Libidosu yüksek erkekle baş edilmesi gerekir diye bir şey yok ki. Libido konusu yanlış algılanıp değerlendiriliyor, bu insanı kontrolszleştiren, zaptedilmesi gereken bir şeye çevirmez. Bu kontrol edilebilir bir şeydir.
Libidosu yüksek olmakla bunu bahane etmek arasında fark var. Kontrol edebilen kişi eder, böyle kontrol etmeye çalışıyor ama olmuyor gibi şeyler olmaz.
Libidoyu suistimal eden erkekle de baş edilmez, yol verilir.
14 Yorumla
Soran+1 yılKontrol etmeye çalışmıyor ki işte ben buyum diyor adam zaten
Soran+1 yılYok sadece ben tepki verince geri adım atıyor manasında
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılİstediğini vererek. eğer rahatsız oluyorsanız da ayrılarak.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 654 cevap paylaştı. Herkese yükselmiyorum sadece sana diyorsa yalan hat sahalardan demektir.
12 Yorumla
Soran+1 yılEe ama doğru diyor sjjs yükseleceği kadın çok yani kızlar adama yürüyor 🙄
Cinsel Yaşam konusunda 733 cevap paylaştı. Libidokiller hareketlerde bulun.
Şimdi soracaksın bana, nedir o hareketler diye. Ben de bilmiyorum, soğut işte.
19 Yorumla
Soran+1 yılYa zaten benim karakterim öyle tam bir killer ama ıhh bunda işlemiyor
Soran+1 yılCıks ilk değil onu biliyorum sadece extra cilve beklentisine giriyor benden
Soran+1 yılYa söylüyorum zaten rahatsız olduğumu bazen o da şunu diyor zaten rahatsız olduğunu fark ediyorum ama sevgili olduğumuz zaman ben bu olacağım seni buna şu an alıştırmam gerek yoksa sorun yaşarız benim kadınım şöyle olmalı böylr olmalı laf salatasına giriyor. Ee hak veriyorum adam zaten ne istediğini biliyor sıkıntı ben onu istiyor muyum ondan emin değilim sjs oha 2 dk da sıkıntıyı çözdüm yazarken
Soran+1 yılO net konuşması var ya işte orada onu boğasım geliyor sjjs beni ben olarak kabullenip aşırı hoşuna gidiyorum farkındayım da işte bu konuya gelince tıkanıyoruz hem benimle olmak istiyor hemde libidosuna fren koymaya çalışıp takılıp kalıyor bunu aşarsak sevgili olucaz ama aşamadık haftalardır olamıyoruz sjjs
Soran+1 yılHayırlısı diiiyim be diyim zhs
- Cinsel Yaşam konusunda 842 cevap paylaştı.
+1 yılStandardını koymuş, ben buyum alış demiş. Sen ayak uyduracaksın gibi geliyor.
18 Yorumla
Soran+1 yılHe ya işte böylesine alışık değilim bende sjsj adam net
- +1 yıl
Net olacak zaten öyle olması lazım ama sende de inat var..
Soran+1 yılOnda da var zalımın oğlu aynı ben gibi sjsj
- +1 yıl
Anlaşmanız önemli. Kavga ile ilişki yürümez.
Soran+1 yılKavga etmiyoruz tatlış yönümüz o tartışıyoruz güzelce konuyu kapatıyoruz tabi bu konuda biraz zıtlaşmamız mevcut
- +1 yıl
İyi o zaman sıkıntı yok. Ben iyiliğinizi isterim. Sen mutlu ol isterim :)
Soran+1 yılİnşallah bakalım
- +1 yıl
Bakıyorum...
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. İstemiyorsan ayrıl. Bu baş edilebilecek bir şey değil hoşuna gitmeyen bir şeyi sevemezsin.
13 Yorumla
Soran+1 yılBen sadece fazla cilve beklentisine sinir oluyorum ama o da ne istediğini biliyor harici iyiyiz tek sıkıntımız bu gibii
Soran+1 yılEvet doğru ama ben onun kadar olamam bunu biliyorum. Biz diğer her konuda uyumluyuz bunda değiliz o da farkında dile getiriyor ama ikimizde henüz kopma noktasına gelmedik flörtü uzatıp duruyoruz sjs
"ben herkese yükselmiyorum yükseldiğim sensin" klişe erkek yalanı :d
13 Yorumla
Soran+1 yılYok ciddi be yürümüyor kimseye kızlar ona yürüyor ondan bu rahatlığı sjs
Soran+1 yılProblem kızların bunu ona alıştırması benden de bekliyor cilveli haller
- Cinsel Yaşam konusunda 924 cevap paylaştı.
+1 yılLibidosu yüksek olan hiç bir canlıyla baş edilemez.
Kadın ya da erkek fark etmez hepimiz hayvanlaşıyoruz.10 Yorumla Adamın libidosunun yüksek olması normalde senin libidon niye düşük onu anlayamadım
10 Yorumla
+1 yılIşık hızıyla uzaklaş bebek o adam senlik değil 🤣
03 Yorumla
Soran+1 yılAma bu yakışıklı demiştin zbsb
- +1 yıl
Tamam boş ver demedim say ahxnx
Soran+1 yılYav enişte adayını gömmez misin şu an sb
+1 yılİstediğini alsa o da sende rahatliycak😂😂
22 Yorumla
Soran+1 yılYav cilveyse arada yapıyorum sjsj bu ekstra istiyor ona sinir oluyorum
- +1 yıl
Hahaha
baş edilmesi ve başa çıkması biraz zor olur özellikle ortam içerisinde libidosu yükselirse sıkıntı :D
10 Yorumlalibidosu yüksek kadın olarak baş edilir
12 Yorumla
Soran+1 yılO bende yok
+1 yılOoo efendi adamı tekmeledin he
13 Yorumla
Soran+1 yılEfendi adam kim 🙄
- +1 yıl
Vardiya bir ara senin efendi
Üstüne çok düşüyordu
Soran+1 yılCıks bilemedim
+1 yılSürekli senimi istiyor
13 Yorumla
Soran+1 yılYok aşırı cilveli olmamı istiyor
- +1 yıl
Başbaşayken sanırım böyle en fazla
Soran+1 yılYanyanayken daha sakin biri aksine bu laflara girmiyor hatta karşıma oturuyor elimi tutup gözüme falan bakıyor yanıma gelip yakın temasta bulunmuyor herşeye dikkat ediyor. He ama telefonda sinyalleri aşırı fazla seninle söyle olucak böyle olucak şunu yapmalıyız vs vs bişeyler atıyor işte senle ben bu gibi gibii bende tepki veriyorum haliyle ama yanımda ki durumu aklıma gelince de çok üstelemiyorum belki mesajda veya aramada böyledir diye
+1 yılİstekli birisi ise ister her zaman
10 Yorumla
+1 yılSürekli yatakta olursunuz
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Uyurken kökünden kes 🤭
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 486 cevap paylaştı. Senin libidon yüksek değil se baş edemezsin
00 YorumlaYürümez.
10 Yorumla
+1 yılÇoğu 31ci
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne