Libidosu yüksek erkekle nasıl baş edilir?

Selamm🥳🥳

Gün geçmiyor ki bu kısçenin yüzü gülmüyor bi flört yapalım dedik adamın libidosu ağrı dağı gibi kendini frenliyor falan o da farkında durumun hatta kendisi diyor söylemlerimi abarttım diye ama sinir oluyorum artık soğudum soğuycam az kaldı, geçen tartıştık bide diyor ki benle olacaksan bu duruma alış ben herkese yükselmiyorum yükseldiğim sensin ama yanımda kaplan gibi kadın isterim. Hayvanat bahçesi kuracak sanki sığır sjs neyse ben bunla nasıl baş ederim bu ağrı dağını normale nasıl getirces? Abuk subuk konuşmuyor ama cilveleşme durumu bunda normalin üst zirvesine çıkıyor uyarınca da tepki vermiyor normaline dönüyor ama bozuk plak gibi başa dönüyor sjs

Güncellemeler
+1 yıl
Gençler adamı hemen gömmeyin çevresinde çok kadın olan ve kızların ciddi anlamda totişini kaldırdığı biri ama aşırımsı seçici biride yav aslında ben erkek versiyonlarımı bulmakta yetenekliyim benim erkek halim ama farkımız libido benim ki düşük bunda ağrı dağı gibi zıt noktamız bu harici uyumluyuz. Bunun libido sorununu çözersem enişteniz yapıcam ona göre tavsiye verin