Yönet beni deyip kalas gibi yatan hangi cins olursa olsun itici olacaktır. Evet hükmedilmeyi seviyorum ama zaman zaman yönetmekten yanayım. Aktif partnerlerin cinsel hayatı sağlıklı ve renkli ilerler.
Bu soru bu platformda karşımıza birçok kez çıkıyor aslında,,, önemli olan yeri ve zamanı geldiğinde gerektiği gibi davranmak sekste,, yeri gelir hükmeden yeri gelir boyun eğen olursun,, zaten budur seksi dayanilmaz yapan,, herkes düşüncelerini yasayabilmeli o an,,
Yönetmek ve yönetilmek iyi. Ama öğrendiğim kadarıyla kadınlar seks esnasında erkeğin vücut ağırlığını hissetmek istiyor. Yani yönetilmek hoşlarına gidiyor bazı kadınlar "beni kullansın" diyor.
En başta erkeğin yönetmesi gerekiyor ilişkiye hazırlık için sonrasında ilişkiye girildiği sürede erkeğin erken yorulmaması ve boşalmaması için kadının ilgilenmesi yönetmesi gerekiyor böylece daha aktif ve uzun bir ilişki olabilir
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
ne yönetilmek ne yönetmek kazık gibi durmayı tercih ediyorum
Benim için yönetilmek. Erkeğim beni yönetsin isterdim
13
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Tabiki yönetmek, tutacaksin kolundan bir anda. Ayaküstü tıklayıp geçeceksin. Kadinin sana gelmesini beklemeyeceksin. Kadın sadece regl bittikten sonra kendisi gelecek. Bunun dışında hep erkek yapacak. Evire çevire basacak.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Ben genelde yönetilmeyi seviyorum ama şu anki ilişkimde yatakta yöneten benim. Sevgilimin sözü yatağın dışında geçer.