Eşimin penisi 13-14 cm civarında kalınlığı normal. Cinsel ilişkide ağrı çekiyorum. Islanma da sıkıntı yok. Dokulari on kısmı agriyo. Içime girince de bagirsajlarimi deliyo gibi hissediyorum zevk alamıyorum bu yüzden. Benzer şikayeti yaşayanlar var mı? Tedavisi nedir?
Cevabın nedir?
+1 yılBir cok agro aslinda psikolojiktir. O bolgede bir inflamasyon yoksa bence psikolojik. Doktorada gitsen fayda gorcegini sanmihorum. Cunku kaygsnlastirici jel ise yaramaliydi. Norolog ya da psikolog oneririm
00 Yorumla
+1 yılBirazdaha natin ve yumusak yapin isi hard tercih etmiyin hatta biraz kaganlastirici kullanabilirsiniz sende iliskiye baslamadan biraz oyna yumusat yani hazirlik yap iyicede gevsesin sanirim care olur😊
04 Yorumla
Soran+1 yılYapıyorum zaten Dokulari ağrıyı. Bazen dokununca bile. Kayganlastirici da kullansak agriyo
- +1 yıl
Bu iste bir hata var yaa cok darsin haddinden fazla ya da tam islanamiyorsun zor aliyorsun icine surtunmedende tahris oluyor zevk icinde mesela on sevismeyi uzun tutun ve birazda fantazi katin olaya klasik kaliplardan gir cik modunda takilmayin daha bir isteklendiricili eglenceli bir hale getirin bu isi☺
Soran+1 yılEşim dakikalarca oral yapıyor. o zaman bile acıyı ya:(
- +1 yıl
Gercekten cok enteresan bu konusulanlardan sonra boyle bir sonuc olmamasi gerekli esininkide normal cok buyuk degilmis yinede cok fazla tahris oluyor olmali sanirim
+1 yılDerinliğiniz mi az acaba... Ya da ilişki esnasinda esnemesinde mi bir problem oluyor..,
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
31Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 733 cevap paylaştı. böylesi şikayet duymadım. bir jinekologa görün. bizim gibi cahillere sağlığını güvenme. uzmana görün sende farklı bir durum var. eşinin ölçüleri normal. rahatsız edici değil. sende sorun var gibi. içeride kist myom ya da polip olup rahatsız edebilir
20 Yorumla
+1 yılAşık odur ki, Allah'tan aldığı aşk emanetini Allah'a verir. Aşk mezhebinde her şey yüce Aşk'a kurbandır.
11 Yorumla
Soran+1 yılYani?
sende odaklanamama sıkıntısı var birlikde liğiniz tek taraflı istekle başlıyor anlaşılan senın kafanı kurcalayan başka şeyler var ilk önce o düşüncelerden kurtul veya pozisyonda sıkıntı var
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır çoğu zaman ben öpüyorum kucağına oturuyorum
Yanlış giden bir şeyler var. Yapış biçimi can yakacak gibidir belki ya da sende o bölgede hassaslık vardı bu yüzden ona göre davranılmalı
00 Yorumlaiçine daha büyük bir şey sok o yokken. alışırsın. fakat o heralde tam sokmadığı için hep acı ekiyorsunuz.
00 Yorumla
+1 yılPozisyon değiştirin. Üzerinde çok dururken çok baskılı giriyor içine. Çok köklüyor dibine kadar.
10 Yorumla
+1 yıl2 saat önceden melisa çayı iç, usulune uygun şekilde demleyerek.
00 Yorumla
+1 yılsen tavsiye değil dr gitmelisin bende yara olabilir ya da farkı bir sıkıntın olablir geçmiş olsun en iyisi dr
00 YorumlaTedavisi zor çünkü yok gibi. Demekki benimkini alsan bayılır gidersin :)
11 Yorumla
Soran+1 yılTerbiyesiz
Sert ilişki sorunu bu. Daha slow yapın hissederek ve severek istekli olursan daha zevk alacağına eminim.
00 YorumlaVajinan muhtemelen normalin altinda dar.. Bscak acma ve germe egzersizleri yap... Şu topun ustune harekerler yapiyorlar ya ondan yap adi neydi hatirlamadim...
00 Yorumlabağırsağını mı siz yanlışlıkla arkadan mı yapıyorsunuz yoksa
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır ya normal giriyor. Disparoni mi var acaba. Organlarımı deliyo sanki
Yeni evlisin sanırım bekaretini kaybedeli nekadar oldu
00 Yorumla
+1 yılbelki de rahminde bir rahatsızlık vardır, yara falan varsa oda ağrı yapar
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsen üste çık ve kendin ayarla aslında pekte büyük sayılmazmış ama neyseeee
06 Yorumla
Soran+1 yılBen 155 boyundayim
Cevap sahibi+1 yılboyla ilgisi yok onun eşinin penisinin boyu demiştim ben
Soran+1 yılBen minyonum bana ideal demek istedim bende
Cevap sahibi+1 yılne alakası var benim eşimde 152 /50 kilo ama benimki 18cm 10 cm de kalınlığı ve eşim hiç zorlanmıyor
Soran+1 yılHımm. Sizde sorun olmadı yani?
Cevap sahibi+1 yılhayır olmadı tabikide bence sen yeterince sulanmıyıorsun eşin biraz daha ön sevişmeyi uzatsın
+1 yılkılasik pozisyondamı
pozisyon değiştirip denediniz mi hiç?00 Yorumla
+1 yıliyi kafanı delmiyor...
10 Yorumla
+1 yılKötüne kadar sokmamasını söyle
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNe kadar süredir evlisiniz ki?
01 Yorumla
Soran+1 yıl9 aylık evliyiz ama kendisi asker göreve gittiği için toplamda 4Ay cinsel olarak birlikte olduk bir ay kaldı bir ay gitti goreve
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖn sevişme yetersiz olabilir
10 Yorumla
+1 yılDoktora git normal değil veya senin vajina çok dar
07 Yorumla
Soran+1 yılDar değil diyor eşim. Girerken sıkıntı hissetmiyor o
- +1 yıl
Özelden yazarmisin sakıncası yoksa
Soran+1 yılNeden?
- +1 yıl
Burdan çok detaylı soramiyorum rahatsız olucaksan tabi karar senin
Soran+1 yılÖzel soru seceneginde sorabilir siniz?
- +1 yıl
İşte onu baştan yapmak gerekiyordu
- +1 yıl
Tşkler eig için
canım belki sende iltihaplanma vardır ondandır
00 YorumlaVajinismus var sıçtın eşin seni aldatabilir
00 YorumlaÇok köklediği için olabilir
11 Yorumla
+1 yılİletişime geçebilirsiniz yardımcı olmak isterim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenimkindede var aynı sıkıntı
02 Yorumla
Soran+1 yılNApiyosunuz doktor gittiniz mi
Cevap sahibi+1 yılözel dr. var aslında rutin muayene olduğu ama onu söyleyemiyomuş
Zamanla geçer
00 Yorumladoktora git derim
00 Yorumla
+1 yılİşin erbabı gerek
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe zamandandır seks yapıyorsunuz?
00 Yorumlabir doktora gidin
00 YorumlaEnteresan
00 Yorumla
+1 yılkasma kendini.
00 Yorumla
+1 yılKasma kendini
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi