Masturbasyon ile titreyerek boşalmak bir süre sonra zor hele ki reel bir seks deneyimin varsa. Öncelikle bir kaç metod deneyebilirsin ama güzel bir fantezi daha çok heyacanlandırır seni
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Seks yapmadım hiç ama uzun zamandır mast yaptığım için sıradanlaştı galiba artık
vajinanızın baş tarafı ile idrar deliği arasındaki boşluğu dairesel şekilde yaparak okşayın ve diğer parmaklarınızla vajinananıza sokun tahrik edici olur gerisi gelir
Çünkü orgazm olucaksin sıra titriyorsun bırakıyorsun ve kendini yeterince uyarmıyorsun kendi zevk noktalarını iyi uyarırsan ve kendini rahat bırakırsan çok güzel orgazm olursun.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Masturbasyon ile titreyerek boşalmak bir süre sonra zor hele ki reel bir seks deneyimin varsa. Öncelikle bir kaç metod deneyebilirsin ama güzel bir fantezi daha çok heyacanlandırır seni
Seks yapmadım hiç ama uzun zamandır mast yaptığım için sıradanlaştı galiba artık
vajinanızın baş tarafı ile idrar deliği arasındaki boşluğu dairesel şekilde yaparak okşayın ve diğer parmaklarınızla vajinananıza sokun tahrik edici olur gerisi gelir
Partner ile yaşarım diyorsan uzaya bile çıkabilirsin
Partner yok kendi kendimi tatmin ediyorum şimdilik
Partner bul ya da p*rno izle
benimle buluşabilirsin :D hepimiz bol keseden sallıyok ammk johny sis olduk :D
Uzun bir süre yapma öyle yap. Çok yaparsan etki azalır. En son ne zaman yaptın? Dört beş günden az olmuşsa yaparsan yine o büyük keyfi alamazsın.
Haftalarca yapmadığım da oldu stres yoğunluktan vs. Tekrar denediğimde yine zevk alamamıştım
Ne şekilde yapıyorsun peki normal olarak? sadece elini mi kullanıyorsun
Evet elimle
yani değişik şeyler dene o halde elinle tam olmuyorsa
Aşağı yukarı sesli konuşarak seni uckez bosaltabilirim
@sertalll
Kız mısın erkek mi anlamadım
Buzdolabının içinde mast yap 😂 titreyerek bosalirsin 😂
Gerçekten zevk almak istiyor musun. iliklerine kadar bitmek ister misin
İlk önce kendine dokunmayı, nerelerden zevk aldığını bilmen lazım. Gerisi kolay :)
Yani yardımcı olurum
Seni taniyorum beybi nickini yaziyim mi
Ufaklık sana bir tavsiyem var
Takip et püf noktalarını anlatayım
"Diğer mesajlar" bölümünü kontrol et. Yazdım
Nasıl yapıyorsun mast i?
Okşuyorum
Kendini iyi uyaramıyor musn?
Süreyi uzun tutuyorum aslında baya zevk alıp ıslanıyorum ama yine de istediğim gibi orgazm olamıyorum
Çünkü orgazm olucaksin sıra titriyorsun bırakıyorsun ve kendini yeterince uyarmıyorsun kendi zevk noktalarını iyi uyarırsan ve kendini rahat bırakırsan çok güzel orgazm olursun.
tir tir titretirim seni yemin ederim
titreyerek boşal mesela :)
Soğuk su altında mast yap.
Titreşimli dildo.
çok detaylı bir çalışma gerekir.
titreşime al kendini
Masaj aletiyle
Titreteyimmi
olur olur