acik konusayim. o dereceye geldikten spnra girecen abi. cunku girsen de girmesen de o kizin aklina senin zurnan dustu:-)
kimse yargilamasin bu lafimi. arkadasin dedigi de bu yonde.
ha bu genel kural idi. sahsi fikrim erkek adkadasin salaklik etmis. o dereceye getirmemeli idi. ama sonra nedense vazgecmis. ya da korktu bilemem.
bence sevmis seni. degerini bil. o da bilsijn. cok az erkek kizin onurunu dusunur. cok sevmesi gerekir. yoksa kalkmisin imani olmazdi.
elinizdeki seyi kaybetmeyn. birbirinizi birakmayin.04 Yorumla
Soran+1 yılTesekkür ederim eminmisin diye sadece o noktaya gelmek icin sormus ya. Cok kötü hissettim kendimi
- +1 yıl
acik konusayim sadece o noktaya getirme amacli soran sonra yarida birakan cok az kisi olue. ve o amacla olsa da amacina ulasabilen yani kendini tutabilecek kudret tek bir kiside var benim tanidigim. kolay degildir.
sirf alay icin o dereceye getirmeyi her erkek ister ama becermek kolay degil.
obur turlu ise durabilmesi icin sizi gercekten sevmis olmasi gerekirdi. iman islam gecimn efenim. oylendusunen zaten o yataga girmezdi.
kotu hissetmeyin. yasadiginiznseyin guzelliginin tadini cikarin. unutmayin her duzusen severek duzusmedigi gibi her seven de yataga gitmeyi getirmez aklina. insan gercekten sevince napacagini sasirir. belki de sevgiliniz o yuzden sasirdi. beklemiyordu.
Soran+1 yılZaten yatakta kaçtı resmen benden beni üstünden ittirip gitti ben moral bozukluğundan ağladım normalde olsa gelir oda ağlardı duymazdan görmezden geldi resmen:( cokkötü hissettim kendimi
En İyi Cevaplar
Su adamın kaliteliligine bakın bee helal olsun sevdigine sende aklı basında bir kızsın heralde. . O kız arkdslarnnda taa mk tamam mı :)
24 Yorumla
Soran+1 yılTesekkür ederim ben birlikte olmak gibi bir karar almam ama benimle cok ciddi. Babam iliskimizi istemiyodu babamın zorla karsısına cıkıp elini öptü kendini sevdirdi ailelerimiz tanısıyo ramazanda kac kere yemeğe gittik birbiirmize ailem icin artık onun konusu acıldımı akan sular duruyo cok seviyolar. Ben abimle kavga etmistim karsısında ağladım dayanamadı oda ağladı öyle bir adam. Ciddi olduğuna eminim buna güvenerek birlikte olmak istedim
Soran+1 yılBenimle evlenmeyecek belki de? Bu yuzden bozmak istemedi?
Adam dogru olani yapmis hata sevgilinde degil hata sen ve iki arkadasinda arkadaslarinin lafiyla hareket edecek kadar saf olma ya o adam sana dokunmadysa sevdiginden dokunmamis :( nasil bir arkadas cevren var ben cok sasrdm yerinde olsam o kizlarla bdaha gorusmezdim
20 Yorumla
Cinsellik konusunda 413 cevap paylaştı. Kizim cocuk tam koca olacak adammis. bir anda gaza geldin diye seni kullanmamis yerinde olsam bir kez daha asik olurdum ama sen olaya reddedildm gozuyle bakarak yanlis yapiyorsun.
02 Yorumla
Soran+1 yılGaza gelmedim yemin ederim istiyodum zaten. Zaten ciddi benimle biliyorum ailelerde tanısıyo ciddiyetimize ciddiyet katardı bu
- +1 yıl
He seni bozduktan sonra bişekilde bigün ayrılınca napcan. Kızım akıllı olun madem bakiresin evlenene kadar verme. Böyle adamıda bulunca bozuyosunuz sonra memlekette adam kalmadı diyosunuz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
+1 yılSeni evlendikten sonraya saklıyor veyatta seni gerçekten seviyor sana aşık iyi biri bunları çoğu insan dile getirmiş. Bide şu açıdan düşün herşeyi şimdi yaşarsanız evlendikten sonra ne yaşayacaksınız ilerde zamanı gelince yapılması gerekenleri erkendd yaparsanız ne anlamı kalır bu ilişkinin eninde sonunda biter çoğü yeni nesil ilişkiler gibi ki adam bunun bilincinde
12 Yorumla
Soran+1 yılAma sonucta ilerledik o kadar:( reddedemeyeceği bir kız değilim demek ki
- +1 yıl
Reddedilmen senin kötü olduğun anlamına gelmez ama burada kişisel prim kokusu alıyorum
+1 yılBu kadar uzun hikayenin sadece sonuç kısmı zaten olayın cevabını veriyor ;
-Kızların gazına gelip, burada böyle bir karar alamazsın, sarhoşsun ve kendinde değilsin.
Kısacası, o an tam bilinçli de değildin, bilinçliydim deme, karşındaki erkek sarhoş olsa ona bilinçli diyemezsin sonuçta... Bu böyledir...
Reddetme sebebi mantıklı.
Her zaman ki gibi davranıyorsa sıkıntı yok, ben illa istiyorum dersen ayık kafayla yaklaşım göstermen onun olumlu yanıt göstermesiyle sonuç bulacaktır diye düşünüyorum.
cut.03 Yorumla
Soran+1 yılHala istiyorum ama gecenin konusunu açmaya utanıyorum. O gece o yatakta ağladım bendem kaçar gibi gitti normalde ben ağlasam karsımda ağlayan adam, gelip beni teselli etmedi bile
- +1 yıl
O gece sarhoştunuz, o gece olan şeylerin bir takım açıklamaları makul görülebilir şeyler...
Fakat ayıkken hiçbir konuşmanız olmadı demek ki, ayık iken olmayan şeylerin hesabını yapmayın.
Soran+1 yılUtanıyorum acamadım muhabbeti hic yasamamısoz gibi davrandım ama bir yandan da ilk defa o kadar yakınlasmıstık. Konusuyoruz normal bana ama eve çağırmıyo mesela önceden çağırırdı
Cinsellik konusunda 310 cevap paylaştı. Hayır seni sevdiği ve koruduğu için böyle davrandı, Alkollü iken yanlış kararlar verebilirsin ve diğier kızlaar seni gaza getirmiş sanırım bu yüzden seninle birleşmedi helal olsun o arkadaşa.
Hala sevişmek istiyor isen içki içmeden ve normal kafayla açıkça ve direk söyle Biz erkekler dolanbaçlı anlatımları sevmeyiz ve sizin anlatmak istediğinizi yanlış ve ters anlama ihtimalimiz çok fazla dır02 Yorumla
Soran+1 yılHayır utanıyorum su an söyleyemem anca evine gidip yatağa yatmamız lazım ama kendini bana yasakladı resmen çağırmıyo bile evine:(
+1 yılDoğru demiş kızların öyle demesi bile seni utandirdı ise bu kararında o kızların dediklerinin çok payı var... en büyük erkekliği yapmış. Sen tamamen yanlış düşünüyosun. Seni zorla elde etmeye çalışan bir sevgilin olsaydı daha mı iyiydi.. takılma o konuya milletin Lafı ile
12 Yorumla
Soran+1 yılHayır ama isteğime saygı duymasını istersim ben üstündeydim birlikte olcaktım basta demedim direk ben yapcaktım anladı napıyosun diyip beni ittirdi sonra söyledim reddetti hemde köpek gibi davrandı kaçtı yatakta resmen benden ağladım normalde ben ağlayınca oda ağlardı yanıma gelmedi bile ben ağlayınca
- +1 yıl
Senin hatan anlaman için yapmış bunları... şimdi normal geliyo ama bir kızın bakireliğinin olmaması demek çok şey demek... geniş kapsamlı bir araştır kardes bu sadece namus vs gibi konular değil... dini açıdan çok çok farklı arastirmani tavsiye ederim o zaman anlayacaksın ben ne yapıyorum diyeceksin...
Cinsellik konusunda 426 cevap paylaştı. O cocuga iyice sarıl ve hic birakma.. reddedildim ya, da rezil oldum da deme.. o adamin da kiymetini bil..
28 Yorumla
Soran+1 yılYa biliyorum zaten ciddi olduğunuda biliyodum ama bu ciddiyetimize ciddiyet katardı
- +1 yıl
Sadece gercekten seven ve erdem sahibi vicdanli bir adam ( kisacasi adsm gibi adam ) , sevdigi kizin bekaretini , evlendikleri gece alır.. bu sana saygisini ve iradesini gosterir.. ve sevgisini.. ve su da var.. yarin bir gun , bir kavgaya bakar , ya da bir trafik kazasina.. bir ayrilik durumunda , bakire olmayan ortada kalmis bir kiz olursun.. cok degerli bir adam o.. sakın kafana takma ve ona cok sıkı sarıl..
Soran+1 yılYa beni istemediğini düsünmeye basladım benden önce cok takımış yani sevdiği severkendd yattığı kızlar olmus ve sevgisi eksilmemis öyle bağnaz düsünceli değil arkadasları cok takılıyor işte hepsi yatıp kalkıyor bende yasamak isteidm
- +1 yıl
Yaniliyorsun.. sana kimseye vermedigi degeri vermis.. seni cok ozel bir yere koymus.. inan bir erkek sekse hayir demez baska turlu.. seni cinsel olarak da cekici bulmasa seninle sevgili degil arkadas olurdu.. cocuk sana cok deger veriyor.. su an kezbanlik yapiyorsun bunlari dusunmekle :/ oku sorulari.. kizlarin hepsi dert yaniyor , erkek arkadasim beni yataga atmaya calisiyor diye.. bu , onun, kalabaligin icinden buldugun cok ozel bir insan oldugunu ve senin cok sansli bir kiz oldugunu gosterir.. ve boyle bir erkege herseyini teslim edebilirsin.. yasin 18 den buyuk farzediyorum.
Soran+1 yıl19 yasındayım bende herseyimi teslim etmek istedim zaten o kadar güveniyorum ve seviyorum ki hatta benimle evlenmese bile canı sağolsun ama ben baska bir adamla yatmak istemiyorum onu istiyorum. Neden tüm sevgilileri onun her halini biliyodu ben niye bilmiyorum
- +1 yıl
Cunku , oncekileri cok sevmemis.. seni cidden sevip deger vermis. Bir erkek sadece bir insana " kadınım " der.. bir insana , " cocuklarimin annesi olacak kadın " der.. o insana da iste boyle davranır.. eger firsatci bir adam olsaydi ve niyeti seninle oylesine vakit gecirmek olsaydi , emin ol on defa yataga atardi.. sana " kadınım " demis.. belki nisanlanirsiniz falan ondan sonra bir ihtimal olabilir bu istedigin ama.. sana verilen degere vegosterilen saygiya sen de ayni sekilde deger ver ve saygi goster.. bunu lutfen kavra.. 100 tane erkek toplayalim sagdan soldan.. diyelim ki bu kiz sevismek istiyor.. misal.. 100 tanesi de saldirabilir.. ama sana sadece tek bir erkek , kadınım der.. ve sana bu kotulugu yapmaz.. musluman ve orf adet olan muhafazakar bir ulkede yasiyoruz.. o insan, her hangi bir ters durumda , senin basinin onune egilmesinden koruyor seni su an.. ve , yarin bir gun pisman olma olasiligin cok yuksek.. bunun da onune geciyor.. buna uzulme.. sevin..
Soran+1 yılBu bir kötülük değil ki? Benle evlenemzse bile canı sağolsun, benim kendimi teslim etmrk istediğim tek erkek o ölene kadar da pismanlık duymam
+1 yılo çocugu sakın bırakma onun gibisini bulamazsın en dogrusunu yapmış. Köpegi ol yine kaybetme o adamı bu lafımı ilerde anlarsın o zaman geç olmasa senin için o arkadaşların boş konuşuyorlar sen o oğlanı dinle sonuna kadar haklı
03 Yorumla
Soran+1 yılYa zaten cok seviyorum da ben ağladım mesela gece beni reddedince umursamadı gelip avutmadı bile:( ben ağlayınca karsımda ağlardı kalktı pc ile ilgilendi:( sevkat göstermedi
- +1 yıl
seni üzmemek içindir
Soran+1 yılBugün görüştük arkadaslar ona kahvaltıya gittim cok iyiydik yataga gectik sevistik biraz üstümü cıkardım ama altımı cıkarmama izin vermedi ama bana karsı biraz daha istekli gibiydi bikez daha dedim birlikte olmak istediğimi askere gitcek simdi 5 ay yapcak neyseki gideyim geleyim sonra nişanlanıcaz zaten o zaman birlikte oluruz dedi anlamadım simdi niye llmuyoruz ki? Bence bendem ayrılmayı düsünüyor
+1 yılAdam doğru olanı yapmış daha ne istiyorsun ki? Demekki seni gerçekten seviyor ve evlendikten sonrasına saklıyor kıymetini bil kısaca. Hiç boşuna tereddüte falanda düşme adam en iyisini yapmış
02 Yorumla
Soran+1 yılBen onu cok etkilemek istedim beni reddedemesin istedim. Suana kadar cıktığı kızlarla yatmıs beni reddetti o kızlar kadar çekici gelmiyorum belkide?
- +1 yıl
Saf olma aklını kullan 1 yıldır ciddi bir ilişkiniz varmış adam seninle yatıpta işin büyüsünü bozmak istemiyor bu senin için bir + puan öyle düşün seni sonraya saklıyor eğer öyle olmasa o gece seni de kullanıp atardı
+1 yılsen tam bir malsın. kızma ama böyle birini bulmussun halen icine dert düşüyorsun. anlamıyorum siz kızları
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden? İlla birlikte olup ayrılsn mı diyorum? zaten evlilik düsünüyo benimle? Daha ciddi olur
- +1 yıl
bunu ona söylemelisin o zaman seni anlayacak kapasitede ise sexle beraber daha mutlu olurusunuz en azından yeni bir renk katarsınız ilişkinze gercekten bunu sen istiyorsan yani arkadaşların ya da cevre etkisiz elemansa bunu düşün. cünkü sonradan cok pişmanlıklar gördüm.
herşey olup seni bıraksaydıda kullanılmış biriyim diyecektin kıymetini bil adam sormuş bile sana eminmisin diye ardında birşeyler arama istemediğinden değil zor durumda bırakmamak için reddetmiş.
16 Yorumla- +1 yıl
özet :))
Soran+1 yılEvlenemyi düsünüyo zaten ne değisecek ki
Soran+1 yılCanı sağolsun. evlenmese bile canı sağolsun ama ben başka bir adamla yatamam birlikte olacağım tek kişi var hayatımda oda o
- +1 yıl
okdum soranda beyin yokmuş asiye haklı yarın ne olcagın belli değil
+1 yılİnanmadım. Fizik kurallarına, yer çekimi kanunlarına, vs. bütün kanunlara aykırı bir olay bu. Bu olay gerçekse çocuğu bayılt, bir poşetin içine koy ve bize gönder. Üzerinde bilimsel araştırmalar yapalım. Belki yeni keşiflere yol açar bu adamımız.
Cidden bak, adam belki yeni bir tür olabilir. Homo Sapiensten sonra gelen bir tür. Son halka. dasdasd
Kısacası gibtir git. :D02 Yorumla
Soran+1 yılİnsnmak zorunda değilsin
- +1 yıl
Ehüehüheü değilim tabii. Sürtecek ama içine girmeyecek. Ay ben gülerim. :D
niyeyse benim hiç inanasım gelmedi. vay anasını diyorum.
04 Yorumla
Soran+1 yılBen aklımı günlerce mesgul eden olsyı anlatıp yardım istiyorum
Soran+1 yılbeni eve çağırmıyor ki önceden gel derdi hep
EE Negüzel abicim işte..
Kullanmadan elini sürmemiş Ayakta Alkışlanacak erkek..
O Kızlara geLince bugun o evde yarın başka evde: ) sonra Namuslu koca ararlar.00 Yorumlaseni mendil gibi kullanıp atmak için sevmediği apaçık ortada. sen neyin derdindesin. seni kullansa mı hoşuna giderdi. o her şeyin zamanını bekliyor...
02 Yorumla
Soran+1 yılYa zaten kullanıp atmaz ciddi benimle ha simdi ha yarın ne fark eder
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen kadir gecesinin ilk saatlerinde doğmuşsun , bu kadar kaşınıp ta kurtulan ilk kız olarak tarihe geçebilirsin.
23 Yorumla
Soran+1 yılKasınmak demesek? Bu zamana kadar hep o kendini durdurdu ben kendimi geri cektim vs öyle cok ilerlemedik ama seviyorum napabilriö birlilkte olmak istedim bidaha bu cesareti bulamam
- +1 yıl
Süper yorum:-D
Cevap sahibi+1 yılHiç seni bırakıp gidebilme ihtimalini düşünmüyor musun? ulan biz ölürüz dokunduğumuz kız ortada kalır diye kıpırdayamıyoruz , sen her şeyi göze almışsın bizde mi sorun var anlamadım.
Cinsellik konusunda 362 cevap paylaştı. Adam dogru olano yapmis sende kendini kandiripda yemin etme
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıladam gibi adammış. bence arkadaşlarını terketsen daha iyi. hepsi de kaşarmış
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıladam gibi adammış bence tam evlenilecek erkek
bende kendimi eşime saklamıştım.
takılma bir şey yok bunda ne var illa kızlığını bozdurmam mı lazım evlenmeden önce bence kendini eşine evleneceğin erkeğe sakla00 Yorumla
+1 yılsana saygı duymuş bu kadar sen istemişsin ama mcıgını skmemiş güzel aslında
bukadar ateşli mcık varken herkes yapmazdı onun yaptığını00 Yorumla
+1 yıltak koluna evlen o çocukla. çok bilinçli birisiymiş
02 Yorumla
Soran+1 yılEvleneceğimizden emin olduğum için istedim..
- +1 yıl
ama o gece kız arkadaşlarının yanında kendini kötü hissettiğin içinde istemiş olabilirsin bunu
Gizli Üye(36-45)+1 yılHelal olsun ona. Red edilmemissin sana saygı duyuyor ve bekaret ine karismiyor. Bence sevinmelisin. Alkollü olmanıza rağmen sana bir şey yapmamış :)
08 Yorumla
Soran+1 yılAlısık cünki ben öyle değilim ki yine ilerledik bu kadarda ilerlemezdik sanırım cok etkiledim onu cünkü kaçtı resmen yataktan
Cevap sahibi+1 yılSen de fazla kaşınma istersen:) çocuğa niyeti bozdurup :))
Soran+1 yılYa beni o geceden sonra eve çağırmadı bile
Cevap sahibi+1 yılKorkuttun tabi adami:)) yataktan da kaçmış ya:) kimbilir naptin adama:)) şaka bir yana da gerçekten sabırlı cocukmus. Eminim o da istemiştir de yine de yapmamistir iste
Soran+1 yılBana seni istiyorum bile demedi önceden derdi o gece demedi köpek gibi muamele yaptı:( cok kötü hissettim. cok atesli davrandım cok tahrik etmek istedim beni reddedemesin istedim:(
Cevap sahibi+1 yılDert etmissin sen bu durumu. Üzme kendini bu kadar ilerde evlenince olur zaten korkma. Sen evlen o cocukla:)
Soran+1 yılYatakta asla reddedemediği biri olmak isterdim aama kactı resmen benden
Cevap sahibi+1 yılSen fena azmissin:))
+1 yılPirlanta gibi erkek işte l*n daha ne istiyosun kullanip atsin mi?
06 Yorumla
Soran+1 yılKullanıp atması gerekmez benimle ciddi zaten daha ciddi boyuta tasıyabilirdi
- +1 yıl
Senin ruhun bozuk birşey diyemem ciddiyse sabret
Soran+1 yılHayır ciddyiz bu ciddiyetimizi bozmazdı ki
- +1 yıl
Ya hadi diyelim birşey oldu ciddi bir kavga olan sana olacakti erkeğin ileriyi düşünüyor :)
Soran+1 yılya da evlenmek istemiyo? Vicdan yaptı?
- +1 yıl
Olabilir bilemiyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence seni evlilikten sonra ya saklıyo.. Adam gibi adammış..
02 Yorumla
Soran+1 yılAnladım da evlenmeyi düsünse bence cinsellikten kaçmazdı
Boyle bir erkek bulsam ben bile evlenirdim ahahah
22 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmek istediğinden eminim o yüzden cok istedim onu
bravo cocuğa evlendiğiniz gecenini bir manası olmalı değilmi
00 YorumlaAdammış l*n ..
Helal olsun..10 YorumlaSeni becermedi diyemi kizdin ona.. Rezil olmak mi bu. sen ona tap tap !
00 Yorumla
+1 yılAdam ciddiyetini senin kizligini alarak mi ispatlamali
00 Yorumla
+1 yılyorumları okudumda sende akıl yok mu içine sokmadı diye adamı ne hale sokmuşun altın bulmuşun haberin yok
22 Yorumla
Soran+1 yılBenden kaçtı yatakta? o an reddedemeyeceği bir kız olmak isterdim.
- +1 yıl
sana aptal desem herkes beni haklı bulur aslında sen o adamı haketmiyosun kaşarlık yapıyosun
o an ne zaman biliyomusun gerdek gecesi işte reddedemeyeceği an
+1 yılUlan adam karakterliymis diye mi uzuldun vay mk
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır ben ciddiyetinden emin olduğum için istedim birlikteliği
- +1 yıl
olma kizlarin doldurusuna gelip daha doğrusu kaşarlarin doldurusuna gelip istemissin cocuk hakli
Hangi masaldan alinti yaptin bu hikayeyi
00 Yorumlaçocuk çok delikanlıymış harbiden
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevse zikerdi knk. Ayrıl ondan
20 YorumlaO anki azgınlık.. İyi düşün
04 Yorumla
Soran+1 yılHayır ben kızlığımı ona vermek şstiyorum:(
Soran+1 yılBelkide
+1 yılHelal olsun bu adama başka biri olsa afetmezdı
00 Yorumlasenin o adamı taşşaklarından öpmen lazım
10 Yorumla
+1 yılTravesti olsun sòyle ya da evlensin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence sen ondan ayrıl
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Cevap sahibi+1 yılbu kadar çok konusan kadın onu oldurur
Erkek arkadasinla tanışmak isterim :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılağladım l*n çok duygusal :(((
10 Yorumla
+1 yılO kadar yazıyı okumam
10 Yorumla
+1 yılBen olsam kaçırmazdım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılzorla kendini siktirecektin kisacasi dogrumu anladim
02 Yorumla
Soran+1 yılOnu seviyorum
Cevap sahibi+1 yılama sikmemis seni
Gizli Üye(36-45)+1 yılucuz atlatmışşın ne diyim :)
00 Yorumla
+1 yılAbarttın be..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOnu aldat.
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam