Ben işk ilişkimde kanama yaşamamıştım. Acaba benim gibi kanama yaşamayan var mı? İnstagram da bir doktora denk geldim. Doktorta %70 kadınların kanama yaşamadığını söylüyor da bende yaşamadım çünkü 🤔 Abazaların yorumu kaldırılcak..
Videoyu bıraktım
Ben işk ilişkimde kanama yaşamamıştım. Acaba benim gibi kanama yaşamayan var mı? İnstagram da bir doktora denk geldim. Doktorta %70 kadınların kanama yaşamadığını söylüyor da bende yaşamadım çünkü 🤔 Abazaların yorumu kaldırılcak..
Videoyu bıraktım
Hymen esnek olduğu için öyle olmuştur, esnek hymen dedikleri şey öyle lastik gibi sünen bir şey de değil, hymen çeşitleri farklıdır ve esnek diye tabir edilen şekli normalden daha geniş delikli yapıya sahip olanıdır
Ee ne zaman kanıyor peki?
Cevap
5Cevap
Yok Bı tek Sende Olmuş Manyakmisin Bakiresin İlk Defa İlişkiye Giriyorsun Sence Kanma Olmaz mi
Olmadı. Olmayan bir sürü kadın yorumuda gördüm? Doktor bile açıklamış olmaz diye?
benim de ilk iliskimde kanama olmadi. sonrasinda isedigimde cok cok az pembe nokta gibi peceteye geldi. ama o esnada kanama vs olmadi
Brnde yaşamadım yani miiinnacık bir damla tuvalette peçeteye geldi
Yaşamamanın sebebı esnek olmasından kaynaklı
Esnek diye bir şey yok ne esneği olcak lastik mi bu deri değil ki bu
Her ay regl oluyoruz bu esnek hymen açılıp kapanıyor mu o zaman
Ben de kanama yaşamadım. Sonrasında peçeteyle sildiğimde sulu kan olarak geldi
Penis buyu da onamli diye duydum
Daha sonraki girdiğin ilişkilerde yine mi kanamadı
Hayır hatta ilk sevgilim bacım demişti sen düşün halbuki kimse ile ilişkim dahi olmamıştı
Bacım dediği kızla birlikte olup bozdu mu vay aw
Anlamadın iliişki yaşadık benden kan gelmedi , daha sonra kavga sırasında bacım dedi :)
Haa anladım, demek ki seninki biraz esnek ondan dolayı kanama olmadı 😂
Sanmıyorum parmakla da denedim gram kanamadı ki
Parmağın kaç cm en fazla 7-8 cm dir, penisin yapamadığını parmak hiç yapamaz, büyük penisli biriyle birlikte olman lazım 😊
Hymen o kadar ilerde olmuyor ama genelde 3-4 cm içerde oluyormuş
3-4 cm içerde olabilir ama bazı kadınlarda esnek olduğu için yırtılmaya bilir
Çok okudum burada kanama olmadı yazısı
Esneklikle alakalı benim kanadı şahsen