İlişkim yok ama iç çamaşırları beni daha seksi hissettiriyor özgüvenimi de arttırıyor o yüzden iç giyimime de özen gösteriyorum çok doğal geliyor bana bu umarım annem seksi çamaşırımı bulmaz

İlişkim yok ama iç çamaşırları beni daha seksi hissettiriyor özgüvenimi de arttırıyor o yüzden iç giyimime de özen gösteriyorum çok doğal geliyor bana bu umarım annem seksi çamaşırımı bulmaz

Tabi iç çamaşırı zevki olmalı, bu gayet normal insan önce kendisi için yaşamalı. Mesela beni seksi çamaşırlarla kimsenin görmeyeceğini bildiğim halde alıp giyerim kendini iyi hissettiriyor, hatta neredeyse normal çamaşırım yok diyebilirim hep seksi çamaşırlarım var
İç çamaşırı başkaları tarafından görülmeyen giyecekler dir. On özen gostermek kişisel tercih ve kendine olan saygı sonucu. Sadece sağlıklı olmasına dikkat et. Direk vücuda temas ediyor
İnsanın kendine saygısı olmalı ve kendini sevmeli. Kendini seven birisin demek ki. Tebrik ediyorum seni. Başkasına hoş görünmek için değil kendine hoş görünmek için giyiniyorsun.
insan bunu kendi için seçmeli önce, olmalıdır bence.
Kesinlikle böyle düşünmeye başladığın an daha mutlu oluyorsun kendini mutlu edemeyen başkasını da mutlu edemez
Cevap
54Cevap
Ben çok erken evlendim hiç haberim yoktu 😄 şimdi seviyorum tabi hemde çok
Tabi ki olmalı bence
Şu an sevglm yok ve sureklı aşırı seksı ıc camasırları giyiyorum kendim ıcın giyerim illa sevgiliye luzum yok
Bende öyleyim
Guzel ıste
@BryanHawk terkettim hastaydı ruhsal
@BryanHawk gulmez
...
Yani bu kendini iyi hissettiriyor ise sorun yok ne güzel sana
Bende spor yapınca kendimi daha iyi hissediyorum 😄
herkesin kendısini sevmesı , kendısıne sevgı ve saygı göstermesı tartışmasız mukemmel bır durumdur ama hiç kımsenın görmeyeceği bir şey ne kadr kusursuz ve harıka bır yapıda olursa olsun bu kişilere başlı başına yeterli bir durum olabılır mı bılemıyorum
Bazı insalar elinden geldiğince kendisini mutlu edicek şekilde giyinmek kendi güzelligini sırf başkaları görsün diye degil kendisi görsün kendisi mutlu olsun diye öyle giyinirler
Ben kendime değer veren biriyim ve iç çamaşırına Hatri sayılır yatırım yapıyorum.
Düzenli seks hayati için mi giyiniliyo sadece sence
Önce öyle sanıyordum
Olmalı, seksi iç çamaşırları kendin için alınır zaten, bir erkek için değil.
kendini rahat ve mutlu hissediyorsan ne mutlu sana aynen devamm
İstediğin gibi giyebilirsin. Hatta istediğin kişiye de gösterirsin. Önemli olan sensin.
Önce kendini seveceksin ve beğeneceksin kendine özen göstereceksin
Yani seven yine de giyer bence bunun hayatında biri olup olmamasına gerek yok.
Benim de var annem gördü bir şey demiyor napayım yani sadece bir oğlanın altına yattığımda mı güzel hissetmem gerek
Bence de
Oğlanın altına yatmak! Ne çirkin bi tabir. Sen kadınları bu şekilde mi görüyorsun?
Boş duyar kasma
zaten sevgilin için giyinceksen hiç giyme daha iyi :) doğru yoldasın bırakma bu yolu :)
Tabiki olmalı. Bazıları hiç özen göstermez. Altı ayrı üstü ayrı alakasız çamaşırlarla gezen arkadaşlarım var hiç öyle olmadım. Her zaman özenirim. Kendim görüyorum ve iyi hissettiriyor
Kesinlikle bende öyle düşünüyorum
Bayılıyorum seksi iç çamaşır kullanmaya.
Birisi için değil de kendime iui görünmek çok iyi oluyor
Ne zaman ne olacağı belli olmaz her kes tedarikli olsun :)
Benimde hoşuma gidiyor ve kendimi güzel hissettiriyor
İlla karşı taraf için zevkli giyinmez aynada bende boxeriyle bakar geceliğine bakar beğenir kendini yani
iç çamaşırları güzel daha anlam katıyor ama zaten eninde sonunda çıkartıyorsun ilişkide yani. o yüzden çokta abartmamak lazım.
Tercihler öncelikle kendimiz için olmalı
Dolayısı ile elbette doğal ve normal
İyi giyinmenin her türlüsü güzeldir, giyim kişinin kendisine gösterdiği saygı bence
Olabilir. Şekilli baksirlar giyiyorum mesela ben :))
Kesinlikle olmalı bunun erkeği kadını yok. Bence bir insan iç giyim de de kendine önem göstermeli
Saçmalamayın sevgilim yok o yüzden donsuz yatıyorum 😅😂🤣🤣🤣
kendini nasıl iyi hissediyorsa insan onu yapmalı. devam et :D
Evet olmalı kesinlikle ilişkim yok ama benim de var sjsjsjsj ama olsa daha manyak olur da işte...
Özgüvenli , güzel hissettiriyor. Tabiki de giyebilir.
elbette olay seninle ilgili.. bizim zevkimiz yok ama rahat edelim
Olmalı, umarım bulmaz. 😂
Ay inşallah
Neden olmasın 🥔 ben alevli baksırımı altımdan eksik etmem mesela
Yanlış anlaşılmaya müsait. Tüü terbiyesiz çeyizine koy😅😅😅
Kendini nasl hissediyosn öyle iç çamaşırı giy
Ozguvenli hissettirir bence önemli
Hissettiriyor
keşke görebilseydim o çamaşırları senin üzerinde
tabıkı olucak bunun ılıskıs varla yokla alakası yok ınsanın kendıne guvenı saygısıdır
İç çamaşırı bir sanattır ve onu jet kadın beceremez
içindekı atesı yansıtır ama çamasırları asarken dıkkat et tele
Giyebilirsin sanki içini gören mi var
Olmalı, neden olmasın ki.
İlişkiye göre değil kendi zevkime göre seçerim :).
Benim görüş kaldırıldı galiba
kendin için olabilir
dantelli kırmızı giyin
Tabiki olmalı, kendine saygısı olan özen gösterir.
Her kadin ic camasiri zevki olmali bence
iç çamaşırıda almasın boşa
İç Çamaşırını önce insanlar kendisi için almalı
Çamaşır iliskiyemi bağlı çok sacma
Yani kendine değer önce
Kesinlikle olmalı.
Kızların bu huyunu seviyorum.
Tabi ki olmalı.
İç çamaşır bir ihtiyac ilişkide farkli
ne tarz şeylerin var da
Normalde pamuk iç çamaşırı giyiyordum ama artık dantelli ten gösteren daha seksi çamaşırlar aldım
nasıl şeyler
Seksi
işte nasıl renk model
Kırmızı dantelli iç gösteren tarzlar
Güzelmiş merak ettim
olmalı bence
Bende aynı
Tabii ki de olmalı
Tabiki ben kadınsıyim ben bile seçerek alırım