arkadaşlar benim sorunum garip bazen içerde kaldığım süre bir saati buluyor sıklıkla yarım saat içerde kalıyorumm
15 dakkada boşalmam için ne yapmam gerekiyor
önerisi olan varmı
15 dakkada boşalmam için ne yapmam gerekiyor
önerisi olan varmı
bu bende de oluyodu, ben şuna bağlıyorum durumu, sevişirken yeteri kadar tahrik olamama durumu. sorun partnerden kaynaklanıyo. yani her hatunun çıplaklığı beni yeterince tahrik edemiyor, onu anladım. yurtdışında cinsel ilişkiye girdiğim fıstık gibi bi hatun vardı, onda gayet normal sürede oldu. lokum gibi bi hatun çıksın karşınabak nası boşalıyosun 10 dakikada. görsellik önemli abi.
insanları harbi anlamıyorum arkadasım bisi yapmanamı gerek var... allah vergisi kimide erken bosalıyo... herkes aynı olsa bü dünyada bunlarında bir anlamı kalmaz...
yalancısın diyenlere bakma sen bu durumu iyi bilirim, benim eşim de öyle bir saatte anca boşalıyor her gün beraber olmamıza rağmen. biz 2 senedir buna çözüm bulamadık yapacağın birşey yok kardeşim hadi kolay gele beline kuvvet :D
benimde canım yanıyor.. kayganlaştırıcı jeller kullanın bir süre sonra yoksa gerçekten fena yanar canı
bana kayganlaştırıcı jel önerirmisin nerden alınır bunlar ben pek bilmiyorum :(
aslında her yerde satılıyor, prezervatiflerin olduğu bölümlerde bir sürü seçenekler oluyor bir göz at istersen
hıı ben eczaneden alıyorum hep acaba orda varmıdır
hiçbirşey kullanmadan 1 saat sürüyorsa boşalman ya beceriksiz bir yalancısın ya da karşındaki bir kadın değil
gerçekten yalan söylemiyorum yaa canı çok yanıyomuş
gelmemiş demek ki
Cevap
4Cevap
sıkıntılıysan boşalamassın sonra boşalamadığın için sıkıntı yaparsın bu sıkıntıda boşalmamana neden olur.Yani kafaya takma rahat ol.Problemi ne kadar çok düşünürse sorun büyür.Zincirleme reaksiyon.
tavukmu yumurtadan çıkar, yumurtamı tavuktan çıkar gibi oldu ...
sonuçta ilişki istemiyor bir defa yaptıktan sonra üç dört gün bişey yapamıyor geç boşalmak benim için sorun değil ama onun acı çekmesinide istemiyorum
gec bosalma isi zorya sen anca haftada ikikere sex yaparsin
yada üc partner anca yeter
abi boşver tedaviyi falan daha iyi işte. her maçta 3-1 yenilirsin belki ama karşı tarafıda heralde bulutlara uçurursun...
bu soruya bir kızın yanıt verdiğini düşün, hemen boşalırsın.
o sorun bendede var partnerim benden uzak duruyor
zor bir durum..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar