Cinsel Yaşam Kötü cinsellik boşanmak için bir sebep midir? (Sayfa 2) Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 611 Kötü cinsellik boşanmak için bir sebep midir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 17 kişi beğendi
Mehmette855 Takip Et Xper 6 Yaş: 37 +1 yıl Ewet hakkındır boşanmak. Kocanın günahı büyük. Seni tatmin etmeden kalkmamalı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ulaaaaannnnn de hem is yap hem temizlik yap hem cocukla ilgilen alti ustu bir * onu da adam akilli yap de 0 0 Yorumla
Kayıpgezginn Takip Et Yoda Yaş: 79 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sen geç boşalıyor olmayasın 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Hiçbir kadının birkaç dakikada boşalabileceğini sanmıyorum Yorumla Kayıpgezginn +1 yıl Kaç dakikada bosalman lazım nirmalde Yorumla Kayıpgezginn +1 yıl Tıbben 3 ile 5 dakika arası diye biliyorum Yorumla
Buzor Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Aldatacaksan boşan 0 0 Yorumla
Devilcrafty Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 60% +1 yıl Zaten evliliğin temeli seks değilmi be gülüm 0 0 Yorumla
sedatkalender49 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Hijyene dikkat etmiyosa kesinlikle evet 0 0 Yorumla
Bülentadn Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Çekilmez o tür insanlar 0 0 Yorumla
Slalombebeğim Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Evet. Emsal kararlar fazlaca mevcut 0 0 Yorumla
SailorSai Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 38% +1 yıl Erken boşalmanin basit ve etkili bir yolu var 0 0 Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 850 cevap paylaştı. Bence yeterli bir sebep 0 0 Yorumla
okanyildiz41 Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 447 cevap paylaştı. Net olarak boşanma sebebidir 0 0 Yorumla
G-Ü-V-E-N Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl seninde bu konuda yardımcı olman gerekir. 0 0 Yorumla
UnnamedPlayer Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 980 cevap paylaştı. Çocuk yok ise evet boşanın. 0 0 Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. evet geçerli bi sebep 0 0 Yorumla
ÇıldırmışÇıldırık Takip Et Guru Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 926 cevap paylaştı. hemde büyük oranda geçerli bir sebep evet. 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Kaç dakika kalabiliyor içinde? 0 9 Yorumla Soran +1 yıl 2-3 dakika kadar Yorumla gone_with_the_wind +1 yıl terapiyle uzatılabilir kabul etmezse boşanabilirsin. İlaç da var. Yorumla gone_with_the_wind +1 yıl sorun varsa konuyla ilgili sorabilirsin. Yorumla Soran +1 yıl Kabul etmiyor sorun orada Yorumla gone_with_the_wind +1 yıl orgazm oldun mu hiç? Yorumla Soran +1 yıl Çoğu zaman hayır Yorumla gone_with_the_wind +1 yıl önsevişme ne kadar sürüyor? oral yapıyor mu? Yorumla Soran +1 yıl Ön sevişmeyi hep ben uzatıyorum ki artık benim de uzatasım yok. Oral ara sıra Yorumla gone_with_the_wind +1 yıl mutsuz olursun böyle ama.1 saat olması lazım seks süresinin önsevişme dahil en az. ekle ordan yaz istersen terapiyle ilgili bilgi veriririm. Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Abartma sen de saatlerce sikis olmas ki ya 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Saatlerce mi yazmışım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O anlam çıkıyor Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl kötü yemek yapmak? o da girer mi bu konuya 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hayır. Yorumla
emrecanist Takip Et Xper 7 Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 453 cevap paylaştı. Sanirim doyumsuz bir kadinsin 0 0 Yorumla
herseyi_bilen_adm054 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 755 cevap paylaştı. kesinlikle 0 0 Yorumla
FakBadi48 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Eevt boşanma sebebi 0 0 Yorumla
CAGRI16 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 61% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Aldat sendeee 0 0 Yorumla
Yangınvar005 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
97Cevap
Ewet hakkındır boşanmak. Kocanın günahı büyük. Seni tatmin etmeden kalkmamalı
Ulaaaaannnnn de hem is yap hem temizlik yap hem cocukla ilgilen alti ustu bir * onu da adam akilli yap de
Sen geç boşalıyor olmayasın
Hiçbir kadının birkaç dakikada boşalabileceğini sanmıyorum
Kaç dakikada bosalman lazım nirmalde
Tıbben 3 ile 5 dakika arası diye biliyorum
Evliliğin temeli cinselliktir
Aldatacaksan boşan
Bence evet çözümü var çünkü
Kesinlikle boşanma sebebi
Zaten evliliğin temeli seks değilmi be gülüm
Hijyene dikkat etmiyosa kesinlikle evet
Çekilmez o tür insanlar
Kesinlikle çok geçerli bir sebep
Evet. Emsal kararlar fazlaca mevcut
Erken boşalmanin basit ve etkili bir yolu var
Bence yeterli bir sebep
Net olarak boşanma sebebidir
Sağla s*kiyorsa gerisi teferruat
Evet çünkü seks evliliğin %90
Oldukca makul cocuk yokda
seninde bu konuda yardımcı olman gerekir.
Çocuk yok ise evet boşanın.
çok var böyle boşanan
evet geçerli bi sebep
Kesinlikle boşanma sebebidir
hemde büyük oranda geçerli bir sebep evet.
Kaç dakika kalabiliyor içinde?
2-3 dakika kadar
terapiyle uzatılabilir kabul etmezse boşanabilirsin. İlaç da var.
sorun varsa konuyla ilgili sorabilirsin.
Kabul etmiyor sorun orada
orgazm oldun mu hiç?
Çoğu zaman hayır
önsevişme ne kadar sürüyor? oral yapıyor mu?
Ön sevişmeyi hep ben uzatıyorum ki artık benim de uzatasım yok. Oral ara sıra
mutsuz olursun böyle ama.1 saat olması lazım seks süresinin önsevişme dahil en az. ekle ordan yaz istersen terapiyle ilgili bilgi veriririm.
Abartma sen de saatlerce sikis olmas ki ya
Saatlerce mi yazmışım
O anlam çıkıyor
kötü yemek yapmak? o da girer mi bu konuya
Hayır.
Evet, emsal kararlar var
Evet.
evet mahkemede bile böyle bu
Sanirim doyumsuz bir kadinsin
Isı biliyorum sağlam zikerim
Evet
Olabilir bence