Sevgilimle 3 gün birlikteydik günde 4.5 kere her biri 40 dk felan sürüyordu cinsel iliski yasıyorduk. Daha sonra tekrar bulustuk bu sefer günde 1 kez en fazla 2 kez yaptık. 1 haftadır görüşmüyoruz. Kendisi diyor ki bi daha yapmayacağız. Niye böyle diyor? Başlarda yapıyordu sonradan böyle oldu.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bak bu konu ciddi olabilir. İhtimal çok. Adam hovardadır ve başkası ile görüşüyor olabilir. Böyle ise bırakır geçersinZ. Psikolojik sorunları var ise bu durumun farkında olup seni kendince cezalandırıyordur. Sonrasında senin istekliliğin olunca, kendi isteklerini yaptırmaya çalışacaktır. Sonrasında ise bunu cinsellikte dahi kullanabilir. Olmayacak şeyler isteyebilir. Bu süreçte ne yapmak istediğini iyi tesbit et. Sıkıntılı bir sürece sokma kendini. Bak narsist falan çıkarsa çok sıkıntı yaşarsın
02 Yorumla
Soran+1 yılNarsist biri evet bunu biliyorum eminim öyle olduğuna
- +1 yıl
Narsisti tespit etmek çok zordur. Yine ön yargılı olmayın ama bunun emareleri var ise, bilen biri ile konuşun. Siz sonra çok zor durumda kalmayın diye yazdım. Zira bu durum bir anda ortaya çıktıysa sebepleri bunlar olabilir. Bakın emin olduktan sonra her geçirdiğiniz gün dönüşü olmayan bir zamana döner. Bunları göz önünde bulundurun. Sonra harcadığınız zamana ve moral çöküntüsü içinde üzüntünüze yanarsınız.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılKırıcı olmadan konuşmak istiyorum umarım yanlış anlamazsın.
Evlenmeden cinsel ilişki yaşamak doğru değil. Bunun dini boyutunu demiyorum bak. Sosyal hayattan bakarsak insanların bazıları evlenmeden olmaz kafasında ve sırf cinsellik için evlenir. Eğer sen ona evlenmeden bu derece fırsat sunduysan senden alacağını almış ve sıkılmış oluyor. Seni arzulamıyor artık. Eğer birlikte olmasaydın ya da iyice belirli aralıklarda yapsaydın seni özlerdi. Heyecan olurdu. Evlilik sürecinde yaşayabileceğiniz çoğu şeyi yaşamış oluyorsunuz. Artık bunalmış ve yeni kanlar arıyor olabilir.
İkinci ihtimal ise çok şahit oldum bazen insanlar bir şeylerin farkına varıyor. Mesela önüne dini bir şey gelmiştir ve okumuştur bir şeyler hissetmiştir dinen doğru yanlışı ayırt etmiştir. Eğer o kafada ise bunu da düşünebilirsin illa negatif olmaya gerek yok. Onunla konuş bu konuyu. Ama sana bir kız tavsiyesi herkes bilir olaki senden ayrılırsa asla sebep bile sorma. Sus ve git sen de. Ondan vazgeçebileceğini onsuz olabileceğini anlasın ki seni kaybettiği için korksun değerini bilsin. Belki cepte görüyor seni10 Yorumla
Ona sorman gerekiyordu aslında bunu, ikinizin arasında ne geçti, neler yaptınız, neler oldu biz nasıl bilebiliriz? Olayı yaşayan sizsiniz.
Yoğunluk azalabilir sonra artabilir, sonra yine aazabilir bu olabilir ama bir daha yapmayacağız demesi normal değil gibi.
Aklına gelebilecek her şey olabilir, tanınmayan bir kişi hakkında yorum yapmak zor. Hatta belki sebebi bunu onunla konuşmamanın nedeni bile olabilir...
02 Yorumla- +1 yıl
Asıl soru 4 5 kere 40 dk nası başarıyolar performans lazım ona 😄
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bu kadar sık yapmak hamile kalma riskini artırır. Birine bunu atlattıysa oda sen ne yapıyorsun ya kız hamile kalırsa ne yaparsin dediyse hatta dişli kardeşlerin varsa onların korkusuyla kaçmak istemiş olur bir ön gün bekle ne olur gör.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
50Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılOna sorsan daha kesin cevap verebilirdi. Pişman mı oldu yoksa evlilik hayalini rafa mı kaldırdı yoksa alacağını alıp hevesi mi kaçti bütün seçenekler olabilir ya da hiçbiri olmiyabilir
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBelki başkasını seviyordur
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Herseyi kararında yapmak lazım. Bir anda tüm enerjisini harcamış, duraklama dönemine girmiş. 1 hafta içinde kendine gelir ve yine cinsellik ister. Ben de eski sevgilimle ilk gün 8 ertesi gün 6 kez ilişkiye girince bir hafta canım seks istememişti.
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen olabilir. Çünkü gittikçe yaptığımız sayı azalıyordu...
+1 yılDeğer verdiği için cinselliği ikinci plana atıyor sanırım
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence alacağını aldı şimdi seni hayatından çıkartmak için uğraşacak kendini senden soğutacak ya da bakire olmadığını geçmişinde yaşadığını da düşünmüş olabilir 5 para etmez öyleleri daha bekleyip görürsün şimdiden geçmiş olsun
03 Yorumla
Soran+1 yılYok ya sanmıyorum. Sürekli arayıp soran o. Hiçbir zaman ilgisi azalmadı. Çok kez kavga çıkarıyorum hiçbirinde bırakmıyor aksine benim için çabalıyor
Cevap sahibi+1 yılDoğrudur sizin ilişkiniz sonuçta siz daha iyi bilirsiniz ben soruya nazaran öyle yorumladım
Soran+1 yılTeşekkür ederim
+1 yılGünde 200 dk cinsel ilişkiyi anormal bulan bir ben miyin arkadaş. İlişki yaşamının dozu vardır her gün değil hafta 2 kere sevişirsin maks ön sevişmeyle beraber 25 dk sürer
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKusura bakma da siz biraz B. kunu çıkarmışsınız o ne öyle balayı çifti gibi günde 40ar dakikadan 4-5 kere ne demek? Hevesini almış sıkılmıştır senden büyük ihtimalle erkekler böyledir çünkü canm geçmiş olsun
11 Yorumla
+1 yılSevgilim dedin kişi senin sevgilin sen onun sadece cinsel ihtiyacını giderdiği kişisin o yüzden ok
110 Yorumla- +1 yıl
ne alakasi var
- +1 yıl
Ben Bi erkeğim malımı bilirim bizde geçtik o yollardan cok
- +1 yıl
kadin da erkegi ihtiyacini giderme gibi gorsun o zaman. aynisini kadin yaosa o****pu dersiniz
- +1 yıl
Bunu yapan var ve böyle gereksiz Bi tabir kullanmak gerçekten saygısızlık herkesin kendi arzusu ama bu arkadaşın yaptı yanlış sevgili olmak ve umut vermek yerine sadece fb olalım dese Ok im
Soran+1 yılBirincisi fb'ler sadece cinsel iliski yasayıp ayrılır oradan. Kendisi benim için kalkıp benim yaşadığım şehre geliyor burada geziyoruz eğleniyoruz sonra aynı gün onun memleketine gidiyoruz. Orada da aynı geziyoruz felan. Kendisi benimle aktivite üretiyor. Sinemalar, gezmeler vs. Yani bizim iliskimizin önceliği cinsellik degil. Bu birincisi
İkincisi kendisinin ciddi olduğunu biliyorum annemle tanısmak için basımın etini yiyip bitiriyor. Sürekli olarak nişanlanmak istiyor ben istemediğimi okulumun olduğunu söylesem de bu konuda ısrarcı. Yani lütfen ben malımı bilirim demeyin siz kendiniz gibi görmeyin herkesi
Soran+1 yılAyrıca kendisi hikayesinde benimle dışarıda çekilmis bi fotoğrafını paylaştı bana da zorla paylastırdı. Ben ona demedim git paylas vs. Her şeyi kendisi yapıyor. Ailesi vs gördü beni sormuşlar zaten. Anlatabiliyor muyum bakıs açını biraz gelistir insani düsün..
- +1 yıl
Bakış acımızı geliştirmemiz için bunu böyle anlatmalisiniz yarım yamalak anca ortaya çıkan düşüncem bu
- +1 yıl
merhaba canim, kendi istemedigin bir seyleri sirf karsindaki istiyor diye yapmamalisin sonra bunlar dag oluyor siddete kadar gidebilir olay. lutfen dikkatli ol karsindaki insani iyi tart iliskide. ben de daha okuyorum ve bir iliskim var ciddiyet dusunuyorum tabii ki ama onceligim tartistigimizda bile bana kiyabilir mi nasil bir es, koca, baba olur. daha simdiden basit seylere tahammulu yoksa kapina yuzukle gelse bile kabul etmemelisin bence
Soran+1 yıl@bademezmesii istemediğim hiçbir sey söz konusu değil... Ben sadece biraz naz yapmak istemiştim o kadar yani ilk istediğinde bunu yasamak istemiyor gibi göründüm ama gerçekten istemiyor olsaydım anlar ve çekilirdi. Çünkü daha önce de denediğinde ciddi ciddi istemiyordum ve asla yapmadı istemediğim bir seyi. Kendisi asker ve benim babamda asker. Askerlerin psikolojisi bozuktur. Bilmiyorum bunu duydun mu. Teşhis konulmamıs psikopatlar. Yani psikopat dediğim mesela sinir hakimiyeti yok. Ama asla bana zarar verecek bi sey yapmaz. Onu seviyorum o da beni seviyor.
- +1 yıl
benim abim de asker ve suriyede su an o yuzden seni cok iyi anlıyorum ama asla diye bir sey yok bunu unutma sen her zaman temkinli ol ve kendini koru. bu zamana kadar yapmadi diye hic yapmayacak degil, tabii yapmayabilir de cok olumsuz gibi oldu ama insan sonucta bi anda degisebilir o yuzden bu kadar kendini koru diye diretmem
+1 yılÇok fazla yaptığınız için adam sıkılmış ve zorlanmış olabilir. ya da ayrılmak istiyor senden.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yıl🤣🤣 hey allahim yaa hayrat mı bu 7/24 aksın 😂 adamın ilini kemiğini kurutmuşsun demekki adam içine kaçmış 🤣🤣
01 Yorumla
+1 yılEvlenmeden cinsellik yaşayınca sıkılmalar oluyoe normal yapmamanız lazımdı
05 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle haklısın ben istemedim ama. Hatta ben farklk pozisyonlara felan girmedim hani o istedi felan ama yapmadım ben her seyi yasamak istemiyorum demistim ona.
- +1 yıl
Kararında kararlı olman lazımdı
- +1 yıl
Umarım bekaretini vermemişsindir
- +1 yıl
Öuhtemelen ayrılıcaksınız
Soran+1 yılBakire değilim zaten çok eskiden bekaretimi yanlıslıkla kaybettim. Kendisi buna takılan biri değil. Annemle tanısmak isteyen o, evlilik isteyen o, nisanlanalım diye tutturan o, ben değilim. Daha az önce konustuk yine nişan konusunu açıyor. Ben ayrılmam bana karşı bi hatası olmadığı müddetçe o ayrılırsa da güle güle...
+1 yılYa gerçekten ayrılmak istiyordur. ya da sana değer verip, ciddi düşünüp , cinsellik istemiyordur artık.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. İlişkilerinizde bir sorun oldumu kavga tartışma falan 🤔
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Gizli Üye(25-29)+1 yılyani hoşuna gitmemiş olabilir eğer ilk kez yaşadıysanız. Ya da kendiyle alakalı bir sorunu vardır eğer senden soğumamışsa tekrar kesinlikle ister erkekler böyle
00 YorumlaGünahı aklına geliyor muhtemelen o yüzdende sayısını azalttı dayanamayıp 1-2 kez yapıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇünkü artık gözünde yollusun… umarım ileride düzgün efendi biriyle evlenmezsin… kendin gibi yollu birini bulursun
07 Yorumla
Soran+1 yılAhahahaha evet benim gözümde de o mu yollu yani ayy valla kafalar bi milyon ya.
Cevap sahibi+1 yılKendinizi bu şekilde kandırmaya ve kullandırtmaya devam edin… hatta daha çok insanla düş kalk çapkın kız uuu kıza bak falan derler emin ol kimse sana peynir 🧀 demez ☺️
Soran+1 yılAynen kanka istediğimle yatar istediğimle kalkarım sana da tükürmem bile kudurmaya devam et hadi bakalım
Cevap sahibi+1 yılNeden kudurayım en kralınız 1000 TL benim sadece 1 projemin parasının 5 de 1 üstelik senin gibi çene de yapmıyorlar
Soran+1 yıl1 milyon versen tükürmem sana ya lütfen boş yapma, sen benim hakkımda hiçbir şey bilmiyorsun sadece burada önyargı yapıp boş atıyorsun ben de sana uza diyorum hadi yallah asko
Cevap sahibi+1 yılKudurma ama zaten hem ödeme yapıp hem de bu çeneyi çekmem rahat ol sen en fazla 400 TL edersin o da günümdeysem
Soran+1 yılOkey
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılİlişkiye girmeyi seviyorsan kaprisle triple uğraşma, başka birini bul.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTamam yaptı bitti gitti işte 👍
Şimdi yeni birini bulup onunla birlikte olacak öyle öyle her çiçekten bal alacak.
11 Yorumla- +1 yıl
aynisini kadin da yapabilir ne alaka
Gizli Üye(30-35)+1 yılHızlı ilerleyip bi anda ziyadesinden fazla iliski yasadiginiz icin sogumus olabilir zamana birak kendiliginden isteyecektir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSikvelin alacagini almis doymus artik, yavas yavas uzaklasiyor.
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBirde burada o evlenmek istiyor, ben isitemiyorum, ayrilmak stiyorum o istemiyor falan diye egonu kasmissin, madem ayrilamk istiyordun, neden simdi soruyorsun, firsat iste, tam ayril.
Soran+1 yılAksine dibimden ayrılmıyor... Daha 3 gün önce ayrılmak istedim bırakmıyor asla. Ağzıma s*cıyor. Zaten kendisi annemle tanısmak istiyor. Nisanlanmak istiyor okulum var diyorum nisanlıyken de okunabilir diyor. Yani çok sıkıştırıyor beni bu konuda. Bana benden fazla ilgili. Hani bi iliskide bi tarafın sevgisi daha fazladır onun sevgisi daha fazla.
Cevap sahibi+1 yılZikmiyor artik diyemi üzülüyorsun? Tamam iste, günde 5 kerke zikmezsen ayrilirim de, ziker yine..
Soran+1 yılYa ego kasmıyorum. Bunları ego tatmin edilecek şeyler olarak nitelendirmiyorum açıkçası. Evlenmek istiyor ben evlilik su an istemiyorum hayatım buna musait değil. Okulum var. Ve daha önce hiç ciddi iliskim olmadı. Hani ilerisi olabilecek bi iliskim olmadı. İlk kez ileriyi görebileceğim biriyle birlikteyim. Onu seviyorum ondan ayrılmak isteme sebeplerim kendimce haklı sebeplerdi biraz karısık seyler oralara girmeyeceğim. Ama seviyorum her ne kadar su an nişanlanamasam da veya evlenemesem de onu seviyorum ve belki okul bitiminde onunla bu yola girerim. Önümüzde uzun zaman var ne olacağını kestirmek mümkün değil. S**kmezsen ayrılırım dersem beni çok yanlıs anlar sjsksjspkwos yani ben sadece karsımdaki kisiyi anlamaya calısıyorum birden ne oldu da böyle diyor. Elbette bu yüzden ayrılmam ondan. Benim için cinsel iliskinin olup olmaması önemli değil ama baştan olupta sonra olmayınca bi düsünür insan. Bende düsünüyorum
Cevap sahibi+1 yılTamam ozaman kisaca, bir erkek her yapmada günde 5 sefer yapamaz, yoklukta, genclikte ilk seks zamanlari belki yapar, bu rekoru kirar ama zamanla bu rakama ulasmasi süper erkek olsa yine mümkün degil. Normal düzenli seks hayati olan genclerde bu sayi günde 1-2 arasidir ama haftada 2 seferde normal.
Yani 5 sefer yapmissiniz bu bir kalici standart degil, satandartin üzerinde. Yeni evlilerde dahi bu sayi 1 ay sonra günder 1 e iniyor, 35-40 yas üstüler haftada 3 ile ayda 3 arasi yapiyor ve normal.
Adam yorulmus, her bulusmada 5 sefer normal degil, istekli kadin bunu kaldirabilir ama, erkek penisi günde 5 sefere yatkin degil
Soran+1 yılAnladım tesekkur ederim yorum için
Gizli Üye(25-29)+1 yılGünaha girdiği için istemiyor olabilir mi pişman olmuştur
13 Yorumla
Soran+1 yılHiç sanmam canım. Az önce konustuk telefonda. Ben muhabbeti oraya götürdüm, bana dedi ki bir daha olmayacak sadece sevisicez seninle dedi.
Cevap sahibi+1 yılNeden istemediğini sormadın mı?
Soran+1 yılBakalım yanıma gelicek sorucam.
- Cinsel Yaşam konusunda 317 cevap paylaştı.
+1 yılİlk cinsel ilişkin bahsettiğin sevgilinle mi oldu?
011 Yorumla
Soran+1 yılBen ondan önce bekaretimi kaybetmistim yanlışlıkla. Yani iliski anlamında olarak evet onunla. Ama zarımın kanaması olmadı çünkü zarım zaten bozulmustu daha önce sevisirken yanlıslıkla kaydı.
- +1 yıl
Buluştuğunuzda seksi kıyafet giyiyor musun? Bir daha yapmayacağız dese bile senden tahrik olunca yine yapar bence :)
Soran+1 yılEvet giyiyorum. Ama kendisi kıyafetlerime karısıyor. Giymemi istemiyor. Ama ben yine de giyerim tabii ki... Bakalım gelecek yanıma ne olacak
- +1 yıl
Başbaşa evde mi buluşacaksınız? O zaman çok seksi giyin :)
Soran+1 yılYok biz dışarıda bulusucaz.
- +1 yıl
Evde buluşsanız çok avantajlı olurdu. Karşısına sütyenle bile çıkardın :)
- +1 yıl
İlk sekslerinde seni duvardan duvara çarparken sonraki sekslerinde yavaş mıydı? Böyle bir değişim gözlemledin mi?
Soran+1 yılHayır hep aynıydı yani hep sertti. Hiç öyle bi sey gözlemlemedim
- +1 yıl
Yaptığınız sekslerde o mu seni yatağa atıyordu yoksa sen mi onu azdırıyordun?
Soran+1 yılÇoğunlukla o beni yatağa atıyordu.
- +1 yıl
Belki bir ara olur ama ileride illa ki seni yine yatağa atar bence :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenden başka sevgilsi de vardır onu aldatmak istemiyordur artık
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMusluk değil oda bezmiştir. ya da doymuş olabilir tiksinmis olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHızınız 1234383 Az yavaş olun evlenince başka kollarda ararsınız cinselliği
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. olay fazla sekse dönmüş e sana değer verdiği için biraz durmak istiyor olabilir
00 Yorumlakimisi bulur kıymet bilmez kimisi hak eder bulamaz bu nasıl bir şanstır anlamadım bunların olabilmesi için bir yöntem varmıdır acaba
00 Yorumla
+1 yılAyrılık kovaliyo tabiki
10 Yorumla
+1 yılEvlenmeden işini görmüş sonrada tekmeyi basar.
12 Yorumla
Soran+1 yılKaç kez ayrılmak istedim asla bırakmıyor. Zaten ben evlilik düsünmüyorum şu anda kendisi basımın etini yiyor annenle tanıstır beni diye. Tanıstıramam okulum bitmeden diyorum tanıstırırsın diyor. Olmaz diyorum diyor ki o zaman neymiş en azından yanındayken annemi arayacakmısım en azından o sekilde bi tanısacakmıs annemle. Yani ısrar eden o... Ve emin ol sürekli peşimde olan o. Kaç kere ayrılmak istedim daha 3.4 gün önce ayrılık konusması yaptım.. Kafalarımız uyusmuyor diye. Asla bırakmak istemiyor. Daha dün aradı geleyim göreyim seni diye ben bahaneler üretiyorum diyor zaten 2.3 saatliğine görsem yeter diyor.
- +1 yıl
Seks için olun daha artık doyurana kadar ol erkeginle.
Kalkınca arar seni merak etme
01 Yorumla
Soran+1 yılAy iyi o zaman bu içime su serpti
+1 yılEvlenmeyi düşünüyor musunuz
01 Yorumla
Soran+1 yılŞöyle söyleyeyim benim ilk ciddi, yani ciddiden kastım adının konulduğu bi iliskim. Kendisi istiyor evet. Evlenmeyi düsünüyor benimle ve bununla ilgili adımlar atmaya çalışıyor. Mesela annemle tanısmak istiyor hatta basımın etini yiyor bu konuda. Ben ise henüz okulumun bitmesini istiyorum. Kendisi nişanlanmak istiyor bu sürecte. Nisanlıykende okuyabilirsin diyor
Seni cinsel obje olarak görmek istemiyordur
02 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir evet
Soran+1 yıl@gvklvfj az önce aradı konustuk uzun uzun. Ben konuyu en sonunda oraya getirdim. Dedi ki seninle bir daha bunu yazamayacagımızı söyledim sadece sevisicez seninle dedi ilerisi olmayacak dedi.
+1 yılSen evlenmekten mi bahsettin?
06 Yorumla
Soran+1 yılHayır hiç bahsetmedim. Aksine o evlilik istiyor. Beni çok sıkıyor, annenle tanısmak istiyorum diye başımın etini yiyor. Ben okulum var daha tanıstıramam diyorum o zaman bahset benden sadece diyor...
- +1 yıl
:) belki hevesi geçti , uzaklaşmak istiyor senden
Soran+1 yılZannetmiyorum daha iki gün önce arayıp yanına gelicem diye tutturdu. Bahane üretiyorum görüsmeyelim diye diyor ki 2.3 saat görüp gidicem zaten diyor. Hevesi kaçan adam gelip görüsmek istemez. Bilmiyorum artık. Ben zaten çok sıkan biri de değilim kendi halindedir. Ve sürekli o arar sorar
- +1 yıl
:) seviyor işte seni. hevesi de geçmemiş. tamam yapmayalım bitanem. ben başkasıyla yaparım sen hiç merak etme canım benim de ona :)
Soran+1 yılAhahaha çok sinirlenir öfke kontrolü yok zaten basıma iş almıyım
- +1 yıl
:) psikopat biri yani :) başına sarma. bence kurtul ondan
Senden almak istediğini almış ve soğumuştur
02 Yorumla
Soran+1 yılKaç kere ayrılmak istedim aramızda problemler oldu beni asla bırakmıyor... Ve sürekli annemle tanısmak istiyor. Sürekli yanıma gelmek istiyor. Sınavlarım var diyorum, o var bu var diyorum yine de gelip 2.3 saat göreyim yeter diyor. Soğuyan adam niye böyle yapsın diye düsünüyorum. Kaldı ki kaç kez ayrılmak istedim beni bırakmıyor, ağzıma sıcyor afedersin. Onu seviyorum ama sevgisini çok belli eden biri değilim zaten. O daha çok seviyor benden öyle düsünüyorum
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Seni istemiyor teni uymamış
012 Yorumla
Soran+1 yılO zaman niye sürekli görüsmek istiyor beni istemiyorsa. Her hafta geliyor ve bu hafta sonuda gelecek...
Soran+1 yılE abi ayrılmak istiyorum ayrılmıyor. Teni uymayan insan niye ayrılmak istemiyor. Kaldı ki teni uymayan insan günde 5 kere yapar mı her biri en az 40 dk sürüyor tutuyor kendini benim için bana soruyor bosalim mi felan diye. Böyle oldugunu düsünmüyorum
Soran+1 yılYa ben şey düşündüm. Bu kisi benimle uzun bi yol düsünüyo. Yani ciddi düsünce var kafasında. E biz cinsellik yaşadık hem de doruklarına kadar. Baktı ki hevesi kalmıyor hani heyecan meyecan gitgide geçiyor. Cinsellik de önemli bi sey. Düsündü ki ben bu kızla ilerisini düsünüyorum heves gidiyor en iyisi biraz cinselliğe ara vereyim büyü bozulmasın diye düsündü gibime geldi
Soran+1 yılYok öyle biri değil ya. Aslında çok böyle yobaz hani çoğu şeye dar bakıslı biri. Katı biri. Ama bekarate takmıyor. Zaten ayrılmak istese takmam emin ol benden ayrılmak isteyen erkekle mi ugrasıcam varsın gitsin yoluna yani
Soran+1 yılAz önce konustuk aradı beni. Ben konuyu oraya getirdim bana dedi ki sadece sevisicez seninle. Ondan ilerisi yok dedi.
Soran+1 yılKullansın benimle yapmayacak kiminle yapacak... Bende ondan baskasıyla yapacak değilim sonuçta o yüzden yapalım istiyorum ben
+1 yıldoymuştur cinselliğe
014 Yorumla
Soran+1 yılDedi ki senin canın acıyor yapıyorum ama sonra pisman oluyorum demisti mesajda. Aradan 1 gün geçti biz kavga ettik sonra telefonla aradı felan konustuk ve bu konu hakkında sunu söyledi "öyle bir sey yasamayacagiz. Araya hasret girsin istiyorum" dedi.
- +1 yıl
başka biri olabilir mi?
Soran+1 yılYok hayır kendisi asker ve çalışma saatlerini felan biliyorum beni süreli arar. Ben öyle sıkan biri değilimdir. Ben sık sık mesaj atıp darlamam yani. O arar sorar. Kameralı arar, normalden arar. Yani gittiği yer bi iş bi ev. Baskası olamaz. Yapmaz öyle bi sey eminim bundan.
- +1 yıl
belki haram diye yapmak istemiyordur artık
Soran+1 yılHahhah ayy iyi güldürdün ya. Ya bana şöyle geliyor. Bu kişi benimle ciddi düsünüyor ve baktı ki hevesi gidiyor bana karşı o yüzden kendini frenlemek istedi. Benden uzaklaşmamak için böyle yapıyor gibime geldi. Çünkü seviyor beni ve biliyorsun cinsellik önemli bi sey bu heyecanı büyüyü bozmak istemiyor gibime geldi.
- +1 yıl
çok pozitif değerlendiriyorsun keşke bu kadar iyi kalpli olsa karşındaki
Soran+1 yılBu alakasız mı yani diyorsun
- +1 yıl
erkekleri hiç tanımıyorsun diyorum
Soran+1 yılTanıyorum o yüzden kolay kolay ciddi iliski yapmam takılıp gecerim genellikle
- +1 yıl
bunda ciddi düşünüyorsun gibi
Soran+1 yılDiyorum ya normalde iliski yapmam ve sevgili oldum onunla bu benim için ciddi bi iliski. Bi adı var. Ha evliliğe gelince ben şu an düsünmüyorum ama kendisi annemle tanısmak için ısrar ediyor okulum var felan diyorum. Ama bakalım ben bu kisi ile evlilik düsünebilirim de. Akısına bırakıyorum
- +1 yıl
anladım olmazsa da sağlık olsun sonuçta çok dini referans alarak yaşayan biri değilsin bu olmasa da olur sonuçta senin için. Umarım onsuz olamayacağın biriyle mutlu olursun
Soran+1 yılTesekkur ederim yorum ve iyi dilekler için
- +1 yıl
ricalar çok takılma bence hayat devam ediyor
+1 yılBaşkasını ziktiği için
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Alternatifleri var demekki
00 YorumlaÖz güveni gitmiştir.
00 Yorumla
+1 yılAdamın iliklerini kurutmuşsun mola verin biraz🤣
00 YorumlaYatakta iyi olmadığın için
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılsıkılmış olabilir mi acaba?
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. belki de amacı sadece cinsellikti?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılSanırım Sana yetişeyimderken güçü azaldı
00 Yorumla
+1 yılBaşkasıyla yaşamış olabilir mi acaba
06 Yorumla
Soran+1 yılNooo
- +1 yıl
Senden alacağını almış daha hayır gelmez evlenmeden vermemeliydin
Soran+1 yılLütfen herkesi kendiniz gibi görmeyin olur mu. Aksine ben evlilik düsünmüyorum ve beni evliliğe baskılayan kisi o. Nisanlanmak istiyor annenle tanısmak istiyorum diye başımın etini yiyor. Daha az evvel konustuk konuyu yine nişana getirdi. Herkes sen gibi olmuyor:) benden aldığı tek sey o değil çünkü. Beni cinsel obje olarak görmüyor çünkü. Adam kalkıyor kebdi şehrinden geliyor benim yanıma burada eğleniyoruz vakit geçiriyoruz daha sonra onun şehrine gidiyoruz orada 3.4 gün vakit geçiriyoruz ve yaptığımız tek sey cinsellik değil. İliskimiz bundan ibaret olmadı hiç. Beni 2.3 saatliğine görmek için gelecek. Her hafta geliyor beni görmek benimle vakit geçirmek için. O dediğini köylü krolar yapar ancak
- +1 yıl
Beni neden fırçalıyorsun peki bütün nefretini bana kustun?
Soran+1 yılNefret derken? Kasımdaki insanın uslubuna göre konusuyorum o kadar, sen kendi uslubuna dikkat et ki karsındaki de sana öyle yaklassın değil mi
- +1 yıl
Ben kötü bir düşünce ile sana bir şey söylemedim eğer kalp kırdıysam özür dilerim
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılona sor biz nerden bilelim
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılBeğenmedi demek ki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayal dünyan baya geniş asko
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyledir ama burada hayal gücümün kırıntısı bile yok
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. adamı kurutmuşsun 😂😂 atacak kurşunu kalmamış
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılcinsellikten soğuk adamla uğraşma
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Bu adamla evlilik düşünüyo musunuz?
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Gizli Üye(30-35)+1 yılgünah olduğunu idrak etmiştir
10 YorumlaBegenmiyordur seni
01 Yorumla
Soran+1 yılYok açık sözlü birisidir. Bi konusmasını yakaladım kıza demis ben seninle görüsmek istemiyorum sen bana göre değilsin. Bana da diyebilir. Acımasız biri bu konuda. Güzellik algısı değişkendir ama göz var nizam var güzel bi kızım, fiziğim olsun, yüzüm olsun güzelim bunu çok kisiden de duyarım. Bi ortama girince direkt dikkat çekerim. Yani bu söz konusu değil diye düsünüyorum
+1 yılSıkıldı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılYorulmustur
00 Yorumla
+1 yılPerformansini beğenmemiştir
00 YorumlaManyakmi acaba🙄
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 528 cevap paylaştı. Seyrek düşmüş sizinki
00 Yorumla
+1 yılKal gelmiş ona
00 Yorumla
+1 yılIstemiyir seni
00 Yorumla- Devamını Gör (9)
Devamını Gör(54)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında