Cinsel ilişki sırasında taraflardan herhangi birinin acı çekmesi normal midir? Yoksa endişe edilmesi gereken bir durumdur size göre?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kasıtlı olarak acıdan zevk alma durumu yoksa normal değil. Birşeyler eksik veya yanlış yapılmış demektir.
Ön sevişme es geçilmiş, acı duyan taraf yeterince uyarılmamış olabilir..
Merhaba,
Seks sırasında acı çekmek normal değil anormaldir. Sevdiğimin canı yansa kat ve kat canım yanar...
Teşekkür etmiyorummm
Rica etmiyorum.
Heheeh 😂 Beklemiyordum bunu sjdjd
Bende senden teşekkür etmemeni🤣
Vay anasını ya 😅hani dedim ki acaba neden der belki 😅😂😅ters oldum şok oldum sjdjd
Öyle şok ederim cjxjxj
350 jul 500 Jul hastayı kaybettik 😂Ex oldu
https://m.youtube.com/shorts/HLgChlpHjPI
Tünaydın
Hahahahaha günaydın 😂
Naber nasılsın 😅 Nasıl gidiyor
Ankara'ya yolculuk var 2 güne, haliyle telaşlı 😂sen ne yapıyorsun
Ankara Ankara güzel Ankara 😅
Sağ sağlim rastgele gidin gelin 😅 gelecekseniz
Çalışıyorum sipariş bekliyorum filan 😅
Ve şu an yoldayım adrese geldim bina numarasına bakıyorum
Çok şükür Öyle de böyle gülücük gülücük sesli mesaj
Kargom vardı benim de yoksa sen mi getiriyorsun😂
Kıdemli kurye ben yılların kuryesi 😅
Ulustayım şu an gençlik parkı filan var gelmişken bir çarpışan arabaya bineyim 😅ulusta miydi luna park 😅 askerliği Ankara 'da yapmıştım 😂
Özel teslimat mevcut kalpten kalbe bir yol en iyi ben giderim filan djjdjd
Ankarayi hiç bilmiyorum😂
Bildiğin yer neresi nerde yaşıyon 😅
Onları burada söylemem, burası güvenli bir site değil😇
Canın sağ olsun katılıyorum bence de değil hepsinin herkesin canı cehenneme lanet olası pislikler kahrolasıcalar olası lanet
Sakinnnn😂
Sakin ol şarkı 😅
youtube.com/shorts/UVgvLlZiVPg?si=Rtk-Lbo13QaqaBOz
Replik 😅
youtube.com/shorts/hz6nTXGUBVk?si=xyXuS8_Gvaql2FDi
Tamam tamam sjddj
Hahahahaha😂
Hep gül 😅 kahkahaların bol olsun 😅
Mutlu günler diliyorum 😅
Sıkmak istemem 🌸🫡 hoşçakal
Neden sıktığını düşündün?
Düşünmedim de sıkmaktan korkarım ben rahatsız etmekten 🌸
Ne bileyim kızarsın belki 😅 rahatsız olursun olmadan gideyim hem yine gelirim 😅eklemeyi unuttum başka bir soruda görüşmek üzere diyecektim 😅
İyi o zaman sen nasıl istersen😂🙏
Teşekkür ederim gülücük gülücük çorba içiyorum yemek yiyorum diğer sorularına da geldim devam etmek istersen varım yani 😅 varsam varım yoksan yokum o kadar diyorum bak o kadar 😅
https://youtu.be/vv5qMD8Fuxw?si=SNoYLqkRoblq0l4J
Neye varsam varsın yoksam yoksun anlamadım😂 sorularda gayet keyifli konuşuyoruz sorun yok keyfine bak😂
Bazı şeyler anlaşılmaz anlatılmaz anlamak gerekmiyor bazen gülücük gülücük Evet bence de keyifli konuşuyoruz ama diğer sorulara da geldi mi ya hani oradan da bir iki bir şey yazsan yeni bir şeyler çıkar yani aklıma bir şey gelmiyor da bazen gülücük gülücük emoji yoldayım sesli mesaj
Anladım, aslında valiz işleri ile ilgilendiğim için her zaman sohbet etmeye vaktim olmuyor🙏
Normaldir kolay gelsin Dikkat et kendine hoşça kal hoşça
Eğer acı çekiyorsan bir şeyler ters gidiyor demektir. Bence tamamen zevk almalı iki tarafta
Teşekkür ederim 🙏
Rica ederim
Cevap
11Cevap
BDSM türü bir şey değilse tabiki acı çekmek normal değil... Yani cinsel ilişkide zevk almak lazım acı çekmek değil...
Normal o an fiziksel olaya göre Acı çekmesi ama zevkte olur yanında, zamanla bünye alışır
kadının hafif acı duyması normaldir zevkli kılan odur
genelde kadın bir acı ve tedirginlik yaşar ama bu durum yüksek düzeyde ise bir problem oldugunu gösterir
akrep burçları sever bi tek :d
Neden?
çoğunda mazoşistlik var. özellikle doğum haritasında mars akrepte olanlar burçtan bağımsız mazoşist ve acımasız olabiliyor.
Bence burçlarla alakası yok bir balık bir koç da sevebilir. Veya bir terazim
Terazi.
sevebilir ama hepsi değil. akrepler açık ara önde bu konuda.
Burçlara inanmam ama akrepler fazla abartiliyorlar.
bnece de abartılıyor ama kinci ve acımasız tarafları çok var. mesela ay akrepte olanlar konuşurken böyle birilerine kinleniyormuş gibi konuşma tarzına sahiptirler.
Ben neydim onu unuttum, yükselen akrep benim.
bakmak lazım haritanın tümüne.
benimki de akrep yükselen.
akrep yükselenler surküpü ketum olurlar. kolay sır vermezler ve kimseye kolay güvenmezler.
Ben haritamı biliyorum.
ay, mars ve venüsün nerde? eğer hatırlıyosan.
bu arada yükselen akrepler ketum olduğu kadar çok güçlü sezgileri de olur.
Akrep derin, içsel bir burç
Bunlari bende biliyorum
Ay yay Venüs yay mars unuttum
Mars cinselliği yönetir. önemli.
Ay yay burcundaysa ay duyguları ve bilinçaltını yönettiği için sen idealist, entellektüel , vizyonlu, neşeli , affedici, hoşgörülü, iyimser, maceracı ruhlu birisindir. yerinde duramazsın yaylar gibi. duygusal açıdan keşfetmeyi, gezmeyi, macerayı seven bi yapın vardır. Bunları yapar isen duygusal açıdan kafan rahat hisseder.
yengeç kova ve balıklarla iyi anlaşabilir ay burcu yay olanlar.
venüs yay kadınları samimi ve sıcak olur, mutlu etmesini bilir karşısındakini. Kıskançlık gibi olumsuz duygular varsa yaşadıgın ilişkide, özgürlüğüne düşkün oldugun için arkana bakmadan kaçar gidersin.
"Bunları bende biliyorum" derken aslında yükselen akrepin devreye giriyor terazi olmana rağmen : ) terazilerde böyle tepkiler pek olmaz. Akrepler, yengeçler ve balıklar su burcu oldukları için ezik görünmek altta kalmak istemez bilgi birikimi anlamında.
Normal bazıları zevk alıyor
Yapan iyi yapamıyor demek ki
Değildir
Olabilir
Normal tabi
Normal değil bencesi
değlidir
İlk sevişme mi
Evet
Normal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?