Arkadaşlar vajina şeklinden çok rahatsızım bunu düzeltmek için neler yapabilirim yardımcı olun lütfen
Dalga geçecekler yazmasın
Dalga geçecekler yazmasın
arkadaşım.bu şaka yapılacak bir olay değil .şekil bozuksa gerekli olan bir kadın hastalıkları bölümüne gidp tedavi olmandır .kendini harap etmene gerek yok.yani şekil derken işini göremiyorsan tedavisi mümkün estetik tedavi olabilirsin.tabiki araştırma yapmalısın..anlinı oraya takıpta kendini lütfen üzme.seni yaratan öyle münasip görmüş.belki bunun böyle olması senin için hayırlıdır..
Net üzerinde karşılaştıracak örnek çoğaldıktan sonra , nerdeyse hiç bir kadın vajinasını beğenmez oldu. Daha önce , ayıplar sınıfı olduğundan seninki benimkine benziyor mu sorusu asla gündeme düşmezdi.
Oysa net üzerindeki örnekler bir sürü düzeltmeler içerir. Resimler photoshoplanır , filmlerde oynayanlar da inanılmaz elemeler ve ( kendi parası ile ) düzeltmelerden geçer. Dolayısı ile aldığınız örneklerin hiç biri gerçek değildir.
Kadın cinsel organları , göğüsler dahil genetik bir sürü getirinin bileşkenidir ve her kadın çocukluğu aşıp hormon etkisinde kaldığında çocuksu yapı the end olur ama , nedense akılda hep o prototip kalır ve aranır. Bunun yapısı kişisel yapılanmana , kemik oluşumu ,kalça pelvis eğriliği , doğuma hazırlık için kanal açılması , et ve kilo ile bunun iskelete dizilmesine bağlı olduğundan değişim nerdeyse mümkün değildir. Tek değişebilen , labia denen iç dudaklarda aşırı büyüme sarkma ya da asimetri olduğunda, doktorun da onaylaması sonrasında gerçekleşen bir labiaplasti ameliyatı ile eşitlenmesidir. 20-30 Dakika süren bir operasyondur ve bunun da estetik kazancı kadar hissi kaybı söz konusu olabilir.
Rahatsız olmanın nedeni , kendi çocukluk prototipi veya gördüklerinle kıyaslamandan kaynaklı ve inan yüzde 99 kadın bu etki altında olup yapısından çekinir veya utanır, görülmemesi için son derece akrobatik işler yapmaya çalışır.
Oysa erkeklerin yüzde 99 u , asimetri söz konusu olmadıkça bunun farkına bile varmazlar. Yani aslında konu, kendinde kusur bulmaktan öte bir şey değil
Asimetri derken?
Biri çok uzun diğeri kısa değil ve iç çamaşırına sığıyorlar. Yoklukta gideri var yani :D
O zaman sorun edecek bir şey yok , fazlaca incelememelisin. İnsan burnunu incelese akşama intihar edesi gelir :) Bütün mesele , hiç kimsenin bakamayacağı kadar ve ayna yardımıyla falan yakından ve ikide bir bakıp durmanızda ... Kimse oraya o kadar yakından bakamaz , bakarsa da zaten senin gördüklerini inan görmez ( gözü döndüğünden :) )
Çok sağol içimi rahatlattın :)
Yaratılış itibariyle kadın güzel, erkek güçlü yaratılmıştır.
Onun içindir ki; kadınlar güçlü erkeği; bakın yakışıklı demiyorum, güçlü erkeğe beğeni duyar, erkek ise güzel kadına beğeni duyar.
Güzellik kavramı kadını fiziken öyle güzel gösterir ki erkeğin gözüne, erkek buna kayıtsız kalamaz. İster toplu olsun, ister çok zayıf, isterse normal ama her kadınının güzelliğini beğenen bir erkek vardır.
Ancak, kadın bu kadar güzel yaratılmışken maalesef güzelliğinin aksine itici, kokulu ve çekici olmayan tek yeri vajinasıdır. Kokusu hijyenik bakımla giderilebilir ama görüntüsü kalıcı ve doğaldır. Hele cinsel ilişki yaşadıkça kadının iç dudakları sarkma eğilimi göstermeye başlar, bir de çocuk dünyaya getirirse, işte o vajinaya bakabilecek bir erkek (abazalar hariç) tanımıyorum.
6-10-19 favorilerim...
vajinanın sana ne zararı varda rahatsız oldun anlamadım. Ondan rahatsızlık duyacak kişi eşin olabilir o memnunsa sorunda yok demektir.. Şahsen ben bir anormallik görmedim. içine rahatca alsın ısıtsın boşaltsın yetiyor, haaa birde seni boşaltsın tamamdır.
Cevap
27Cevap
Dalga geçecek birşey yok zaten ve birşey yapamazsın.. O doğal yapısıdır ve renk konusunda daha temiz ve bakımlı olursan daha çekici hale getirirsin..
Emin misin yoksa kafamı takmıyım diye mi soyluyorsun
Keşke her erkek senin gibi mantıklı düşünse be kardes
:)
valla beğenmeyeni duydum normaldr hani bildiğim kadarıyla ameliyatla şeklini değiştiriolar sarkıkmı senin ki?
Lutfen sahsi algilama tamamen benim kendi problemim ama vajinanin seklindem ben de igreniyorum. Cok itici gozukuyor yani mecbur olmasak hic hosuma giden bir organ degil yani.
Ya sırf su organ yüzünden seksten soğudum yemin ediyorum
Sacmalama cogu erkei bayilir daha dogrusu delik olsa yeter modundakiler onlar ama olsun sonucta o olmadam cinsellik olmaz birak guzelmis gibi davran hep.
Sana öyle geliyor, 1'den 30'a kadar hiçbiri iğrenç falan değil.
Kimse beyinsizlik yapmasın şimdi.
Mutlaka ona göre bir vücudun var.
Beğenilmeyi veya beğenilmemeyi vajinaya göre belirlemem şahsen.
takma kafana eninde sonunda girenler eşittir çıkanlar..
Eğer ruhun ve vücudun bir erkeği çekiyorsa vajina şekli dikkate bile alınmayacak küçük bir detay olur sadece
o vajinanın erkekler için ne denli kıyme4tli olduğunu bilsen kompleks yapmazsın
Dudakları sarkan bişeyi yalamazsın nbunun kıymetle ilgisi yok
yooo niçin yalamıycak mışım ki...
Ya her erkeğe farklıdır bu ama. Allah bana 95 kalça 90 göğüs 55 kilo uzun boy uzun bacak vermiş vajina vermemiş hayata kusecem artık ya ;(
taktığın şeye bak... öyle bir vücudun varsa emret, sabaha kadar emeyim o amcığını...
Cidden görsen benden soğursun bu vücuda o vajina o kadar iğrenç ki
soğumam canım, kafama oturmanı ve o şeklini beğenmediğin amcığını ağzıma dayamanı isterim... keşke olsaydı da zevkle emseydim.
Sevgilim de senin gibi düşünür ins amin.
eklesene sen beni, bu konuda morale ihtiyacın var, yardımcı olmak isterim. lütfen üzülme ve kompleks yapma
Tmm
çok kötü :))) 10 nuamara 13 numara süperr :)))
Sana hangisi güzel sorusu yöneltilmedim ama ben canım :)
kendin için sordunsa eğer cevap veriyorum o zaman : kötü :)))
erkeklere sokacak delik olsun ne dert ediyorsun gerisini
yanılıyorsun bence estetik önemli
Şu mantıkta kültür bilgi birikim sıfır olan Kezbanlara da sinir oluyorum. Kendilerini nimetten sayıyorlar bir de. Otur bununla kültürel bir sohbet et direkt zıçar. Ama söz konusu cinsiyeti oldu mu mangalda kül bırakmaz. Sen de benim oksijenimi tüketiyorsun ya işte ben de ona yanarım!
Ayrıca buradan anlaşılıyor ki sen sadece bir seks objesisin. Seninle yatmaktan başka bir şey yapılamayacaksa ben napayım senin gibi eşi? Oturup iki lafın belini kıramayacaksam. Bana sosyal aktivitelerimde destek olamayacaksan, Sana dinlemen için bir Pachabell CannonBall açtıysam ve sen bana bu ne ki la? gibi bir cevap veriyorsan, seninle oturup Türkiye'nin sosyokültürel ve sosyo politik durumunu tartışamayacaksam sen ne işe yararsın?
ya beğenmiyorsanız bana gönderin ben hallederim bişeklde.:)
Orası yalatmak için değildir. Ayrıca sen yalatmak istedikten sonra çok yalayan çıkacaktır emin ol.
güzel oldugunu kendine kabul ettir estetik operasyon ameliyat bunlarla vakit öldürme :)
hanımefendı 20 dk estetik operasyonla istediğiniz gibi oluyorr kafaya takmayın
Evet estetik önemli ister yüzde ister vajinada ,genelde düzeltme yapılıyor vajinada ve doğrusuda bu
ben hayatımda bir tane canlı vajina görmedim , benim gibi bir erkeğe denk geldiğini düşün -- sonra rahatla -- :))
Neyi varki sen beyenmesen bile erkekler beyenir takinti yapma
ameliyatla düzeltilir
vajinan şekil olarak sana göre neyini beğenmiyosun
Dudakları şarkıyı örnek resim attım ona bak
evet yaaa berbatmışmış adamın kalkmış şeyı ıner bece yapcağın zamanlar yorganın altında ol ve ışıkları kapat.
sen baslığı okuyamayacak kadar beyinsizsin galiba?
yooo senın kadar en az bendede beyın var sende beyın olsa bu sıkıntını burada değill hastanede arardın.burda soru sorarsan cevabınıda alırsın.hoşuna gıtmedıyse yapcak bişey yok gerçekler acıdır maalesef.
O zaman soruyu okuyamayacak kadar beyinsizsin.
yaa benım beyımı boşverde sen beynını vajınandan bı çıkar adam gıbı çözüm ara beynın kalmış vajıanda eee şeklıde bellı olduğuna göre vayyy senınle bırlıkte olan adamın halına.ne beyın var ne vajına :)))
Ay sen çok komiksin gerizekalı
evet vajınasını açmış bu nasıl çok çırkın dımı dıyen komık değil ben çok komığım hımmm anladım.
Bi vajinayı bu kadar kötülediğine göre senin beynin de penisinin ucunda sanırım :)
öyle olsaydı bunca kelıme arasında mutlaka penısımı kullanırdım.sorunu olan sensın şimdi züürt tesellisi yapma sen vajınana bak.gerçi sen şimdi elinde ayna vajınana bakıyorsundur zatenn nasıl düzelir bu diyee sen ona küsmüşsündürde şimdi :))))
çokmu kızdın bana :)
Evet.
napayım senı avutayımmı kötüyse kötüdür.sana nasıl önlem alcağını söledim.
Peki sağol yinede
hayatı boyunca gerçek vajına görmemış ınsanlar var yani senınkı ıyımı kötümü bunu anlayamaz belkı öyle bırıne denk gelırsın kaldıkı evlenırken kımse vajına şeklıne bakmıyor.
:/
sen evlencein erkeğin penısıne bakıp öylemi krar verıcen evlenmek için yokk arkadaş bu penıs kötü görünüyor bununla evlenmıcemmı diceksin :)
Hayır ama, erkekler farklı iste. Eğer şeklinden rahatsız olursa bana dokunmaz ki bidaha sonra başkasına dokunur iste. Neyse ya moralim bozuldu.
bı erkek sana oral yapsa öz güvenın gelırmı.
Yapmaz ki :D Ben olsam bende yapmam iğrenç bişey
bu kadar kesın konuşma bence elbet yapan olur kaldıkı çokta kötü olduğunu sanmıyorum vajınanın.
sen vajınanı yalatmayı denedınmı hıç ynı olay o pozısyona geldımı ve oral zevk verırmı sana.
Hiç oral denemedim. O şeyle de denemem zaten.
utandığın ya da kötü sonuç alabılceğin içinmi istemem dıyorsun.tecrubelı bırı bunu çokta takmaz.
benimkide iğrenc
yapıcak birşey yok :/
;/
Kendi kendine birşey yapamazsın.
18 gibi olsa dahamı iyidi?
kötü değil sakin ol bence gayet iyi. :)
Nasil bir sekli var anlamadim ki
nasılmış şekli mesela
ellemeeeeeeeeeeeeeeeeeee öyle kalsın bence canım
Bu kizlarda genel bir sorun galiba
ameliyat olunuyor diye biliyorum
Yalamalık olmuş kııı