Vajinismus rahatsızlığım var. Ne yapmalıyım?

2 yıllık evliyim eşimle ilk gece ne yaptıysak birlikte olamadık doktora gittim kafanda bitirmelisin senin elinde geçer falan dedi adi adam o zaman gittiğimde böyle bir hastalık çeşidi olduğunu söyleseydi belki daha iyi olurdu. Ne yaptıysak yine olmadı devamlı eşimden kaçtım onu istemediğimi sevmediğimi düşündü ilk zamanlar derken 2 yıl oldu bu süre içerisinde eşim sürtünme yoluyla kendini tatmin ettmeye çalıştı, internette araştırdım bu gibi durumların nedenini vajinismus denen bir şey çıktı eşime gösterdim okuttum o an sanki rahatladım hastalıkmış benimle ilgili değilmiş diye 1 ay önce yine jinekoloğa gittim oda bana vajinismus tanısı koydu bir piskiyatrisin numarasını verdi eve gelince tedevi yöntemlerini okudum çok korktum parmak egzersizi cinsel organını tanıma falan gibi şeyler, eşimle yapamadığım şeyleri başkasıyla yapmak falan beni iyice kastı çok korkuyorum eşim çok sabırlı anlayışlı ama artık çocuk sahibi olmak istiyoruz. Artık kendimden nefret ediyorum acaba içki içsem olurmu o an yine kaslarım kitlenirmi daha önce hiç alkol kullanmadım beni çarpar kendimden geçirirmi. Bu hastalığı yaşayanlar bilginiz yönteminiz var mı lütfen yardım edin (bu konu gerçekten hassas lütfen saçma abaza yorumlar atmayın)
Vajinismus rahatsızlığım var. Ne yapmalıyım?