Erken boşalma sorunu olup bunu düzeltmek için uğraşmaması üstelik söylediğinizde sanki siz sapıkmışsınız ve abartıyormuş gibi davranması vs sizce boşanma sebebi midir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBence hemen boşanma söz konusu olmamalı. Ona gerçekten ciddi bir şekilde , cinsellikte mutlu olmadığını ve tedavi olması gerektiğini söyleyebilirsin. Evet belki evliliğin yarısı cinsellik ama her şey de değil. Sevdiğim adamı bunun için birakmazdim. Başka türlü evliliğinde mutlu değilsen boşan ama bunun için değil.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılYani erken boşalma herkeste bulunuyor neredeyse bütün erkekler de var bu sorun bende dahil ama partnerin ile sadece bir defa değil bunun ikincisi üçüncüsü olması gerekir tek bir boşalma ile hiçbir yere varılmaz ilişkiyi kötü etkileyebilir
Boşanmak için bir sebeptir gibi ama ona doğruları söylerseniz belki boşanmaya gitmez00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 338 cevap paylaştı. Cinsellik hayatın da evliliğin de önemli bir parçası. Yemek içmek kadar doğal. Kötüsü de boşanma sebebidir. Eşinin tepkileri klasik ‘erkeklik’ refleksi. İletişime devam edip inkar aşamasını geçmesini sağlamalısın, sonra üroloji ve gerekirse terapiye yönlendirmelisin.
01 Yorumla
Soran+1 yılRefleks aşamasını geçmiş olmamız lazımdı. Senelerdir böyleyiz
- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvet kesinlikle cünkü kendi kusur ve hatalarını karşı tarafa yansıtır yaşattığı için eş sadece seni mutlu etmek için cabala manalı karşı tarafta bunu görmezden gelip cabalamıyosa bu bencillik kötülüktür eşine
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
94Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılO hatasını kabul ediyor ise düzeltmeye çalışıyor ise hayır değildir ama hatasını kabul etmiyor suçu sana atıyor sen cinsellik isteyince sanki çok bir şey istiyormuşsun gibi davranıyor ise ayrılabilirsin daha iyisi bulunur çünkü
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen bir erkek olarak bu yaşıma kadar cinsellik yaşamadım ama benim öyle problemim olsa ve eşimi mutlu tatmin ve zevk aldığını görmesem her türlü tıbbi destek ilaç aparat kullanırdım ben duygusal bir erkeğimdir ve eşimin duyguları mutluluğu ve zevki benim için önemli olurdu keşke sizin sözünüzü dinlese bunda ayıp bir şey yok bazı erkekler çekiniyor hakaret sayıyor ama ben onlardan değilim utanılacak asla bir şey yok onun yaptığı bencillik ten başka bir şey değildir sizin isteklerinizi yerine getirmesi onun temel görevidir boşanma konusunda sizin kararınız tek bu problem var ise bence biraz daha zaman tanımalısınız ben şahsen ortada ihanet olmadığı takdirde eşim olacak insandan boşanmazdım
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılo da bi ihtiyaç sonuçda sendeki öncelik sırasına göre deyerlendirmen gerek konuyu kimi pek önemsemez bşka deyerler
onun için daha ağır basar kimi de onsuz yapamaz olayı kendine göre deyerlendireceksin niye eksik kalasınki00 Yorumla
+1 yılBirlikte çözüm arayın destek ol birlikte gidin tut elinden. Hemen boşanmaya ne heveslisiniz o çözüm bulmuyorsa sen tut birlikte gidin evlilik çocuk oyuncağı değil
02 Yorumla
Soran+1 yılBen senelerdir uğraşıyorum. Bunu sorun olarak görmüyor ki çözüm bulalım
- +1 yıl
İnşallah çözersiniz
Hem erken boşalıyor hem de seni mi suçluyor?😂 Çekilmez böyle biri gerçekten
22 Yorumla
Soran+1 yılYa canımı bu daha çok sıkıyor zaten
- +1 yıl
Daha kötüsü ne olur ki
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Evet kesinlikle. Evliliğin 1 numaralı kuralı cinsel hayatta karşılıklı doyuma ulaşabilmektir. Duygusal olarak, maddi olarak, manevi destek olarak... Her konuda kadına yetebilir olmak gerek
00 Yorumla
+1 yılHımmmm bu durum bayağı üzücü çünkü sen çabalıyorsun eşin düzelsin diye ama eşin kendi için bile uğraşmıyor eğer seni biraz daha mutsuz ederse boşanmalısın yoksa zinaya yönelirsin.
00 YorumlaErken boşalma bence bir sorun
Tedavisi mevcut olan bir şey sonuçta.
Erken boşalan bir erkek partnerini düşünmeli ve onuda orgazma ulaştırmalı diye düşünüyorum yoksa bunun adı bencillik olur.
Ben bu bencilliği yapamam önce prtnerim orgazm olacak sonra ben olurum.
Partnerini orgazma ulaştıran erkeğin her istediğininyapr kadın çünkü doyuma ulaşmıştır00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen dekini kadın versiyonu da bende var.. bence boşanma sebebidir bu bariz. Ama çevre çocuk kurulu düzen bizi bunu yapmamıza engel oluyor. 3 senedir uğraşıyorum ve artık düzeleceğine dair umudum kalmadı maalesef
02 Yorumla
Soran+1 yılBiz de çocuk yok
Cevap sahibi+1 yılO zaman daha kolay karar alabilirsiniz. Kaç senelik evlisiniz bilmiyorum ama biz 9 oldu. Önceden de böyleydi kafaya takmıyordum ama son 3 senedir konusup neler yaptım, hala aynı.. 30undan sonra azdın diyor bana ne saçma.. öyle hergün de istemiyorum, 3 4 günde bir olsa da yetecek ama bazen 2 3 haftayı buluyor
- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılBoşanma sebebi değildir ama şöyle bir çözüm bulabilirsin ikinci seferi de iste en azından şeninde orgazma ulaşmanı sağlar
02 Yorumla
Soran+1 yılÇoğu zaman 2 olmuyor
- +1 yıl
Neden olmasın ki iyi bir ön sevişme eşini güzel tahrik etsen ikinci seferi olur
Gizli Üye(25-29)+1 yılTam bir narsist davranışları bacım aynısı bende de var
44 Yorumla
Soran+1 yılNe yapmayı düşünüyorsun peki
Cevap sahibi+1 yılBoşamayı😅 insan gene bir umut üzerine gitmeye çalışıyor ama en ufak bir düzelme yok ki tersine dediğin gibi bir de biz azgınmışız gibi davranıyorlar insan daha çok sinirleniyor
- +1 yıl
Aha salatalığın biride pusuya yatmış bekliyor pust
+1 yılVov sıkıntılı mevzu. Sorunu bilip, düzeltmiyorsa boynuzlanabileceğini hesaba katacak. Veya boşanabileceğini. Bütün erkekler için geçerli bu.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılne diyeceğimi bilemedim benim sorunum da geç boşalmak ama kimse şikayetçi değil, başlamadan çişini yapmasını söyleyin
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvet boşanmak içn geçerli sebep tir.
Oncin evlenmeden önce yapsaydınız cinselligi böyle şey yasamazdiniz..
00 Yorumla
+1 yılerken boşalma erkeklerin % 25 var, ama bu yüzden boşanmak saçmalık geliyor bana, hadi bunu boşadın başka aldın o da böyle çıkarsa
00 Yorumla
+1 yılBekarim evli degilim hissettigini tam maanasiyla anlayamam tabiki ama sadece buysa sebep benve bosanma sebebi olmamali
00 Yorumla
+1 yılevet boşanma sebebi ve bu şiddetli geçimsizlik diye geçer avukat arkadaşlar varsa onlar daha bilgilidirler bu konuda tabiki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben evliliğimde bunu gördüm ben istedikçe sapık oldum evlilik hayatımda sonuç boşanmaya çok gitti geldi gitti geldi ama ben artık ondan tamamen koptum kaç yıllık evlisiniz?
010 Yorumla
Soran+1 yılBeş
Cevap sahibi+1 yılbende4 yıllık evliyim
Cevap sahibi+1 yılçocuk var mı?
Cevap sahibi+1 yılsustun ?
Soran+1 yılYok
Cevap sahibi+1 yılanladım ne yapmayı düşünüyorsun peki?
Cevap sahibi+1 yılyanlış anlamazsan özelden konusalım mı ailevi mesele sonucta senın ıcınde sorun olmazsa benımde evliliğim hakkında soracaklarım var
Cevap sahibi+1 yıltabi istersen. :)
Soran+1 yılHayır teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılpeki rica ediyorum
+1 yılAbartıyorum evet al bu da boşanma belgesi diyeceksin çözümcü olmayanla ne işin var konunun merkezi orası
00 Yorumla
+1 yılİkinizin arasına giremeyiz doğru değil , çeşitli egzersizler var giderilebiliyor biraz öncü olabilirsin bu konuda eşine anlayacaktır... 🥂
00 Yorumla
+1 yılEn geçerli boşanma sebebidir. Neden tedavi istemiyor?
07 Yorumla
Soran+1 yılSorun olduğunu düşünmüyor
- +1 yıl
Ne kadar sürüyor ki?
Soran+1 yıl2-3 dakika kadar
- +1 yıl
Penetrasyon süresi mi 2-3 dakika? Ön sevişme, farklı pozisyonlara geçiş falan yok mu?
Soran+1 yılEvet içine girdikten sonraki kısım 2-3 dk ortalama. Ön sevişmeyi uzatmaya çalışıyorum ama bu sefer ön sevişmeyi uzattığımız için erken boşaldığını söylüyor. Benim de artık hevesim kalmıyo
- +1 yıl
Bence yapıcı şekilde yaklaşıp onu tedaviye ikna etmelisin. Kadınlarda arzulanan penetrasyon süresi 10 dakika ortalama.
Soran+1 yılSenelerdir ikna edemiyorum. Yapıcı davranamıyorum artık. Sorun erken boşalmadan öte tavırları
+1 yılCinsel tatmin iki taraf içinde bi haktır, bunu alamamak ve alamadığı için katlanamamak boşanma hakkı verir kişiye
00 YorumlaBende olmamalı ancak. Bu süreç içerisinde tedavi kabul etmiyor empati kurmayı secmiyo ise bu olur. Çünkü bu bir konuda değil her konuda geçerli bir faktördür
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yıltabii ki boşanma sebebi. o ne öyle ya hem kendi kusurlu hem tedaviyi kabul etmiyor hemde seni suçluyor.
00 Yorumla
+1 yılYetmiyor ve kabul etmiyorsa aldatmak yerine boşan
013 Yorumla- +1 yıl
Tedavi teklif ettin mi
Soran+1 yılKabul etmiyor
- +1 yıl
Kac dakika sürüyor
Soran+1 yıl2-3 dk kadar
- +1 yıl
Kabul etsin ki yetersiz. İçinde söndüğu de oluyordur
Soran+1 yılYok hayır
- +1 yıl
İyi bari
- +1 yıl
Kac yıllık evlisin
Soran+1 yıl5 sene olacak
- +1 yıl
Hrp böyle miydi
Soran+1 yılNeredeyse hep
- +1 yıl
Sorun belli aslında
- +1 yıl
Daha anlamadin mi
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılKötü cinselliğin açılımına bağlı. Gerçekten kötümü yoksa kadının beklentilerinin altında kaldığı için mi kötü olarak yorumlanıyor.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılErken boşalmamanın bir çok taktikleri var. Bunu nasıl düzeltemiyor anlayamıyorum bunu..
02 Yorumla
Soran+1 yılUğraşmıyor çünkü
- +1 yıl
Uğraşmamaya , gayret göstermiyorsa şayet yapacak bir şey yok. Emin olun ki bu şekilde en küçük bir haz alamazsınız ve zamanla da cinsellikten soğursunuz. Bu olay sanki görevinizmiş gibi gelir artık size ; bu da çok kötü bir şey zaten. Bencil birisi demek ki, sadece kendini düşünen..
+1 yılEvlenmeden önce test sürüşü yapmak lazım aslında ama bu sefer doğru yu bulana kadar çok kişiyle olma sıkıntısı var !
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. sırf bu yüzden boşanan binlerce çift var. kocalık/karılık görevini yerine getirmediği için ve haklı sebep olarak görülüyo. gitsin tedavi olsun erken boşalma mı kaldı bu devirde
00 Yorumla
+1 yılevet evlilik sadece cinsellikle ayakta burmayacağı gibi cinsellik olmadan da ayakta duramaz maalesef
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılTıbbi ve psikolojik yardım almak daha iyidir boşanmaya göre.
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle imkanın varsa boşanma sebebi ya da başka yollardan halledersiniz
00 Yorumla
+1 yılEvet boşanma sebebidir bence. İlerde daha büyük krizler çıkartabilcek bir neden
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Evet bunun hukukda yeri var... ve neden böyle davranır erkekler anlamam
00 Yorumla
+1 yılevettt yani kanunnenn var diye bişliyorum ama sevdiğin adamı da bırakma bu yüzden
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılMaalesef, burada bir çok kişi bu durumdan dolayı problem yaşadığını bildiriyor ve paylaşıyor.
00 Yorumla
+1 yılEvet sebeptir
Daha doğrusu düzeltmek için çaba göstermemesi sebeptir00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Eğer mutlu değilseniz ve hep mutsuz olacaksanız evet boşanma nedeni malum evlilik bir yerdede cinsellik demek
00 Yorumla
+1 yılBu sebeple boşansan kimsenin sana ters bir şey söylemeye hakkı olmaz.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılEvet kesinlikle. Ben boşanmadım zamanınd. Aldatıyorum şu an
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Evet olabilir. Erkekler genelde gormek istemwz sorunlarini kabul edemezler
00 Yorumla
+1 yılEvet tatmin etmiyorsa ne gerek var o zmn evli kalmaya
00 YorumlaSebep diye düşünüyorum. Benzer davalar da var galiba.
00 YorumlaCinselliğin olmaması evlilikte boşanma nedeni diye biliyorum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 707 cevap paylaştı. çözüm odaklı yaklaşım yoksa zaten sonu ya boşanma olur ya aldatma
00 YorumlaBoşanma sebebi tabi şimdi bir şey derdimde burada diyemem seni iyi anlıyorum.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 563 cevap paylaştı. bunu sebep gören bir çok kadın var. Ama tercih sizin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe kadar rahatsız ettiğine bağlı. İnsandan insana değişir. Gerçekten rahatsız ediyorsa tabii ki sebeptir. Tabii bu olduğu için değil bununla ilgili herhangi bir şey yapmadığı için.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet.
Peki sizi oral yaparak tatmin ediyor mu erken gelse bile03 Yorumla
Soran+1 yılOral ön sevişmede oluyor o şekilde orgazm olamıyorum
Cevap sahibi+1 yılHm erken bosalsa bile size oral yaparak orgzam olmanızı da sağlaya bilir
Cevap sahibi+1 yılDaha detaylı da açıklarım da burada uygun olmas 🙂
+1 yıl3 seçenek var
1-blşanmak
2-kendisi bunu düzeltmek için çabalıycak
3-boynuzlarına uygun şapka aramaya başlasın00 YorumlaKesin boşanma sebebidir.
Ama önce sorunu gidermeye calışın.
Bu konuda desteğe ihtiyacın var. Neler yapman gerektiği konusunda yardımcı olmak isterim sana
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvli kalmak tahammül işi tahammülün yoksa bırakırsın
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılboşanma sebebi. hastaysa ve tedaviyi reddediyosa, sende muzdaripsen, boşanma sebebi
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılCinsel boşanma sebepleri olarak en çok karşılaşılan durum çeşitli sebeplerle eşler arasında cinsel ilişki kurulamamasıdır. Bunun dışında cinsel yetersizlik, cinsel tiksinti, cinsel uyumsuzluk, cinsel isteksizlik, erken boşalma, iktidarsızlık gibi hususlar da boşanma sebepleri olarak gündeme gelebilmektedir.
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet boşanma sebebidir. Evliliği ayakta tutan sekstir. Biz boşandık bu yüzden
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılbencil bir eşe sahipsin maalesef boşanma sebebidir
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 956 cevap paylaştı. Bence boşanma sebebi.. bu konuda sorun yaşayan insan fazlasıyla var maalesef
00 Yorumla
+1 yılherseyın bi caresı var artık doktora bıle gıtmesıne gerek yok azcık arastırsa ıkı taraf da mutlu olur gecıktırıcı sprey krem deneyebılır
00 YorumlaBoşanma sepepi olabilir ama tedavi de olabilirsiniz
00 Yorumla
+1 yılBu cinselliği çok abartıyonuz ya bahane bu olmamalı bence çok aşılacak bi sorun
00 YorumlaCinsellik evlilikte sigortadır. Cinsellik yoksa sigorta her an atabilir
00 Yorumla- Devamını Gör (51)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler