normalde hep daha uzun sürsün isterdim. Ama bu aralar çabuk boşalsın istiyorum. isteksiz degilim fakat kendimi tutamıyorum ve sonralarda ağrı oluşmaya başlıyor. bir ay ara vermiştik ondan dolayı benim ki daralmış olabilir ağrılar ordan gelebilir diye düşünüyorum. sizce?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılIslanma tamsa isteğin varsa zevk alıyorsan daralma ile acı falan olmaz. O ilk girişlerde olur zamanla geçer. Senin bir sağlık sorunun olabilir. Bence bir doktora git. Bir sorun olabilir.
04 Yorumla
Soran+1 yılgitmedim. ücüncü gecede gecti zaten
- +1 yıl
İnsan robot değildir. Arada ağrı sızı ve benzeri sorunlar olabilir. Demek ki geçici bir şeymiş. Zaten ağrı çekmen anormaldi. Geçici bir sorunmuş. Sizin adınıza sevindim. Yalnız bu sorun tekrarlarsa ve sürekli tekrarlıyorsa mutlaka bir sorun vardır. İhmal etmeyin mutlaka doktora gidin.
Soran+1 yılUzun süre ara verdigimizde oluyor her zaman
- +1 yıl
Eşiniz değil sanırım. Daha sık yapmaya çalışın. Ayrıca uzun ara vermişseniz ön sevişmeyi mümkün olan en uzun sürede tutun. Ne kadar çok hazırlanma aşaması olursa o kadar az acı olur. Ayrıca başlarsa çok yavaş ve nazik olursa karşı taraf acınız ya hiç olmaz ya da çok hafif olur.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
8Cevap
Ön sevişmeyi uzun tutarsaniz eminim ki daha sorunsuz daha rahat olur diye düşünüyorum.
010 Yorumla
Soran+1 yıltutmuyor ama bende gerek duymuyorum genelde. çok çabuk ıslanıyorum
Soran+1 yılya o öyle bir acı degil iste. çok derine girdiğinde ki abi olur ya öyle bir acı ama derine girmeden de var. haz alıyorum hemde çok
Soran+1 yılher zaman rutin kontrollerimi yaptiriyorum. böylece partnerim aldatıyor mu diye de öğrenmiş oluyorum ;)
Soran+1 yılEx aldatıyormuş evet :)
Soran+1 yılsildim hayatımdan zaten ne gerek var
Cinsel Yaşam konusunda 956 cevap paylaştı. Bazen senin istmeenle olmaz. sonucta onun paikolojisi de önemli
00 YorumlaBunu kendınız belırlıyebılırsınız
07 Yorumla
Soran+1 yılsöyle söyliyeyim... ikinci boşalmasında 2 dk sonra ben bosalmasini istedim. ben de istekliydim ama fazla geldi
Soran+1 yılbende anlamıyorum. eskiden 2 saat sürse anca boşalıyordum. bu kez 5 dk sürmeden yetiyor
Soran+1 yılbenimki acaba çok mu iyi performans sergiliyor?
İyice ıslanıyor musun peki
06 Yorumla
Soran+1 yılevet zevk de alıyorum onlarda sikinti yok ama uzun sürmesini istemiyorum sadece
Soran+1 yılağrı öyle çok büyük bir acı degil. ama çok geliyo nasıl söylesem... iliski sonrası halsiz kalıyorum
Soran+1 yılondan mi oluyor ki.
- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılKuruma var mı içinde gidip gelirken?
07 Yorumla
Soran+1 yılhayir
- +1 yıl
iyice kıvama gelmeden mi giriyor içine ya da çok hızlı mı yapıyor?
Soran+1 yılyo kivamda oluyorum. evet hızlı yapior
- +1 yıl
yavaş yapsın bence zevk aldıra aldıra.
Soran+1 yılzevk alıyorum gerçekten çok fazla ama ben ondan önce boşalıyorum yani o 1 bosalirken ben 4 felan bu aralar da canim istiyor bir yandan ama diger yandan bitse de sarılıp samimi okşasa istiyorum
- +1 yıl
kaç dakika kalıyor içinde?
Soran+1 yılçok uzun. normalde bende geç bosalirdim. ortalama yarim saat sürüyor. ilki 3 dk felan sürüyor. en az iki defa yapıyoruz her zaman.
Nasıl kendini tutamiyon
05 Yorumla
Soran+1 yılbosaliyorum gibi birey oluyor çok tuhaf oluyorum
Soran+1 yılilk seks yaptigimize gün 6-8 kere bosalmistim 2. de
Soran+1 yılcok :)
Soran+1 yılyok kuruttu öyle bıraktı beni evime
farklı şeyler yap
00 Yorumlaolur olur
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı