Sizce bu normal mi sanki içim aciyo yanıyor gibi bişeyler oluyor tam çözemedim sert ilişki seviyorum ama acı veriyor bana içten kısacası. Ağrıyan me tam olarak? Çözemedim
sarsmadan kaynaklı bir ağrı oluyor
Sizce bu normal mi sanki içim aciyo yanıyor gibi bişeyler oluyor tam çözemedim sert ilişki seviyorum ama acı veriyor bana içten kısacası. Ağrıyan me tam olarak? Çözemedim
sarsmadan kaynaklı bir ağrı oluyor
Sarsmadan değil ya yeterince kaygan olmayabiliyor ya da erkek kadın fizyolojisini bilmiyor. Çapraz şekilde penetrasyon yaparsa olabilir. Pozisyona göre duracağı şekli bilmesi gerek. Kısa bir not olarak da bilinçsiz ve kadına değer vermeyen erkeklerden uzak durun.
Doggy de ya da misyonerde genelde oluyor sanırım çok derine gittiği için acı oluyor işeme isteği vs de oluyo afedersin
Cevap
15Cevap
Ani girislerden kaynakli bi islanmadan tam rahatlamadan girmekten kaynakli tahris yanma olur normal
Agri hissetmende tam sen kasilirken sokunca zorlanmadan kaynakli olabilir
Ama yinede bi konussak daha iyi olur
Ne zaman ne sıklıkla yapıldığı da önemli elbette ama ağrı olmaması lazım iyice ıslanmak yalamak şarttt bunu Bi kafaya kazıyın hard diye girmeyin
Bende de oluyo ya. neden bilmiyorum.. doktora sordum bişey demedi. ama o an rahatsız ediyo. sonrasinda bı ağrı acı olmuyo ama bende
Aynen sonrasında olmuyor o an oluyor
Ben de spiral var diye oluyo sanıyordum.. değiştirdim yine aynı. penis rahime değiyor aslında ama bunun çözümü yok heralde
doktora hard yaparken acı oluyor diye mi sordun :o
@carpediemmi hayır.. seks sırasında içerde ağrı ve acı hissediyorum neden dedim? Kadın doğum konusunda doktordan utanmam. hem de hiç.. düzgün bi şekilde sorarım herşeyi
Ağrı olabilir ama acı olmaması lazım. Acı varsa sert değil bencildir
Zaten aci ile karışık zevk mermesi lazım sert ilişki de aci olmadan olmaz
aşırı sürtünmeden dolayı olabilir mi kuruluktan ya da ?
Yok ıslak olunca da öyle lavabom geliyor garip şeyler oluyor ilk de değil 3. 4 yıldır böyle
bide kayganlaştırıcı kullanıp deneyin siz kendi ıslaklığın belki az geliyodur
Hayr ben çok ıslanıyorum
o zaman kanallarda var bi sıkıntı
Ne olabilir?
tahriş olabilir duvarlara çok tosluyo olabilir sana göre fazla büyük olabilir
Önceki sevgililerin veya partnerlerinle birlikteyken de oluyor muydu?
Yeteri kadar ıslanmadan yapıyorsunuzdur
Islanıyorum
O halde biraz daha genişlemesini ve alışmasını beklemeniz lazım. Uzun süren seks ağrı yapar sonrasında
Çok sert yapınca acıyo diyorum noröalde acımıyor ya da bemim canım tatlı
Çok sert de acır zaten benim de kasıklarım acıyor
Acı çekmen guzel ama kıvranmam daha hoş
Kendini kasiyorsundur
Normal sert olduğunda olması
Zevkli olur ama
On sevişme yeterli değil bence
Islanıyorum çok
Denemek lazım jxhxb
kaç dakika yaptın
Normal
Normal