Ben yaklaşık 5 yıldır evliyim ama hiç bi kere bile orgasm zevkine gelmedim.
Eşim her zaman bana yeterince zaman vermiyor. Son zamanlarda da sürekli kavga ettiğimizden dolayı da artik hiç bir şey hissedemiyor oldum 2 saat beni sevse bile beni etkilemiyor çoğu zaman tatmin oldum diyip yalan söylemek zorunda kalıyorum. Hevesim de kalmıyor. Daha önce Çok kez söylemiştim sabretmesi gerektiği ama o her zaman aceleci ve çabuk sıkılıyor hızlıca kendi kendini tatmin etmek istiyor. Çok kez soylemiştim bana yetmedigini ama dinlemiyor sonrasinda uyuya kalıp bende öyle yarim kaliyorum.
Ben çok romantik biriyimdir genelde fantezi çamaşırları giymeği severim ama o hiç bi şeyin tadini çıkaramıyor 5 dakikada işi bitiriyor cinsel hayatımdan hiç memnun değilim
Evlilik yil dönümüzde veya doğum günüde hep hediye sürprizler yapardım ona ama o her zaman odun gibi bana hiç bişey almıyor bi kere bile isterdim kendiliginden ufacik bişeyle beni mutlu etmek.
Sizce bazı erkekler neden bu kadar bencil bununla ilgili de ne yapabilirim
Ondan da çok soğudum sürekli beni gerdiği için yatakta hiç bir şey hissedemiyorum ama yine de normal davranmaya çalışıyorum onu kırmamak için
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer