Önceki partnerimle ilk cinsel ilişkiye girmeyi denedim fakat delik dar geldiği için beraber olamadık ve canım aşırı yandı. Şimdiki partnerimle denedik, uzun uğraş sonucu içime girdi fakat çok zevk alamadım ve canım yandı. İlişkide içime girememesi ve ağrı çekmem normal mi?
Cevabın nedir?
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılCinsel ilişki sırasında ağrı normal mi?
1- Henüz ilk olduğu için eğer kendini kastıysan ya da yeteri kadar ıslanmadıysan ağrı olması normaldir.
2- Ancak ilerleyen zamanlarda hala cinsel ilişki sırasında ağrıyla karşılaşırsan bu durum normal değildir.
3- Cinsel ilişki sırasında ağrı hissetmenin nedenleri farklı olabilir.
4- Yumurtalık kisti, endometriozis, vajinismus, vulvadinya, kronik vajinit, endometrit gibi rahatsızlıklardan dolayı ağrı kaynaklanabilir.
5- Eğer cinsel ilişki sırasında sık sık ve şiddetli ağrı hissetmeye başlarsan mutlaka kadın doğum uzmanına muayene olmalısın.
6- Ağrının sebebinin jinekolojik hastalık sebebiyle olup olmadığı araştırılmalıdır.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlk olduğu için ağrı hissetmiş olabilirsin. Bundan sonrakiler de önemli, süreci takip etmelisin ve devam ederse doktora gitmelisin. Ayrıca ilişki öncesi vajinal kuruluk yaşamadığına emin olmalısın 🌺
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Yılanın deliği ne olursa olsun fare gibi süzülüp içine girebilir. yeter ki gerekli ortam hazır olsun.
Enfeksiyon veya başka sebepler yok ise yavaş hareketler ile işe başlamalı ıslaklık iyice olsun. Yağmurda yol tutuşu olmayan araba gibi girer farkına varmazsın.01 Yorumla
+1 yılVajinan anlattığına göre dar bir yapıya sahip. Bunu kolaylaştırmak için de ön sevişmeyi uzun tutmalısınız, oral seks ile tatlandırılan vajina ıslanacaktır ve penisi daha rahat içine alacaktır.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
15Cevap
+1 yılIliski oncesi kas gevsetici alın , ne kadar dar olursa olsun bu kadar zorlanilmaması lazim belkiki siz gerilip kasiyorsunuz kendinizi.
Ilişki esnasinda acele etmeyin ön sevişme mutlaka olsun00 YorumlaBazen zorlama olursa ağrıya sebep olabilir, veya partnerinin penis boyu uzunsa sana rahatsızlık hissi verebilir ama sürekli ağrı olması normal değil, o zaman bir jinekoloğa gitmeni tavsiye ederim
00 Yorumla
+1 yılEğer kendini kasıyorsan normal. Ön sevişmeyi uzun tutun, eğer ıslanamıyorsan geçici olarak kayganlaştırıcı kullanın. Eğer ilişkin yeniyse yani genel olarak yeniyse normaldir. Ortalama 7-8 ilişkiden sonra cinselliğe alışıyorsun.
00 Yorumla
+1 yılEvet normal. Kızlık bozulmadan önce çok dar ve girmesi bazen zor oluyo girince elin ayağın. bosalir ve bir müddet acı çekersin bu bir kaç ilişkide olur sonra alisirsin.
00 YorumlaAcıyacak acıyor acıdı yandı kül oldu bitti gitti teranelerini bir kenara bırakıp hayvan gibi sevişin artık da bitsin bu işkence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılnormal.. bizde ilk denemede aynı sorunları yasadık ama zamanla alışıyor insan ve zevk almaya baslıyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılilkin olduğu için acı yaşayabilirsin. bende yaşadım çok zorlandım ama bu sürecin devam eder hiç rahatlayamazsan vajinismus olabilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAferin alkış kizlikta gitmiş iki gün sonra seni burada ağlarken görürüz
02 Yorumla
Soran+1 yılPartnerin dedim, erkek arkadaşım demedim. Hiç de pişman değilim
Cevap sahibi+1 yılDuygusuz yapıyorsun ya birde onu alamıyorum gerçekten nasıl yapıyorsun o işi midem bulanıyor öyle duygusuz seks mi olur ilerde olursun yaşın küçük şimdi evleneceğin zaman bakaret sıkıntı olunca anlarsın sen şimdi yaşamaya devam et
+1 yılsen kendini çok kasıyosun ve partnerlerin acemi :D
00 Yorumla
+1 yılNormal ama hiç zevk alamaman normal değil.
00 Yorumla
+1 yılNasil. iliskiye girdiği e bagli
00 Yorumla
+1 yılOncesinde. oral yaptir iyi islan
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılZorladıysa normal ama o kadar ağrın olmaması gerek
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNormal değil, bir de benle dene istersen.
00 YorumlaDarsın dar
00 Yorumla
+1 yılBeni dene bide 😃
02 Yorumla
Soran+1 yılAmacım buradaki bir sanal karakteri denemek değil. Sorunun cevabını bilmiyorsan torum yapmamanı öneririm
- +1 yıl
Sanal karakter miyim kardeşim insanim bem 😅
+1 yılNormal değil
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılkasmışsın normal
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖnden mi arkadan mı
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem