıyordum. Tatmin olmaktan ziyade karşı tarafı tatmin etmekten zevk almak yani. Sesli olarak yaparken sertleşmediğim bile oluyordu. Sextingde önemli olan karşı tarafın utana sıkıla belirtmeye çalıştığı fantezileri üzerine yürüyüp bastırmak. Sana çıkarmadan iki at diyen yok, yapmış gibi yap. Basit :D
00 Yorumla
+1 yılCidden haklısın bu böyle. Konuşma becerisi olmayan kitap okumayan adamlardan ne bekliyorsun ki? Zaten hepsi mükemmel bir de üstüne mesela sevmediğini söylediğin bir şeyi o an boşalırken yapmak istediğini söylüyor. Bırak bence hepsini boş.
72 Yorumla- +1 yıl
Gerçek yapmak varken seçtin nedir yaa
Cinsellik konusunda 426 cevap paylaştı. olayın özü seks ise. ortada bir evlilik sevgi vs yoksa veya yoğun değilse bence bundan kaynaklı, erkek kendi tatminine bakıyor. ama yok bunlar varsa eğer, zaman ilerledikçe erkek eşinin arzularını daha iyi anlıyor ve elinin alacağı zevke daha fazla odaklanıyor. ki eşinin hazzı arttıkça kendisi bundan keyif almaya başlıyor.. benim düşüncem bu yönde.
00 YorumlaSexting yaptığı Erkekleri eleştiren biri daha 😂
Türkiye de 35 milyon Erkek var 10 kişi ile yapmış olduğu Saçma bir şeyi 35 milyon Erkeği hiçe sayarak böyle düşünmesi ki
Profesyonel ilişki de tecrübe sahibi olanlar da var.
Bu kadar dar görüşlü bir bakış açısı nın oluşu çok üzücü.
Bilmiyor iseler öğretin olay bu kadar basit00 YorumlaDüşüncelerime tercüman olmuşsun sevgili gizli :) Açıkçası bana yazan kadınlar imla kuralına uymayınca bir kere ben odaklanamıyorum zaten. İkincisi ah oh tayfa var bilirsin onlardan da irite oluyorum. Karşındaki insandan etkilendiysen ve arzuladıysan bunu yapmacık yollarla sürekli nude istemekle işi daha da berbat hale getiriyorsun mesela. Ama işte bunu anlatmak mümkün değil. Hal böyle olunca mastürbasyon kalıyor elde seni çok iyi anlayabiliyorum o yüzden 😒🙃
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBenim seksting yaptığım kişi bencil değildi. Genelde benim zevk almamdan çok zevk alıyordu ve harika seksting yapıyordu. Sürekli istiyordum ondan. Mükemmeldi.
1114 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@artriyal genelde evet o yönlendiriyordu.
Cevap sahibi+1 yıl@artriyal nasıl anlatıyım😅
- +1 yıl
Benimde
Cevap sahibi+1 yıl@artriyal attım canım
- +1 yıl
Ne attın
- +1 yıl
Gelmedi
- +1 yıl
Beni tarif ediyorsun önce ksrşıdaki ben olsam da olur olmasam da ,😏
- +1 yıl
Beni ifşa ediyorsun, yapma böyle her yerde de benden bahs edilmezki demi ama
Cevap sahibi+1 yıl@Biber10dawisky pardon tanıyamadım 😂😂
- +1 yıl
😂 bekliyorum
Cevap sahibi+1 yıl@Biber10dawisky yok canım saol😅
- +1 yıl
Görüş sahibi, sen bilirsin, o zaman sextingden yana dert yanma 😉
Haklısın bu konuda normal sohbeti beceremeyen insandan reelde de bir şey beklememek lazım. Sexting bile olsa insan kültürünü belli eder. Sexting sadece fotoğraflaşmaktan öte hayali geniş farklı hayallere seni yönlendirebilecek zihni ve ufku uçsuz bucaksız kültürlü insanlarla yapılır. Ahh ohh yazan zihniyetle sexting yapılmaz sana da yazık zamanına da yazık. Linç edileceğim belki ama pasif gayim bu arada
01 YorumlaSen uzmanına raslamamişsin bana5 yıl önce bir hanım dadandı, 5 kere boşaltıyor bir saat sonra tekrar, haydi birdaha derken uykusuz kalıyordum, sonra arama işe gitmekte uykusuz kalmayalım, başkasını bul dedim, tadında olursa iyi ama günde 5 olrsa sıkıntı olabiliyor. Şimdide arama durumundayım
00 Yorumla
+1 yılBir çok kişide olan ve yapılan bir yanlış var. Acelecilik ve hayalinde canlandırmadan yaşamaya ve yaşatmaya çalışmak. Aslinda sexting yaparken seks tüm gerçekçiliği ile yaşanıyor gibi hissetmek gerek. Yazarken bile olsa gerçeğe yakın olmalı. Mesala oral seks isteyen birine o anı yazarak yaşatmak çok önemli
00 Yorumla
+1 yılSen anlıyor musun. Bana çok güzel partnerler denk geldi. Ama biri arada sextingte bütün keyfimi de kaçırıyordu
73 Yorumla- +1 yıl
- Cinsellik konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılDeğişik ve farklı duygulara dayalı hisler yapanlar erkek veya kadınlar bu durumda ne kadar mutlu olabiliyor erkekler ve kadınlar açısından çok karmaşık bir olay bu yani kadınlar kendileri için hemen olaya hakim olabilirler ama erkekler genellikle hissetmek dokunmak ve görmek istediği için bir zman sonra bozmaya başlar o yüzden de keyfi kaçar herkes yapamaz bence 😊
00 Yorumla
+1 yılBizden iyi biliyorlardır bence malum bana göre ilgi alanları olduğu için
81 Yorumla- +1 yıl
Eh işte diyelim var bir kaç konulacak kelimelerimiz 🤭
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen hiç birile olmadim reelde açık söyleyim..
ama sexting'de iyiyim diye düşünüyorum.
Sexting'de iyi olmak için cinsel konuları zevkli bir sekilde anlatılması gerektirir.. bir de farklı farkli tecrübeler olup roleplay konusunda iyi anlamak onun kalitesini arttırıyor.. Erkekler için Kadına iyi dinlemek ve verdiği sinyallerinden istediğini iyi anlayabilmek için önceki tecrübe büyük bir rol oynuyor.00 Yorumla
+1 yılBelki sen beceremiyorsundur genelleme yaptığına göre sende sorun var
56 Yorumla- +1 yıl
Helal olsun
- +1 yıl
Şunu görüp bana yazmayin @q sexting yapmıyorum ben
Soran+1 yılSorum degiştirildi. Genelleme yapmamıştım
- +1 yıl
Erkekler yazmışsın
Soran+1 yılKızlar.. Sizce erkekler seksting yapmayı becerebiliyorlar mı?
Yani soru ucu açık bir soruydu. Herkesin fikrini merak etmiştim. Ama site sorumu yargılar şekilde değiştir di.- +1 yıl
Bırak kızları genel olarak konuşursak bu kişiden kişiye degişir kadı ya da erlek fark etmeksizin
Gizli Üye(36-45)+1 yılHic bir zaman ne sekste se sexting de kendim odaklı olmadım benim için her zaman karşıdaki tarafın tatmini her zaman ilk sırada gelir. Belki sana denk gelenler bu yapidaydi belki de fazla ergenleri bilemiyorum bunu tabi. Ve dediğin gibi beceremeyen yapmasın haklısın.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgilimle mesafe yüzünden yaklaşık 200 kez yaptık neredeyse 4 aylık bir sürede ve cidden iki tarafta iyi olursa efsane oluyor. Özellikle erkek için ağzın boş durmaması lazım yoksa karşı taraf sıkılır. Erkek konuşmasını bilecek kadın inleyecek iki taraf da mutlu olacak.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSesli yapmaktan bahsediyorum bu dediklerim sadece sesli oldu yazarak sadece 1 2 kere oldu. Yazarak da fena değil ama sesi duymak kadar yok. Benim sondaki deli gibi inleyişimi de çok severdi mesela yazarak bunlar olmaz.
Gizli Üye(36-45)+1 yılBuradan tanıştığım ve çok fazla sexting yaptığım kadın oldu asla önceliğim boşalmak olmadı hep boşaltmak daha fazla boşaltmak oldu. Karşımdaki kadın 2-3 kere boşalsın istiyorum çünkü o haz alması benim çok daha fazla haz almam demek. Asla nude ya da ses istemem karşımdaki insan kendi isterse bunu paylaşır ben yazarım o okur sonra o kişi hakimiyet kurmak ister kendisi yazmaya başlar ben okurum bazen 1 saatten fazla boşalmadan dayanır devam ettiririm o anki kişi ve duruma bağlı.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen nadir insanla yapıyorum, yapınca da uzun uzadıya sürüyor tadına vara vara.
Genelde sabah saatlerinde boşalıyorum ben, karşımdaki birden fazla defa boşalmış oluyor o saate.
Nude de istemem hiç, bence olayı oldu bittiye getiriyor.
Mesajlaşmak ve hatta telefonda konuşmak çok daha iyi.
Konuşurken eşzamanlı okşamak çok güzel oluyor.
Özellikle aşağıdan gelen sesi dinlemesi tarifsiz...00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok nadir dediğin kısımdayım ama bende karşı taraftan istediğimi görmeyince evet dediğin gibi bozuyorum. Soru olarak haklısın erkekler daha bencil bu durumda ama bunu da kızlara bağlıyorum adam bir günlük ilişki olarak gördüğü için ne kadar foto koparsam kar kafasına gidiyor. Ama kızlara daha umursamaz bu konuda nasıl olsa hangi erkeğe yazsam teklifimi kabül eder kafasında. Bana göre yanlış seksting de olsa karşındaki insanı biraz tanımak gerek az buçuk duygu şart doruklara taşıyabilmek için
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendini düşünen adamdan ve yüzeysel sextingten ne bekliyebilirsin bilemem ee tabi haklısın k ndine odaklı ve kendine tatminlik veren tecrübesiz kişiler çıkacaktır bide olmadan sadece kurgu ya da fantezi bunu tamamen müthiş hale getirmekte var getirememekte denk gelirsen kişisine işte
00 Yorumlaseks dediğin 30 dk bilemedin 1 saat sürer yatakta 24 saat kalacak halin yok ya saçma seks taktiği vardır o zevk vermez yoksa işini bilen insanlar inan her şekilde yatakta mutlu ayrılır. bir ön sevişme adrenalini tetikler 2 boşalma ise adrenalin sıfıra düşer mantıken ikinci sevişme yapılmalı
00 Yorumla
+1 yılfotoğraf isteme konusu gerçekten mod düşürücü bir olay. bence kişi, kendisini o anki sohbete bırakmalı bende konuşma ortasında istenmesini rahatsız edici buluyorum
30 YorumlaSexting nedir ya. Sanaldaki ergenlerin çıkardığı bir olay. Gerçek hayatta yüzüne bile bakamazlar utançtan. Klavye delikanlılığı işte. Sexting yerine mastürbasyon yapın. Gereksiz gereksiz işler.
33 Yorumlaşu soruna bile sadece 'sexting' yapabilmek umuduyla gelen ancak bunun karşılıklı duygu yoğunluğu ile keyif alınabilecek bişi olduğunun farkında olmayan o kadar çok mavili var ki seni haklı bulmamak elde değil ;)
10 YorumlaKarsindaki şahıs eline almadan biseyleri anlatmasi soylemesi gerekiyor. Benim de yaptigim oldu normal cayimi icerken kendimle ilgilenmek yerine karsimdakine odaklanarak anlattigimi bilirim. O yuzden genelleme yapmak mantiksiz.
00 YorumlaÇoğu yorumu okudum ve kendi görüşüm sexting gerçekten yapıldığında aşırı zevklidir ve bence her iki taraf için de söylüyorum güzeline sanat icra edene denk gelindiği zaman muazzamdır gecelerini suslerler süsleyen bilirsen tabi
00 Yorumla
+1 yılÖncelikle partnerini mutlu etmez sen bi daha yapamazsın o yüzden öncelik o olmalı ve uzun sürmeli bencede 45 dk rekorum onun dışında nudesiz olmuyor be bitanede olsa olacak yani yaptığı yeri görmeli bence insan genellemen yanlış kanaatindeyim 😅
00 YorumlaKarsina dogru duzgun biri cikmamistir genellememek gerekir bende bazi kadinlari begenmiyorum yani bu olasi herkes herseyi beceremez kimi acele eder sohbetiyle isindirmaz kimi direk konuya girer duvara toslar :)
00 Yorumla
+1 yılHaz etmediğim, (kişisel görüşüm) sapıkça karşıladığım gereksiz bir eylem! Özgüveni olmayan asosyal kişilerin denemeye cesareti olmayanların ve cinsel işlev bozukluğu olanların tatmin yöntemi olabilir 🤔…
00 Yorumla
+1 yılSexting erkek doğasına uygun değil siz zevk alıp boşalabiliyorsunuz sizin için seks kadar zevkli bir eylem ama bize göre birkaç satır ve hayal gücünün vermiş olduğu sertlikten ibaret. Günün sonunda yine mastürbasyon yapıyorsun.
00 Yorumla
+1 yılSeksting yapmak yerine kendin mastürbasyon yapmak çok daha zevkli ve mantıklı bir şey zaten.
51 YorumlaSexting ne ya gidin gerçekten yapın zevkini cikarin
43 Yorumla- +1 yıl
Dedi , ve sevişmeye gitti sanır görende. Öyle kolay oluyor mu ya her şey?
- +1 yıl
Kız haklı😂
- +1 yıl
Doğru tabi kanlı canlı yapacaksın.
+1 yılNeden sexting e ihtiyaç duyulur bende bunu anlamıyorum
22 Yorumla
Soran+1 yılDogru düzgün yapıldıgında zevki harikulade..
- +1 yıl
Doğru düzgünü nasılmış bunu anlatırmısın Merak ettim
Sexsting bir sanattır. erkekler sexsting sanatıni penislerine bakarak onu bir sanat eseri gibi göruyorlar ve onu bir heykeltraş ustalığinda değil acemi ergenler gibi yok ediyorlar
72 Yorumla- +1 yıl
Teyzeee 😂😂😂 yaşın kaççç😂😂
Cinsellik konusunda 8,2b cevap paylaştı. sexthing aslında zevklerin konusuldugu bir muhabbet ve cidden zevklerini anlatamıyorsa direkt sokarım sever mevzusu ceviren erkek ya da kadın zevk vermez
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBu soruyu ben sorsaydim kesinlikle silinirdi. İşte kizlarsoruyor. com yönetiminin işgüzar oluşu bu sebeple bir kez daha ortaya çıkıyor.
06 Yorumla- +1 yıl
Evet aynenn
- +1 yıl
Ve bir pembenin bana bu konuda destek vermesi de garibime gitmedi değil. Ama aynı fikirde olduğumuz için sevindim.
- +1 yıl
Ya onlarda işinde gucunde işte , yani tiraj meselesi. Gazeteyi böyle satıyorlar. Tan Bulvar gibi yani
Soran+1 yılSoruyu çok yorum almak için sormadım. Bu kadar ilği beklemiyordum.. Hatta soru bile değişmiş.. Ben sadece taslağı hazırlamışım.😄
- +1 yıl
Sana lafım yok zaten sitemim yönetime.
Cinsellik konusunda 300 cevap paylaştı. Ben beceriyorum. ve kendi tatminliğimden önce her zaman partneirmin tatmin olmasına önem göstertiyorum, çünkü benim daha çok hoşuma gidiyor partnerimin zevk alması
00 YorumlaCinsellik konusunda 1,6b cevap paylaştı. Sexting yapmayi sevmiyorum ama ufak ufak bel alti imalar sohbeti cinsellige getirme cabalari hosuma gidiyor. Dedigin gibi telde yapmaktansa kendi kendimi rahatlatmayi tercih ederim
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 730 cevap paylaştı.
+1 yılSanalcı tiplerin işi. Reele gelemeyen, kendine güveni olmayan ve özgüvensiz kişilerin başvurduğu şeydir.
03 Yorumla
Soran+1 yılAlakası yok.. Kendime güvenim tam.. Özgüvenim tavan.. Seks hayatımda düzenli. Sadece değişik zevklere önyargı ile bakmıyor ve biraz heyecan katıyorum
- +1 yıl
Bilmiyorum belki doğru belki değildir.
Benim yazdığım şey genel bir şey. Kişisel algılama lütfen - +1 yıl
O değişik zevk ve fantezileri bende severim ama banada bunun kadın versiyonu çıkmadı robot gibi duranlar denk geldi hep :)
- Cinsellik konusunda 354 cevap paylaştı.
+1 yılBence şöyle bir sorun da var. Bitip tükenmek bilmeyen zevk diye bir şey yoktur. Gereksiz uzatmalarda sıkıcı olabilir. İdeal süresi en iyidir ne kısa olacak nede gereksiz uzun.
00 Yorumla Tecrübe gerek, acele ederse kadını düşünmeden hareket etmemek gerek, önce kadın olacak, bu reelde de snaldada geçerli, demekki sen tecrübesizlere denk gelmissin, ayrıca bencil
00 YorumlaCinsellik konusunda 3,5b cevap paylaştı. Mantıklı bir düşünce yapısı ama sexting yaparken bencil olan sekste de bencil olur mantığına karşıyım. Seks esnasında olabildiğince kadın odaklıyım. Katılmıyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen çok çok iyiyim diyemem ama kendimce 2 3 saatlik hikaye oluşturabiliyorum kız bu durumdan zevk aldıkça tatmin oluyor ve kız boşaldıktan sonra sohbet kesiliyor olan sadece benim 2 3 saat yazdığım parmaklarıma oluyor o yüzden gerek yok
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılSeksting olayını mantıksız buluyorum, bana zevksiz, aptalca ve gereksiz bir şey olarak görünüyor.
16 Yorumla
Soran+1 yılŞaşırdım.. Herşeyin verdiği farklı hazlar vardır. Seks sadece bedensel mi olmalı 😊
- +1 yıl
Benim yaşıma ve tecrübe seviyeme gelirseniz reel seksin yerini başka hiçbir şeyin tutmadığını, reel seks dışında kelimelerin, satırların arasında zevk alıp orgazm olmanın pek de cazip gelmeyen bir fikir olduğunu anlarsınız sanıyorum.
Soran+1 yılYaşım 35 sizin yaşınızı bilmiyorum ama tecrübe konusuna gelirsek benim seviyemi tahmin bile edemezsiniz.. Bu soru ile peşin hükümlü oldunuz ama tanımadığınız için sığ bir yerden bakarak kanaat getirdiğinizi düşünüyorum. Neyse bir gün size bunu hatırlatırım.
- +1 yıl
Benim yaşım 49
Benim tecrübemi de siz hayal edemezsiniz. Kime göre sığ kime göre derin konusuna girmeye de gerek görmüyorum. - +1 yıl
@babyface06 Arkadaşım burası herkesin görüşlerini özgürce paylaştığı bir platform. Herkes benimle aynı düşünmek zorunda değil. Ben de her görüş sahibiyle aynı görüşte olmak zorunda değilim. Farklılıklara tahammül etmek ve katılmasan da farklı fikirlere saygı duymak önemlidir.
Görüş sahibi hanımefendiyle bu konuda anlaşamamış olmamız senin araya karışıp onun aleyhinde yazmanı meşru kılmaz. Kendi görüşün varsa kendi adına görüş paylaşırsın. Bu davranışı bir daha tekrar etme. - +1 yıl
Gel
- Cinsellik konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılSexting ne ya. Ergen gibi. Hayır Türk kadınında sanki çok sexting bilgisi varda. Görüntü yok, ses yok anca yazıp yazıp, aaahhh, ooohhh, yalaa, s... iikk yazar yazar dururlar.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSexting falan bana gore hic degil ama evet erkekler cinsellikte bencildir karsi tarafin isteklerini önemsemez bi an once kendini tatmin etmeye bakar
41 Yorumla
+1 yılGereksiz bir şey zaten hemen bitirmeye odaklanmaları normal
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞu zamana kadar yaptığım tüm kadınlar memnun oldu. Bana denk gelmemiş olabilirsin.
Evet kadından konuşmanın en başında onun fiziğiyle ilgili fotoğraf elinde olmalı ki kadını bilip ona yönelik yazılar yazabilmek için.
Bir de şu var kadınları boşaltınca direkt engelleyip kaçıyorlar 😂00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılasıl beceremeyen sizsiniz fake hesap açıp 2 kelime ile zevk alma çabasındasınız ne görüntü var ne ses var. ben yabancılarla yapıyorum görüntülü sesli istediğim pozisyonda resim video atıyor bende aynı şekilde. ve daha açıklar onlar ne istediğini bilen fantazilerini söyleyen. ama siz napıyorsunuz 2 kelime et ohh aşkım bilmem ne
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılnude istemeye programlı kafa demişsin. o zaman seks hikayesi oku. tek yaptıgınız erkekten hep bir şey beklemek erkeği boşlatmamak. snapte var bi kız yalarım diyorum ohh aşkım diyor başkada bir şey yok
- Cinsellik konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılBende de tam tersi öncelik karşımdaki kişidir bunun için öncesinde biraz konuşurum neleri sever nelerden hoşlanmaz öğrenirim
00 Yorumla Günün sorusuna bak çok önemliymiş gibi bide 🤣🤣🤣🤣
04 Yorumla
Soran+1 yılÖnemli tabi.. 😄
- +1 yıl
Sexting yaptım birkaç kere fakat etkileyici bir sese sahip olduğum için karşımdakinin level atması geç olmuyor :) herzaman kendini düşünen bencil biri olmadım yani herşeyi aşkla yaşamayı seviyorum çoğu hemcinsim bunu bilmez bir kadının nelerden haz alacağını mutlu olacağını bilmez sadece kendi çıkaranı düşünür ama diğer türlü felaket bir şey neyse fazla uzatmayacağım.
#saygılar
Soran+1 yılİşte bende buna dikkat çekmek istedim. Yani kadını takip etmeden kendi istek ve arzularına höre hareket eden ve ısrar ile var olan arzuları da öldürenler için beceremiyor diyorum.
+1 yılYanlış kişiyi bulmuşsun. istersen yaz bana aklını alayim
02 Yorumla
Soran+1 yılAklımı almak isterken aklın başından gider.😄
- +1 yıl
Kendine çok güvenme
Şeftali şelaleye döner
Sexting hiç yapmadım daha doğrusu hiç seks yapmadım şansım yok ki yapayım neyse sexting nasıl yapılıyor 🤔
00 Yorumla
+1 yılAsıl soru şu seksting den zevk alan var mi cidden 🤣🤣🤣
02 Yorumla
Soran+1 yılOoo.. Dogru yapıldığı zaman harikulade zevk alınır da. Millet seksi gir çıktan ibaret zannettiği için gerçek orgazmın zihinde ve ruhta yaşandıgından bi haber..
- +1 yıl
Deneyebiliriz eğer uygunsa
- Cinsellik konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılcinsel açlığın tavan yaptığı bir ülkede sextingi doğru yapan birini aramak samanlıkta iğne aramaktan beterdir
00 Yorumla
+1 yılNude atmanın bir zararı yok aslında ama şimdi tatlı yapacaksın şeker olmandan yapa bilir misin eksik olur :D
00 Yorumla
+1 yılSeksting yaparsinda yazı ile uğraşılmaz
Normal onsevisme anlatıcan falan filan
Görüntülü olmazda anlamı olmaz Bence ya da telefon konusmali00 Yorumla- Devamını Gör (204)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar