Cinsel Yaşam Seks esnasında yönetmek mi, yönetilmek mi? Uzatmanolursuun Takip Et Xper 7 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 16 Seks esnasında yönetmek mi, yönetilmek mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. baskın kadın severim 0 0 Yorumla
Tianaaa Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% 10 ay Yöneten kişiyi yönettiğimi ve yönetebilecegimi bilerek yönetilmek 3 2 Yorumla Ruhsuz27 10 ay Bu hanımefendinin dediği Yorumla Dominant1adam 10 ay Bu dediğinin olması için çok akıllı bir kadın olman gerekir Yorumla
İzmirliYusufcuk Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% 10 ay ben genelde yönetmeyi severim ve sert severim yani böyle boğazını sıkarım tecavz ediyomuş gibi hard yaparım 🥵 0 0 Yorumla
Sugarman06 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 99% 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Aslında benim bu durumum biraz değişkenli oluyor tek yönlü cinsellik yaşamıyorum 0 0 Yorumla
EskişehirliBurak Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 10 ay Normalde ben yönetilmek isterim ama lakin yönetebilecek bir partneri bulamadikki 0 0 Yorumla
Sertmerthakan3 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 95% 10 ay Yerine göre yönetmek yerine göre teslimiyet 0 0 Yorumla
cahcah Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 101% 10 ay Ben yönetilmeyi severim kadınımın istediği olsun kölesi olurum 0 0 Yorumla
Unuturmubikadınn Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 10 ay Önce biraz yönetir sonra teslim olurum 🙈 5 5 Yorumla Dominant1adam 10 ay Baştan teslim olursun bence Yorumla EemreE34 10 ay Bence sen işini çok iyi biliyorsun zirveye çıkartıyorsun ondan sonrası zaten olanlar oluyor sal gitsin 😂 Yorumla kendihalindexx25 10 ay Kapalisin de mi @Unuturmubikadınn Yorumla Unuturmubikadınn 10 ay @kendihalindexx25 ? Yorumla kendihalindexx25 10 ay Evet? Yorumla
Gizli Üye (18-24) 10 ay Köle ruhluyum işte kadın yönetse hoşuma gidiyor ve bir tık hatta benimki tuvalet köleliği şeyinde ama seviyorum 0 0 Yorumla
pomak3545 Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Genelde yönetirim yönetilmek pek tarzım değil 0 0 Yorumla
ByTequiIa Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 44% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 453 cevap paylaştı. Anın gerektirdiği 0 0 Yorumla
Dominant1adam Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Tabiki yönetmek. Bütün kontrol ben de olmalı 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. sırayla olmazmı? 0 0 Yorumla
Maça-As Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 969 cevap paylaştı. Yönetmek. 0 0 Yorumla
3Valhalla4 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. ikisi de 0 0 Yorumla
Kartal0662 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 89% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Yönetilmek isterim 0 0 Yorumla
haşinama Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Yönetmek 0 0 Yorumla
elation Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 99% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Yönetmek 0 0 Yorumla
cakir2607 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. İkiside 0 0 Yorumla
ayazwinston Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 520 cevap paylaştı. Yönetmek tabiki 0 0 Yorumla
by_kowboy Takip Et Master Yaş: 36 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. İkisi de olmalı 0 0 Yorumla
xsarinx Takip Et Master Yaş: 57 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yönetmel 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
baskın kadın severim
Yöneten kişiyi yönettiğimi ve yönetebilecegimi bilerek yönetilmek
Bu hanımefendinin dediği
Bu dediğinin olması için çok akıllı bir kadın olman gerekir
ben genelde yönetmeyi severim ve sert severim yani böyle boğazını sıkarım tecavz ediyomuş gibi hard yaparım 🥵
Aslında benim bu durumum biraz değişkenli oluyor tek yönlü cinsellik yaşamıyorum
Normalde ben yönetilmek isterim ama lakin yönetebilecek bir partneri bulamadikki
Yerine göre yönetmek yerine göre teslimiyet
Ben yönetilmeyi severim kadınımın istediği olsun kölesi olurum
Denemeler ve akabinde objektif gözlemleme
Yönetmek bence sen bir kız olarak hangisini diyorsun
Ben sahip olacam sen itaat edeceksin. Istesen de, istemesen de
Önce biraz yönetir sonra teslim olurum 🙈
Baştan teslim olursun bence
Bence sen işini çok iyi biliyorsun zirveye çıkartıyorsun ondan sonrası zaten olanlar oluyor sal gitsin 😂
Kapalisin de mi @Unuturmubikadınn
@kendihalindexx25 ?
Evet?
Köle ruhluyum işte kadın yönetse hoşuma gidiyor ve bir tık hatta benimki tuvalet köleliği şeyinde ama seviyorum
Genelde yönetirim yönetilmek pek tarzım değil
Yönetmek tabiki 😎
yönetmek tabii ki
sekste kadın benim kölemdir. 🥵😈🌹
işi bilen tarafından yönetilmek
Anın gerektirdiği
Bu gözler yöneten kadın görmedi
Tabiki yönetmek. Bütün kontrol ben de olmalı
sırayla olmazmı?
Yönetmek.
Yönetmek
ayak fetişizmi varsa yönetilmek.