- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yıl@27esmerim; Konu seks olunca kendine hakim olmayı bilen taraf her zaman Kadındır! Ama erkeğin de kontrolü kaybetmeden yaklaşması lazım! Böylece kadını kendisine hapseder ama yapmaz canım :) :) Rota oluşturulduktan sonra tam yol ileriler hepp :P
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. İrade meselesidir
Erkekler daha dayanıklıdır
Onun için erkekler kendine daha çok hakim olurlar. İstemezse yapmaz.
Penisin aklı yok fikri var ama erkekleri o yonetemez.
Herkes için geçerli değil tabi
İstemeyen erkek kadından daha dayanıklıdır.
Tutku mevzu erkekte anlık ve hızlı başlangıç gösterse de uyarilmayi erkene alsada kadının uyarılması yasandimiydi daha önünde hiç bişe durmaz
Hormonal bir mevzu
Buradaki konu erkek kadın mevzu değil yaratilisla ilgilidir
110 Yorumla- +1 yıl
nerde daha dayanıklı ya dndnfk onca eskørt genelev niye var o zaman
- +1 yıl
sevgilisi eşi olanlar da gidiyor ki
- +1 yıl
@zİstilacıTürİnsan neden gittiklerini onlara sormak gerek sebebini bilebilirmisin?
Seni anlıyorum fakat buradaki mevzu buralara gitmek değil
Öyle bakarsan bir çok kadının evli ya da sevgilisi varken başka erkeklerle de ilişkisi var
Mevzu partnerler arasında kendine hakim olmak. İrade meselesi sadece başka bişe drgil - +1 yıl
e tamam işte iradesi olsa bu da olmazdı
- +1 yıl
bilimsel olarak bile öyle istersen katılma gerçekler bu
+1 yılAğırlıkta kadınlar.
İradesi güçlü olan dizginler.
Bizim “sapık” ilan edilmemiz, bunu söyleyebiliyor ya da davranışlarımıza yansıtıyor olmamız.
Kadınlarda ise erkeği dizginlerden bile gece evinde tek takılan çok var. Biraz daha olaya sağlıklı bakmakta fayda var.10 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Bu konu o anki azgınlığa göre değişir. Yeri gelir erkek üzerine atlar, yeri gelir kadın. Bir taraf çok isterken diğer taraf çaktırmıyor da olabilir.
14 Yorumla- +1 yıl
erkek
- +1 yıl
@İsimsizprensesss Yani illa erkek mi olur diyorsunuz
- +1 yıl
Genellikle
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
84Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılİradesi güçlü olan kendine hakim olur. Erkek veya kadın diye cinsiyetlerin birini yaftalamak yanlıştır.
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
u +1 yılİrade meselesi bu biraz cinsiyetle alakası yok. Kadınlar da kendilerine hakim olabilir, erkekler de.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBence bu karaktere göre değişiyor. yani sekste zaten hakim olmaktansa her iki ruhunda birbirini özgür bırakmasını tercih ederdim yani o an akışına bırakılmalı
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılkonu seks ise :)
kim niye hakim olsun anlamadim ki :))))
yani soyunduk yataga girdik yok yok ben kendime hakimim sen arkani ben arkami doneyim mi diyecegiz :))))
12 Yorumla- +1 yıl
ooo ne iyi adam :))) uyu dedi :))) aaa pardon sarilip uyuduk diye de bir efsane var :))))
- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılKadınların elinde seçenek bol olduğu için istediği kişiye yok diyebiliyor..
Ağaçta meyve bol nasıl olsa.10 Yorumla
+1 yılCinsiyet farketmez irade meselesi ben olabilirim mesela.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBence kadın. Erkekler fizyolojik ve fıtraten buna tersler ve yok deseler bile vucudları onları ele veriyor. Kadınlar daha gizli saklı kalabiliyor
61 Yorumla- +1 yıl
Tamamen katılıyorum
+1 yılCinsiyet açısından bakıldığında kadınlar kendini biraz çabuk ele verebilir. Çünkü kadınların libidosu erkeklere göre yüksek oluyor genelde. İşin karakteristik boyutunu ele alırsak bu konuda hiçbir fikrim yok 😄
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 864 cevap paylaştı.
u +1 yılCinsiyetle alakalı değil irade ile alakalı bu.
Cinsellik yaşayıp tadını almış olan herkesin iradesini zorlayacak bir konu ayrıca.
Kendine saygısı olan kuralları olan kadın da erkek de iradelidir bence.10 Yorumla Bence erkeklerin iradesi zayıfl kendilerine hakim olamaz bir çok kadın ile olabilir duygu sıfır çünkü. Ama kadında daha farklı kadın için duygu önemli ve iradesi güçlü.
10 YorumlaBı taraf kendine hakim olursa o seks olmaz karşılıksız bişey olur 😱😱😱 tutmayın kendinizi. Sonra hep beklentiyle geçiyor. Yok sen adım at yok ben adım atmam falan
10 Yorumla
+1 yılTürkiye’de veya müslüman ülkelerde kadınlar çekindikleri için dile getiremiyorlar. O sebeple eşit diyelim.
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. kadınlar daha hakimler azgınlıktan ölsede ölüyom demiyolar 😂😂 erkekler en ufak bi kıvılcımda patlamaya hazır mühümmat gibi dolanıyolar ortalıkta nükleer santral gibiler her an reaksiyona girmeye hazır 😂😂
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBu konuda en iradeli duygularını bastirabilen taraf kadındır
30 Yorumla Kim iradesine hakim olabiliyorsa odur. Kadın erkek die bsi yk
30 Yorumla
+1 yılBu o anki ruh haline, sekse kimin tarafından ve nasıl çağırıldığıma bağlıdır, bana ayak uyduramıcağını düşündüğüm partnerle olmam
10 YorumlaNormalde kadındır. Erkekler seks konusunda daha rahattır. Bunun sebebi kadını elde ederse bir daha hep kullanabileceklerini sanmalarıdır.
10 Yorumla
+1 yıl9 yıllık ilişkim oldu. 9 yılda 1 kere bile teklif etmedim. Şimdi kimse bana burada yargı machinelik yapmasın konu kilit :D
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılbenim diyen yalan söyler, iş öyle bir safhaya gelir ki dur durabilirsen ama kadınlar bu konuda konuya çok hakimler
10 Yorumla
+1 yılTartışmaya kapalı kesinlikle kadınlar kadınlar istemediği müddetçe erkek istediği kadar istesin :D
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 654 cevap paylaştı. Kadınlar gerekirse süründürürler
11 YorumlaKimse kendine hakim olmuyordur bence istisnalar hariç
20 YorumlaHiç belli olmuyor o işler. Cinsiyeti yok yani bence
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 842 cevap paylaştı.
+1 yılÖncesinde elbette kendine kadın daha çok hakim olur.
10 Yorumla
+1 yılkadın tabikide erkeğin kendine hakim olduğu nerde görülmüş habere baksan yeterli
10 Yorumla
+1 yılsorularda bile tabular
neden hakim oluyoruz
z kuşağı çatır çatır sevişiyor10 YorumlaYok öyle bi taraf sadece toplumun baskıladığı kadınlar var
10 Yorumla
+1 yılDuruma göre değişir genel bir cevabı olamaz bu sorunun.
10 Yorumla
+1 yılKadınlar bence çünkü hiç kendine hakim olabilen erkek görmedim ya da bana denk gelmedi
11 Yorumla- +1 yıl
Benim Hakim olup da kadının da atladığını gördüm. Hakim olamayıp kadından önce benim de atladıpım oldu. Şartlara göre değişir aslında
Kadınlar için seks 2. cil mevzular.
O yüzden umursamazlar. Çok rahatlar.10 Yorumla
+1 yılAlkol aldigim da libidom yukseliyor. Kenndimi kaybediyorum Onun disin da tutarim
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sinemada tek başına oturup film seyrederken patlamış mısır yiyen...
10 Yorumla
+1 yılİradesi güçlü olan ama kadınlar bu konuda bir adım önde diyebilirm..
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılGaliba şu an iki cinste hakim olamıyor.
Tabi suyunu çıkartmamak en doğrusu.10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Hakim olurum kadının birkaç bosalmasindan sonra aynı anda bosalma yüzdesi yuzde elli diyelim
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 408 cevap paylaştı.
+1 yılBen kendimi bilerek bu konuda geliştirdim seks benim bir zaafım değil
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 501 cevap paylaştı. kadın dişiliğini kullandımı , sen sadece figuran olursun
10 Yorumla
+1 yıl🤣 Çok basit erkeğin işi kovalamak kadının işi kaçmak
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. İki taraf da istekli, ne yazık ki hakim taraf secemem ben..
10 YorumlaErkek zor durur, bence kadınlar kendine hakim olan taraf olur.
10 Yorumla
+1 yılGenellikle kadınlar.
11 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
u +1 yılO ankı lıbıdoya baglı dıyebılırız ve o an cesaretlı olan dunyayı yakar
10 Yorumla
+1 yılBen delirdiğim için onu bilmiyorum bu sorunun cevabı yok bende
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKarşındakine göre değişir bence kim daha çok sonunu düşünmüyorsa birşeylerin o hakim olmalı olaya
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla kanki 9 yıl bekledim. Cinselliğe tövbe etmiş keşiş gibiydim ama gel gör ki aldatıldım awk :D
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Hakim olamadığım zamanlarda savcı oluyorum :/
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıltabii ki de kadınlar bu durumda mantığını kullanıyor erkekler öyle değil
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHic biridir 😂😂😂simdiye kadar. hic görmedim kendi adima ve sevgililerim arasinda
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılErkeklerde daha fazla hormon salgılandığı için kadınlar daha çok hakim olabilir belki.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 904 cevap paylaştı. Konu ne olursa olsun kendime hakimim. İradeliyimdir.
10 Yorumla
+1 yıl21 kız 68 erkek görüşünden bunu anlayabilirsin.
11 YorumlaBence hakimiyetsiz bir iki taraf olmalı ve iki aslan gibi 💐🍷😎
10 YorumlaSensindir. Esmer misin Biterli Çikolata karnavali mi 🤔🤭
10 Yorumla
+1 yılBunun cinsiyetle pekte alakası yoktur
30 Yorumlaİradedi guclu olan ne erkek ne kadin
20 YorumlaGüdüsüz olan kendine hakim olur.
20 Yorumla
+1 yılKontrolü kaybemem
10 Yorumla
+1 yılAltta olan kişidir tabiri caizse genelde
10 Yorumla
+1 yılAklını kullanan kimse o olur.
10 Yorumla
+1 yılBen hakim olacağımı düşünüyorum 🙂
10 Yorumla- Devamını Gör (57)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026