Aktif cinsel hayatım var ama maksimum 3 4 dk sürüyor daha geç boşalmak için neler yapabilirim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSelam
Senin için hızlı ya da sert yapmak hayal eğer daha geç sürmesini istiyorsan geleceğini anladığın anda hemen oradaki başka bir şeyleri konsantrasyonunu ver yaptığın şeyi unut kafanı boşalt şüphelerini bitir kafanda ben erken geleceğim gibi şeyler düşünmemeye çalış ve o arada partnerin seni üzerinden birazcık gitsin ama orada yavaş işine devam et eğer hala erken boşalıyorsan İlk sefer penetrasyonla değilde oralla boşal ya da bu durumdan rahatsızsan doktora görünebilirsin.
#perso10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. rahat ol geç boşalmak için kendini kasma senin çok daha aktif ve hareketli olacağın pozisyonlardan kaçın altta olduğun pozisyonlarda diğerlerine nispeten biraz daha uzun sürer
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
14Cevap
+1 yılEmla diye bir krem var. O kremi bulursan al. Eğer bulamazsan uyuşturucu kremler var. Sürülen bölgeyi uyuşturuyor. Nohut büyüklüğünde sık penisinin başına. Güzelce yedir sonra. Pompake sabaha kadar 🙈🤣🤭
115 Yorumla
Soran+1 yılEtkili mi
Soran+1 yılLütfen
- +1 yıl
Ee uyuşuk olduğu için bu seferde haz almıycak
- +1 yıl
Geciktirici sprey ve bu tür şeyler erkeğe zevk vermez. Çünkü ne penisi ne vajina sıcaklığını hisseder. Kadın için iyidir ama erkek için değil
2 dakika içeride kaldıktan sonra çık kadınla ilgilen sonra böyle böyle devam et süreyi uzat
41 Yorumla
Soran+1 yılKim çıkmak isterki
heyacanin arttığı zamam sakinles ve derin bir nefes al ver ozaman yavas yavaş tekrar devam et bosalmaya rahatlamaya odaklanma çünkü partnerin daha onemli
00 Yorumla
+1 yılPsikolojik bir sorundur, genelde ereksiyon dan düşme korkusu Sebeb olur, cözüm için profesyonel destek alınabilir, veya klasik yöntemler vardır, seksten önce güzel bir film izleyip seks esnasında filmi düşünebilirsin. Futbol Macı da düşünülebilir, partner le konuşulup birlikte haraket edilebilir, boşaltmaya yakın durup penisin boynu denecek yer sıkılabilir. İnternete birsürü yöntem okunabilir. Üstüne gitmeden cözüm bulamazsın bıkmadan üstüne git
00 Yorumla
+1 yılritim kanka bir
ikincisi mastürbasyonu bırak
üçüncüsü partnerinde sana destek olmalı anca böyle yenersin00 Yorumla
+1 yılKegel egzersizleri yapabilirsin, ayrica performans kaygisini kafandan at yoksa ne yaparsan yap erken boşalirsin. Ön sevişmeyi uzat
00 Yorumla
+1 yılGerica diye bir ilaç var antidepresan bir kaç saat önce onu içen geç bosaliyormus
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 325 cevap paylaştı.
+1 yılVücut ısısı yüksek olmasın yeter bir de çıkarıp girme, penis başı hassas olduğu için giriş çıkışta vajina dudaklarına sürtünce dayanamazsın
00 Yorumla
+1 yılKegel egzersizleri ile pelvik kaslarını geliştir işe yarayacaktır. Google dan bulabilirsin egzersizi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖncesinde alkol al derim, ön sevişmeyi uzun tut oral yolla ilk boşalımını yap ve prezervatif kullan
11 Yorumla
Soran+1 yılAlkol kullanmıyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılGeç boşalma bence 2 ya da 3 kez boşal :)
1011 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Cevap sahibi+1 yılGeç boşalacağım diye yavaşlama oluyor ya da odaklanamıyor falan kadın napıyor bu diyor 😂arkamda bir olaylar dönüyor diyor ya işte boşalıcan zaman çık içinden boşal sonra tekrar gir devam et. Benim naçizane görüşüm
Soran+1 yılPeki içinde en az kaç dk kalmalı sence
Cevap sahibi+1 yılYa içinde kalmak değil önemliı olan haz vermek ne dakika meraklısısınız haz almıyorsa kadın 10 saat kal yine de hiç güzel bir şey değil G noktansını uyar
Cevap sahibi+1 yılBurdan sorabilirsin
Soran+1 yılBamlanmayalım lütfen sonra engelle merak etme rahatsız etmem
- +1 yıl
Buda özelden yazmak için başka yöntem, erkekler cok yaratıcı:)
- +1 yıl
Akıllı kız
Gizli Üye(30-35)+1 yılTam gelecegi zama cıkart kıza fazla beli etme o arada dudaklara yapiş bosalma hissi gecene kadar
00 YorumlaOnce masturbasyonda kendini uzatmaya calis, 31 cekerken ne kadar surede bosaliyosun
08 Yorumla
Soran+1 yılMast yaparken geç
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılAma nasıl
Başka şeyler getir aklına belki uzatırsın sureyi
61 Yorumla
Soran+1 yılDenedim olmadı
Spor yap. Erkekliğine yatırım ;)
00 Yorumla
+1 yılZor duurm
22 Yorumla
Soran+1 yılÇok zor :(
Gizli Üye(18-24)+1 yılMasti yarım saate çıkar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 359 cevap paylaştı.
+1 yılGeçiktirici hap al
36 Yorumla- +1 yıl
Hmm
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Bizden iyi biliyosun
- +1 yıl
Evet sorunmu var
- +1 yıl
Hayır döndene bana
- +1 yıl
Dönsene
+1 yılPelvik kaslarini calistir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılGeciktirici sprey
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvli misin
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği