Eskiden böyle değildi tam tersiydi hatta ama şimdi elimi süremez oldum evliyim temiz de tutarım ne kadar temiz olsada dokunmaya tiksiniyorum hani tüylü diye şeftaliye dokunamayan insanlar olur ya öyleyim cidden içim bir tuhaf oluyor eşimde isteksiz bir adam hep kendimi tatmin ettim bu zamana kadar artık onuda yapamıyorum imdat bunu nasıl aşarım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşamazsın, çocukluktan beri vajinanı kutsal bölge olarak işaretleyen anan sağ olsun, bugün bile taharet alırken dahi dokunmaya çekindiğin şeye bu yaştan sonra sempati duyamazsın yavrum
01 Yorumla
Soran+1 yılAma sonradan oldu bu durum
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu tamamen eşinin ilgisizliği ile alakalı seni de seksten sogutmus belli ki buda sende olumsuz etkiye sebep olmuş. Ayrıca büyük dudaklar köyü değildir yalanmasi ve emilmesi daha zevklidir. Sen filmlere falan da takılma kendini sev her zaman.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBu arada sanırım bu durum libidona da yansimistir eğer yansimadiysa çok daha zor çünkü eşinin ilgisizliği var sonucta.
+1 yılCinsel terapiste gitmeni öneririm. Sana vajinanın nasıl bişey olduğunu gösterip, istediğin gibi bakmanı sağlayacak. Yani vajinanı tanımanı sağlayacak.
Cinsel terapist bu arada şart.03 Yorumla- +1 yıl
Cinsellik alanında uzman psikgolog diyeyim de kafan karışmasın. İnternete psikolog cinsel terapi yazsan çıkıyor diye biliyorum.
Soran+1 yılTanıyorum hep bakardım zaten
- +1 yıl
Beni dinle, tiksintini yenebileceğin tek kişi bu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
21Cevap
Esin yüzünden bence güzeldir sana onu sevdirmemiz lazım
02 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum ya da izlediğim p. rno videolarından sonra kendiminkini beğenmemeye başladım sanırım ben balık etli bir kadınım videolarda kadınların vajinaları ufacık benim etli ama sarkık değil fazla dudakları kalın baya
Gizli Üye(25-29)+1 yılTuruncu giyin sık sık bol su iç kadınlarla daha çok vakit geçir düzenli spor egzersiz yap beli incelticek egzersizler yap tatlı ye kendini şımart dişil enerjini arttırmaya çalış işe yarar illaki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBaşka bir objeyle dene, zevk alnca dokunmaya başlarsın.
00 Yorumla Hem isteksizlik insanı aldatmaya götürüyor hemde seninki diğer vajina problemin tamamen psikolojik
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEsin düşündürmus bence sana bunu çok kötü bir durum
11 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılKıyamam sana yaaa. Esin neden dokunmuyor. Benim eşim olsa yanımda ve temiz olsa vajinası uyalamalara oksamalara doymam ki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKötü bir durum baya ya. E kendini tatmin edemiyorsan nasıl rahatlıyorsun?
00 Yorumla
+1 yılşekli falan mı bozuldu neden başladı tiksinme?
00 YorumlaEsin tiksinmiuorsa sorun etme
04 Yorumla
Soran+1 yılEskiden tiksiniyordu şimdi tiksinmiyor bende de tam tersi oldu
Soran+1 yılHayır alakası yok onda öyle tuhaf huylar vardır tiksinir bir çok şeyden
Uzman desteği al cinsel terapi
00 Yorumla
+1 yılAŞ’ma tiksinmeye devam et
00 Yorumla
+1 yılSenin eşin de iş yok canım değiştir onu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Neden peki neden bu şekilde birden tiksindin
00 YorumlaSurtunmeyi falan denesen
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 894 cevap paylaştı.
+1 yılben ondan asla tiksinmem
00 Yorumla Yanlış düşünüyorsun bence
00 Yorumla
+1 yılKendini sev ve onu ömür boyu okşa
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılB
Yardım lazım sana 👌😄00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılonu canlandıracak, güçlü bi erkek lazım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. eşinden dolayı böyle olmuş olabilirsin
00 Yorumla
+1 yılDokunmadan tatmin olma yöntemleri var
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKendin dokunmak zorunda kalma o zaman
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 664 cevap paylaştı.
+1 yılPsikolojik bir sorun
00 Yorumla
+1 yılİlginç doktora gidin
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem