AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
230Cevap
Kendine güveni olmayan Real hayatında yapmıyacagi şeyleri atıp tutan kişilerin kullandığı saçma bir şey
Çünkü zevk vermek yerine zevk alma odaklı oldukları için, halbuki kadınına zevk verdikçe zevke gelir erkek. Öncelik iki tarafta birbirinin zevkini düşünürse zaten çok doyurucu güzel bir seksting olur
Sen beceremeyenlere denk gelmişsin. İstisnayı araya sıkıştırmasaydın acımaz gömerdim lafı. İstisnalar kaideyi bozar arkadaşım
Nude isteyenleri anlamıyorum. Benim bu kadar köklü bir sexting geçmişim var, bir kere bile fotoğraf istemedim. Memnun kalmayan bir kız da olmadı sanırım. 😏
Hem tek elle yazıyorlar hem de o ara kafalar yer değişiyor. Normal değil mi sencede.
#SiyahPelerinliAdam
#MadSoldier
Ben geçen bi kızla yaptım maşallah 2.5 3 saat sürdü en son iş bittiğinde sanki gerçekten yapmışım gibi ağrımaya başladı 😂
Çok şükür şimdiye kadar %99 memnun kaldı benden ama artık bıraktım ya hatta çok takipçili bir üye hesabımda vardı sildim...🙈
Erkekler beceremiyor derken? Kızların tek yaptığı "ohhh harika" "Mmmm severim" demek
Sadece bunları yazarak erkeği ne kadar tahrik edebilirler ki? Bişey yazmıyorsanız nude atın tahrik edin en azından
sen farklıysan beklerim
Sexting bana göre dünyanın en saçma olayıdır. Zevk alanların da nasıl zevk aldığını anlayabilmiş değilim. Temas olmadan zevk almak bence mümkün değil.
Doğru tespit ama bnce kadınlar da pek iyi değil. Sanırım cinsiyetle değil kişilerle alakalı. Aynı sorunları ben de kadınlarda yaşayabiliyorm çünkü
Yanlış kişilere denk gelmişsin genelleme yapma bence
Soru değiştirildi. Genelleme yapmamıştım ben..
Evet haklısın sexting yapamayan seks te de bencil olur katılıyorum
Güzel tespit. Ama hayal kurmak kolay bir şey değil. Senin bahsettiğin bir fantezi ve buda sağlam bir hayal gücü ister
Hop sextingdeki kaliteme laf ettirmem
Yapan bi daha ister
O kadar guvenirim kendime beni ayri tut
Bence tam tersi kimisi ninni dinletir kimisi inim inim inletir
Sözde olmak yerine bence onu icraata dökmek bence daha etkili
Bilemiyorum ama karsi tarafida dusunmek lagzim ustelik kadinlari tatmin etmenin cok fazla yolu var erkekler gibi degiller tatmin olma konusunda
Erkekler öyle zaten çok azı kadını tatmin edeyim peşinde geneli yapıp işimi halledip gideyim kafasında
Yok ya asıl kadını deli edip onun o zevk alısını izlemek bitiriyor insanı
sanırım haklısın,
benim sexting yaptığım partnerlerin neredeyse tamamı, ilk kez benimle böyle bir şey yaşadıklarını, çoğunluğunun senin anlattığın gibi olduğunu söylüyor
Ben çok iyi seksting yapıyorum Karşımdaki boşalmadan bitmez bende asla
Çok doğru paylaşım yapmışsın canım tamda dediğin gibi o anki aldığın zevki bile bozuyorlar
Belki inanmazsınız ama sexting ne demek Yeni öğrendim ámk
Sexting flört yok bilmem ne sanki Paris'in göbeğindeyiz nereden buluyonuz bu terimleri
Şahsen insandır insanı değişebilir mesela ben birkaç defa yaptım yaptığım kızlarla gayet memnundu
Her erkek bir değil ben eksiksiz ve uzun sürsün isterim
Işim olmadı olmaz sanalla 😄
Reel takiliyorum ben
Benimle seksting yapan kadınların tekrar bana döndüğü gerçeği var
Özgüveni düşük kişiler bunu istiyor
Ben tercih etmiyorum
Ne alakası var. Özgüven problemim yok. Düzenli seks hayatımda var. Bunu yapmak kimseden bir şey kaybettirmiyor. Akışgan sıvılar dışında..😄
Ama bi zevki yok ki Aç video izle en azından bi şehvet geliyor Hayal mahsulu ile tarla biçilmiyor ki iyi Yine akışgan sıvılar var 😃
Videonun yeri ayrı bunun yeri ayrı. 😄
Yani sevgilinle bunu yaparsın belki farklı gelir mastürbasyon olayı ama hiç sevişmedigin bi kadınla saçma gelior bana🤔
Bende seviştiğim kişi ile yapmakta zorlanıyorum. Hiç sevişmediğim ama arzuladığım biri çok daha etkili bir zevk veriyor. Yapacaklarını bilmiyorum. Ve dinlerken içinde buluyorum kendimi.
Peki bunu o kişiyle neden konuşmadınız? İlişkinize heyecan katmak istiyorsanız bunu onunla yeniden konuşun Eger evlenmiyceksiniz sexsting uzmanı birini bulun ve onunla real görüşün Uyumu yakalarsınız belki 😉
Ehline denk gelmeyen her şey ziyan olur can da inci mercan da
sekste kural yoktur kurgu ve dogaçlama vardır sexting menting ne olacagı belli olmaz 😂🤷♂️
Liseden sonra bıraktim sextingde tahsil yapmayi. Okullardaki müzik dersi gibi görüyorum, gereksiz.
Sana beceren denk gelmemiş öyle bı denk gelsin de gör ne zevk alıyor sun 😊
Yanlış, bencil ve bilgisiz insanlara denk gelmişiniz.
Bana denk gelseydiniz
Bilemem şahsen tercihim olan bir ilişki tipi değil bana komik geliyor
hangi hayvana denk geldin bilmiyorum ama benim gibi sextingte iyi olanlarda var 😅🤞
Doğru kişiyle uçarsın hatta seksen bile zevkli gelir🙂
Kim beceremiyor benim yaptığım seksi ile boşalmayan kadını ben daha tanımıyorum
bebeğim sen yanlış kişilere denk gelmişsin de ondan
Sexting kadar canım saçma bir şey var mı bu dünyada acaba?
Kadınlar da sürekli kendilerini düşünerek hareket etme hatasına düşerler
Çok haklısınız öz güben zaman kendını tutabılmelıdır
Galiba bu işin masterını yapmış olarak görüyorum kendımı istersenız denemek istersenız ben buradayım
Hererkek aynı degildir sana deneyimsiz tecrubesiz ler gelmiş hep
Erkekleri bir tomruk kendini de marangoz olarak düşün.
Herkes aynı değil ki. Ben birkaç kez yaptım ve hep karşımdakinin boşalmasını bekledim ve böylece bende iyice naptım zaten o boşalınca bende saldım kendimi
İşi bittikten sonra kaçıp hesap silen hatunlar için çok uğraşmaya değmiyor maalesef
Ne yapsın nikahına mı alsın fhryeyfgf
@Krlnsn evet duygularımızla oynamayın artık 😢
Onun yerine direkt buluşup s*k*şseniz hani? Bu sadece bir öneri
Herkes aynı değil partnerimleen az 1 saat sevişirim birazda karşımızdakini düşünmek lazım dimi🤣
doğru zaman doğru kişi olması gerekli geneleme bence doğru olmaz
Beceremiyor bide o is ergen işi olgun insan sanal seks den zevk almaz gercegini arar
Of erkekler neyi becerebilmiş ki şimdiye kadar bunu becersin. Hepsi sk*nin keyfinde
Senin hayatına girenler beceremiyorsa bunu her erkege yukleme İyisini bul bak nasıl becerir😎
Jdjdjsjsjjdke
Erkekler anca işine gelirse bir haltı becerir. O da zorla
Sen cok kizmissin belli jejejsjeje
Demek zorla yapılması hoşuna gidiyo 😜
Kadınların zorlamasıyla yapılmasından bahsetmiştim. Zoraki yapılan hiçbişey hişuma gitmez
Oo öylemi 😃peki ne hoşuna gide
Sexting i sevemem gerçek seks candır ayrıca seks bilgi profesyonel lik ister erkeğin ilk prensibi partnerini mutlu etmek ilk veya aynı anda onu boşaltmak olmalı
Aynı yatakta olduğum kadını da seksting yaptığım kadınıda boşaltmadan boşalmıyorum önceliğim her zaman kadınımındır 🔥🔥🔥😍😍😊
Gerçekte olduğu gibiler çünkü, doğru tespit tebrik ederim. Ön sevisme gibi olup doya doya akıtmalı iki taraf da.
Daha önce hic sexsting deneyimim olmadı deneyimlemek istiyorum ama bulamadım birisini 😅 taze birisiyle denemek istermisin 🙈
Yoo Şu an hergün sexting yaptığım biri var ve ikimizde çok memnunuz
Karşılıkli anlık nude atiyoruz ve cok heyecanli oluyor
Sizin tatmin olma seviyenizle erkeklerin ki bir değil, o sebepten nude istiyorlardir bencil olmayın lütfen..
Sexting farklı bi zevk alma şekli herkes zevk almaz herkes zevk veremez kısacası öpüşmek nasıl bir sanatsa sextingte sanattır
Becerebilene denk gelmişsin diyip de becerebilen erkek yok.
Gelmemişsin*
Emin misin
Bu adamlar neyi becermiş ki sekstingi becerecek. Beceriksiz bencil sa laklar
Beş parmağın beşi bir değil ama
Haklısın ama Türkiye'de bence çok iyi seks yapan kadında erkekte yok çünkü bilinçli değiliz
Bunun yerine p*rno izleyin. Ben p*rno olmak istiyorum. p*rno pompacı
Ben olsam sen nasıl dersen iki saat üstünden kalkmam