Sevgilim cinsel birliktelik istemedi?

Geçen gece 3 cift gece kulübüne gittik sevgilimle yaklasık 1 yıldır ciddi bir ilişkimiz var bakireyim biliyor ve dokunmuyor bana hatta hep onda kalırım kıyafetlerimi cıkarmadım hic ben o kadar sevismedik bile inanın... Kulüpten cıktık erkek arkadasıma gittik iste erkekler salona masa kuruyolardı biz kızlarla içerdeydik konu cinsellikten acıldı 3 kızız o ikisi cinsel iliskide kullanılan bişryden bahsediyolardı galiba anlamadım o ne dedim bir şok olup yuzume baktılar oha bilmiyomusun? Sakın yatmıyoruz deme bize dediler kıpkırmızı oldum oha ya vay be işe bak bakiresin he falan dediler bende kapayın konuyu dedim. Sonra sevgilime söyledim analttım oda takılma bişey yok bunda ne varmıs falan dedi içmeye devam ettik bayağı sarhos olduk o alısık hep iciyo ve kendini kontrol edebiliyo yanivo kadar icmisim ki ben bir xx'i yatırayım geliyorum diyip beni yatırmıstı 5 dk sonra herkes odasına dağıldı yanıma geldi ben her zamankinden farklı bir gecelik giydim seksi bişeydi oo bu güzelliğini neye borcluyuz dedi bu geceye dedim ne farkı varmıs dedi henüz yok ama olacak dedim bisey demedi anlamıs olması lazımdı yatağa yattık öpüstük bem cok atesli davrandım sanırkm üstüne fala cıktım hiç okadar yakınlasmamıstık kıyafetlerimizi cıkardım eminmisin dedi evet dedim ama icime girmedi sürttü sadece ben icime girmeni istiyroum dedim hayır dedi kızların gazına gelip burada böyle bir karar alamazsın sarhossun falan dedi birlikte olmadı benimle kendimi cok kötü hissediyorum:( reddedildim resmen ne yapmalıyım sizce? O günden sonra normal davranıyo ama bem cok rezil hissediyorum reddedilmis biriyim sonucta
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaslar bide benimle evlenmek isteyen biri ama ben o geceden sonra benimle evlenmeyeceğini düsünmeye basladım ortada kalmamam için bozmadı beni. Sizce?
Güncellemeler
+1 yıl
Beni reddedemesin istedim:( eski sevgilileriyle hep birlikte oluyomus
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar biz ayrıldık:( cok kötü bisey yaptım ona yalan söyleyip dısarı cıktım neden yaptım bilmiyorum izin vermeyeceği bir saatti:( geldi beni aldı eve bıraktı ve yüzüme bile bakmadı hiçbiiey demedi bile beni dövse bile daha az canım acırdı beni görmezden geldi ağladım inmek istemedim arabadan arkadaşta kalıyorjm diye cıktım eve gidemem dedim:( beni zorla eve cıkardı annemle babama da kızınıza sahip cıkın dedi ne ailem ne o yanıdma değil şu an cok kötüyüm:(
Sevgilim cinsel birliktelik istemedi?