Seks ve ilişki uzmanı Jessica Leoni, "Bulgular, iyi seksin erkekler için fiziksel, kadınlar için duygusal bir ihtiyacı karşıladığını gösteriyor. Denmiş

Seks ve ilişki uzmanı Jessica Leoni, "Bulgular, iyi seksin erkekler için fiziksel, kadınlar için duygusal bir ihtiyacı karşıladığını gösteriyor. Denmiş
Bu sadece seks yapma isteğini bir kalıba sokmaktır. Duygu olmadan seks yapmam demek tamamen yalan değil ama yalandır. Bir çekim hissettiğinle de seks yapabilir kadın ya da erkek. Hormonların etkisinin büyük olduğunu düşünürsek de her iki cins içinde fiziksel bir ihtiyaçtır. Bunu severek ve daha çok istediğin ile yapınca duygusal olarak başlamış olur. Ama boşaldığında ortada duygu kalmaz. f*ck ilişkileri de bna örnektir.
Değildir.
Seks öncesinde de, sırasında da, sonrasında da kişi için de aynı temel hormonlar etkilenir ve bu hormonlar aynı duyguları tetikler. Zaten cinsiyet farklı olsa da ikisi de insandır, bu normal.
Sadece şöyle bir şeyden bahsediyor olabilir. Kadınlar duygusal olarak tatmin olamadıkları için (ya da erkekler edemedikleri için) seksi duygusal tatmin için kullanıyor olabilirler.
Bu temeldeki ihtiyacı değiştirmez çünkü kadın duygusal yakınlık görebilse bu yanılsama olmayacak.
Mesele eşi tarafından sevildiğini ilgilenildiğini hisseden bir kadın için bu geçerli olmaz çünkü seksi bunun için kullanmasına gerek kalmaz. Onun için de normal olarak fiziksel ihtiyaç olur.
Güzel görüş 🎈
Rica ederim ugrastirdim ✨🎈
burada gayet klas rica edicem t9 izin vermiyor 😂😂 pardon
Seksi kendi içinde ikiye ayırmak gerekir. Mekanik seks ve doyurucu seks diyebiliriz buna. Mekanik seks adından da anlaşılacağı üzere sadece basit bir gir çık eyleminden ibaret, sadece fiziksel rahatlama sağlayan eylemdir.
Bir de arzunun, çekimin, şehvetin, uyumun, öpüşmelerin, okşamaların, eşliğinde sertlik ve küfürlerle süslenmiş yatakları tutuşturan tenleri ve nefesleri bütünleştiren seks vardır ki işte buna da doyurucu seks diyorum ben.
Mekanik seksi seven vardır elbette ama ben doymalıyım, partnerim doymalı. Seks bitip birbirimize sarıldığımızda mental, fiziksel ve ruhsal olarak rahatlamış olmalıyız.
Güzel görüş. 🎈🎈
Bu arada başlığın uzun
Daha kısa, ilgi çekici ve vurucu başlıklar seçmelisin
Aaa bunun kısası nasıl olurdu 😂😂 güzel bir detay dikkat ederim teşekkürler
Sen püf noktalarını öğrenmek istemiyorsun galiba
İstiyorum dikkat ederim dedim ya 😄
Bu sadece bir tüyoydu. Hepsi değil
Aklına geldikçe beklerim o zaman
Teşekkürler
Ricalar🎈
Selam gadası 🙃
Pek öyle olduğunu sanmıyorum. Çünkü erkeğin de duygusal yönü ağır basabilir. Tek gecelik ilişki yaşayan erkekler için bu kuram geçerli olabilir.
Kadınlar içinde saf duygusallık değildir bence
Kişiden kişiye bu durumlar değişir esasen
Cevap
26Cevap
Herkes için bir ihtiyaçtır hem duygusal hem fiziksel
bu kadınların uydurduğu zırva bir yalan bence. her iki cins içinde tıpkı yemek yemek su içmek gibi , bedenin bir ihtiyacıdır. ve tamamen fizikidir. bu sözle herzaman olduğu gibi erkeği öküz modeli olarak gösterme çabası mevcut bana göre. bu benim şahsi görüşüm. kızmaca darılmaca yok.
Bunu ben söylemedim kızmam 😄 bence de sadece duygusal bir ihtiyaç olmamalı seks
tabiki. aslında bakarsan bu birşekilde saglanmalı. yoksa bir yerlerden kaybediyoruz düşünsene mis gibi bir seks hayatın var karsı cınsın kollarında mutlu olmazısın ya da herkes olmazmı. tatlı bir şey.
sence duygusal seks mi kadınlar için bence her iki cins içinde ihtiyaç
Soru benim ama 😂
önce sen fikrini söyleyerek soru sorman lazım ki ortada kalma :)
Ortada değilim tarafım belli ama her sorduğum soruya yoeum yapamam 😄 sorulrım biraz keskin olabiliyor. Bu konuda fikrim sadece duygusal olamaz
anlaşılmıştır benim için ihtiyaç demek istiyorsun :)
Öyle bişey demedim. sadece duygusal olamaz dedim
dıuygusal olamazsa ihtiyaç seçeneği kalıyor geriye:)
Saf duygusallık ya da saf ihtiyaç değil bence
yüzde versene merak ettim şunu ben iyice :)
Erkekleri ya da kadınları bir kalıba koymayı sevmiyorum. Bu tamamen kişilerin seksten ne beklediğine göre değişiyor. Seks duygusal ya da fiziksel aktiviteden Öte keyifli bir durumdur.
Kime göre neye göre erkek içinde duygusal ihtiyaç olur tam tersi kadın icinde fiziksel ihtiyaç olur mesela uzun süre yapmayınca kadınlarda rüyalanıyor gün icinde bir seye odaklanamıyor sinirli gergin oluyorlar olay duygusallıktan cıkıyor artık
Alkış 👏
Aynen katılıyorum ikiside duygusal ve isteyerek çekinmeden aşkla yapılmasının tadına doyum olmaz
Her iki cins de duygu olmadan da yapabilir ve zevk alabilir ama duygu da varsa daha yoğun bir zevk olur tabi.
Kadın için de erkek için de fiziksel ihtiyaçtır Ve tabii ki sevmek sevilmek dokunmak dokunmak duygusal bir ihtiyaçtır
Kadınlar daha fazla duygusal oluyorlar evet, ama yine de vücutların arzusunu bastırmak her iki tarafında isteği...
Duygu ve heves birlesir ve bir de ask eklenirse müthis sonuclari olan bir birliktelik cikar ortaya. Kadinlar da erkekler de memnun kalir, belki de dediğiniz gibidir sebebi.
Bence ıkı cıns içinde fizksel hemde duygusal ıhtıyaç
Hayır erkek için de kadın icin de hem duygusal hem fiziksel bir ihtiyac
Hayır seks kadınlar için de fiziksel bir ihtiyaçtır
İkisi için de duygusal ve fiziksel tabi ama kişilere göre değişebilir
Seks, iki taraf içinde hem fiziksel hem duygusal bir olaydır her iki cinste biyolojik olarak cinselliğe ihtiyaç duyar hormonel bir sıkıntı yoksa elbette.
Hayır erkekler için de duygusal bir ihtiyaçtie
Çok doğru bir tespit
Herkes için fiziksel
Hiç duygusallık yok yani
Duygusallığın getirisi olabilir, duygusallığın doruk noktası da olabilir ama fiziksel ihtiyaç demeye çalışıyorum
olabilir bence :)
Kadınlar her şeyde duygusallık arıyor.
Bence tam tersi
Hayir hayir hayir..
Aynen böyle
Doğru bence
Sonuna kadar doğru
Olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?