Sakin bir cafede bir kızla oturduğunuzu düşünün. Sevgili de değilsiniz ama kıza yükseldiniz. Bu benden dilinize nasıl yansır?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Yani sana daha farklı bakar bikere, daha yakın olmaya çalışır, penisini saklamaya çalışır çünkü illaki hareketlenmiştir etkilendiyse, daha sayayım mı😂
12 Yorumla
Soran+1 yılSay başka neler var 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
19Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılYerimde duramam enerjim yükselir daha hızlı nefes alıp veririm
12 Yorumla
Soran+1 yılBu çok belli eder ama
Cevap sahibi+1 yılNapiyor kalkıyor mu aw
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Sürekli gözüne ve vücut hatlarına bakarak belli eder
10 Yorumla
+1 yılYanlış olur... Öyle bir düşünce olursa o düşünen kişinin de ailesi akrabası var etik değil hiç kimse kimse hakkında öyle düşünmemeli
02 Yorumla
Soran+1 yılBazen hormonlara hükmedemezsin, önemli olan iradenle fiiliyata dokmemek bence
- +1 yıl
Olabilir evet ama dediğin gibi bence bence olmamali
Daha yakın durur temas etmeye calısırım omuzlada olsa
12 Yorumla
Soran+1 yılKız sana temas etse bu hoşuna bayağı gider o zaman. Mesela eli bacağına değiyor
+1 yılyansımız kımse bellı etmez ztn toplum ıcınde imkansız bu hekı acafede
16 Yorumla
Soran+1 yılCafede neredeyse çiftlesenler var denk gelmedin mi 😂
- +1 yıl
delirdin mi sen şakamı yapıosun cafede olmaz nasıl cifleşicekler ordar ınsan ıcınde gozu onunde
Soran+1 yılBen delirmedim ama görüyorum hatta kütüphane bile oluyor ve belirli yasaklar getirdiler
- +1 yıl
canım mıleltın ıcınde gözu soakr gibi olmaz musade etmezler ımkansız yanlıs görmussundur sen
Soran+1 yılKeşke dediğin gibi olsa aşko ya, insanlar utanıp ilgilenmiyor daha çok. Ben de görünce bakmıyorum ya da görmeyecegim başka yere gidiyorum
- +1 yıl
ettım bende
- Cinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı.
+1 yılDavranışlarıyla belli eder sürekli temas kurma isteği duyar gözlerine bakar sinyal vermeye çalışır
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılGözler belli eder bence
11 Yorumla
Soran+1 yılNasıl bakıyorsunuz
+1 yılKızın nasıl bir kız olduguna da bağlı olabilir mi?
116 Yorumla
Soran+1 yılNasıl bir kız derken ne demek istiyorsun?
- +1 yıl
Görünüş giyim felan karakter konuşma hareketler.
Doğrusu bir anda sanmıyorum oyle olacağını
Soran+1 yılŞöyle düşün. Bir kız var, aranızda bir enerji var ilk defa o kadar yakın ve yalnız kaldınız. Kız güzel, konuşma, karakter her şeyden hoslaniyorsun zaten
- +1 yıl
Sanırım yansıtmam ona karşı durumu ve bastırmaya çalışırım
Sizce olması gereken nedir
Soran+1 yılYansıtılmamalı tabiki ama bu olayda farklı bir şey hissettim. Olmadığı kadar enerjik, bitmek bilmeyen bakışlar, odaklanamama, vücudunu gösterircesine esnemeler falan 😅 açıkçasi garip geldi. Öylece izledim ne yapıyor diye 😂 sonrada böyle bir şey olabileceği aklıma geldi ve size sormak istedim
- +1 yıl
Anladım belkide heyecan yaptı sana karşı ilk buluşma değildi sanırım
Soran+1 yılYaklaşık bir yıldır beraber çalışıyoruz. Birbirimizi tanıyoruz artık ama resmi bir ortam bilirsin
- +1 yıl
Anlıyorum evet baya yakın olmalı.
İyice tanıyor ol alırsınız birbirinizi
Heyecan yaptı gibi geliyor bana
İlk buluşma heralde
Soran+1 yılİşle ilgili buluşmuştuk yine. Özel bir randevuya çıkmadık. O teklif etmezse de ben edeceğim galiba. Benden hoşlandığını düşünüyorum onun da, reddetmez herhalde
- +1 yıl
Anlıyorum evrt olabilir.
Sanırım sende ondan hoşlanmış olmalısın.
Sana karşı yükseldiğini nasıl farkettin ki
Okadar mı belli eti acaba ve durduk yere nasıl olur anlamla çok zor bir anda.
Ve bu durumda ne düşündün merak ettim sormamda sakınca yoksa
Soran+1 yılBenden hoşlandığını düşünmeme sebep olan şeyler bunlar değil aslında. Bana herkese olan davranışlarından fark davranıyor. Bakışları sevgi dolu, onunla flört ettiğimde çok keyifli oluyor vs. Bu anlattığım buluşmada daha önce hiç görmediğim gibi davranıyordu. Belki de böyle bir adam ve ilkdefa yalnız kaldığımız için gerçekten rahatlayıp özüne döndü 😅 bu da olabilir.
Libidosunun yükseldiğini düşündüğüm konusunda da, eğer öyle ise hoşuma gitti aslında. Dudaklarıma falan bakıyordu sürekli. Bu adamdan hoslanmasam oradan hemen ayrılmak isterdim ama onu öpmek istedim 😅 işte böyle- +1 yıl
Evet baya heyecanlı Bir an olmalı ve ikinizin de kalbi küt küt atıyor olmalı değilmi
- +1 yıl
Değerli hissettiriyor demekki sana
Sende onun değerini biliyorsun belliki.
Sanırım ilk defa yalnız kaldınız ve dayanamadı heralde 😅 - +1 yıl
Ne yaptıysan artık adama 😅
Soran+1 yılYalnız kalmamızı ben ayarladım, gelince biraz iltifat ettim, güzel giyindim falan 😅 hepsi bu. Evet çok değerli bir insan, hoslanmanin dışında insan olarak da öyle. Ben heyecanlanmaktan öte, radarları açıp onu izledim. 2 saat beden dili analizi yaptım resmen 😂 neyse daha heyecanli gerçek date ler olur inşallah 😂
- +1 yıl
gerçek bir date gibi olmuş gerçwkten hakkını vermişsin
Kim bilir neler yaptın onun için 😅
Birde sen ayarlamışsın daha ne olsun
+1 yılMemelerne dudaklarına odaklanırım fiziğini süzerim vucudunu
04 Yorumla
Soran+1 yılAh evet dudaklara bakma özellikle fark ediyorum. O açıdan daha aşağıyi da dikizliyorsa bilemiycem orayı akdhs
- +1 yıl
Dudaklarına bakıyorsa saaaakso çektirmeyi hayal ediyordur
Soran+1 yılBelki öpmek istemişti sadece
- +1 yıl
Tamam önce öpüşür sonra sakkkso çektirir ben olsam öyle hayal ederim
+1 yılheyecan kızarır pantolonu şişer :)
12 Yorumla
Soran+1 yılToplum içinde o kadar da değil ya. Ama biran önce kalkmak istemişti, bundan dolayı olabilir mi diye aklıma geldi şimdi
- +1 yıl
tabi kalktıysa belli etmemek için kalkmıştır ya da boşalmaya gitmiştir :)
- Cinsel Yaşam konusunda 767 cevap paylaştı.
+1 yılSana güzel sözler sarfeder
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsiz harbiden saçı uzun aklı kısasınız haa neden bu kadar kolay basit oldunuz ki etkilemek o kadar basitleşti ki sizi erkekler olarak bizim bi tarafımız kalktı artık
06 Yorumla
Soran+1 yılSizin libidodan bahsediyoruz kardeş, biz değil siz basitsiniz bu hikayede
Cevap sahibi+1 yılduvara bu sözü yazsam anlardı libido neki bizdeki soruyorsun ama sana yürüdüğünü anlamanın yolunu arıyorsun her insan aklına bişiler geldiğinde yükselir senin gibilerde sana yükseldiğini düşündükçe mutlu olup baygınca ona bakar oda erkekde farkına varınca fırsata dönüştürür büyü biraz büyü kolay basit kaba biraz ama ucuz olmayın zor olun değerli olun ucuz ne varsa çabuk tüketilir atılır
Soran+1 yılSöylediklerinde haklısın bu arada. Ben de senin gibi düşünüyorum. Ama beni tanımıyorsun, bir soru sorduk diye anne kızlık soyadımi söyleyeceksin neredeyse. Bu tarz toptancı akıl seni yanıltır.
Cevap sahibi+1 yılben sizin için dedim bunları beni neden yıpratsın sizin kolay olmanız birinin işine yarayacaksa oda erkek olarak benim işime yarar ama geldiğiniz bu tür durumları gördükçe vallahi üzülüyorum çok üzülüyorum zor her zaman değerlidir kolay her zaman değersizdir ve zor dediğimi zaman zannetme bir şeyler olacaksa zamanı süre değil olaydır seni seven o gün gelinceye kadar beklesin evlensin altına alınca sudan bir sebeple ayrılmasın
Soran+1 yılAbi sen ne diyorsun ya, dedim sana zaten ben de senin gibi düşünüyorum diye. Hala bana aynı şeyleri anlatıyorsun. Kendine üzül bence, bu kadar peşin hükümlü olduğun için. Ne yani evlenene kadar bakire kalıyoruz diye hiçbir şeyden habersiz, evden çıkmamış kadınlar mı sanıyorsun bizi? Önemli olan erkeklerle beraberken imtihandan geçebilmek.
Cevap sahibi+1 yılsana bişi söyleyim anla bu sitede diktiren kızların sorularına kendince bi yorum yap sence gazozuna ilaç katılan kafasına silah dayatılan mı yoksa zaaflarına yenilip nasılsa seviyor evlenecek diyenlermi neyse benimki sadece yokum hayat sizin beden sizin şey sizin ben yaşadıklarımla yorumladım
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Burdan mı anlatim
15 Yorumla
Soran+1 yılAnlat gitsin bro
Soran+1 yılNe anlatacaktin?
+1 yılistekli davranır
12 Yorumla
Soran+1 yılNasıl istekli?
- +1 yıl
Seni istediğini anlarsın zaten
Yansir libidom yuksek ama asla farkettirmem
02 Yorumla
Soran+1 yılEnerjiniz bile değişiyor. Normal olduğunuzdan daha farklı oluyorsunuz hiçbir açık gösterge olmasa da. Bence biz fark ediyoruz
+1 yılBiraz daha kibarlaşırım, bakışlarım mayhoşlaşır :)
010 Yorumla
Soran+1 yılUzun uzun göz teması kuruyorsunuz o anlarda değil mi
- +1 yıl
Evet :)
Soran+1 yılSanırım doğru anladım o zaman, o kadar talepkar bakıyordu ki uzanıp öpsem tamamdi gibi
- +1 yıl
:D :D şu an bende öyleyim ama öpen yok işte
Soran+1 yılSen kime yükseldin hayırdır
- +1 yıl
Kimse de yok, işin kötü tarafı o ya zaten :) Kendi kendine oldu :)
Soran+1 yılÜzdü, hayırlı bir izdivaç diliyorum sana 😂
- +1 yıl
Töbe de kız, ne işim var izdivaçla :D başımı yakacaksın ayak üstü :D :D
Soran+1 yılBu devirde evlenmek istemeyen de cindir artık akdhj
- +1 yıl
😂😂😂😂
- Cinsel Yaşam konusunda 353 cevap paylaştı.
+1 yılAçık açık burdan nasıl anlatayım
10 Yorumla
+1 yılHer türlü hareketlenme 🤪😁iç dış
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEve gidelim mi dersin
06 Yorumla
Soran+1 yılNerde yaşıyorsunuz abi ya, yok mağarama geçelim mi diye sorun daha uygun
Cevap sahibi+1 yılYahu baska bir yere gecersin verecek gibiyse
Soran+1 yılBunu anlamıyorum kusura bakma. Hayvanlar bu şekilde çiftleşiyor Mart 'ta kedilere dikkat et. İnsanlar daha medeni olmalı. Benim görüşüm.
Cevap sahibi+1 yılAmac seks ise zaten hayvani bisey yapacagiz demektir
O yuzden amaca bagli degisir o gorusmeler
Soran+1 yılAmaç seks değildi, alakası yoktu
Cevap sahibi+1 yılSeks degilse normal oturur kalkarsin
+1 yılEşek mi ki göğsüne vurarak anirsin
00 Yorumla
+1 yılÖnü kabarık olur
11 Yorumla
Soran+1 yılEn ufak bir etkilenmede hareketleniyor musunuz kahdjs
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı