Kişinin Göz zevkine hitap etmeyen biri sekste doyuramaz mı?

Ummadık taş baş yarar atasözü ya da kese kağıdı mevzusu burdan ortaya çıkmış olabilir..🤨
Kişinin Göz zevkine hitap etmeyen biri sekste doyuramaz mı?

Ummadık taş baş yarar atasözü ya da kese kağıdı mevzusu burdan ortaya çıkmış olabilir..🤨
Görünüşün seks hayatı üzerindeki etkisi karmaşık bir konu. Cinsel çekim söz konusu olduğunda, fiziksel görünümün önemli bir rol oynadığı yadsınamaz. Ancak, cinsel tatmin ve mutluluk sadece görünüşe bağlı değildir. Görünüşün Rolü: İlk Çekim Fiziksel görünüm, bir kişiye duyulan ilk çekimde önemli bir faktör olabilir. Toplumun güzellik standartları, kişilerin çekicilik algısını etkileyebilir. Özgüven Kişinin kendi görünümünden memnun olması, özgüvenini artırabilir ve bu da cinsel yaşamını olumlu yönde etkileyebilir. Görünüşün Ötesinde: Kişilik ve Karakter Cinsel çekim ve uyum, sadece fiziksel değil, aynı zamanda kişilik, karakter ve değerler gibi faktörlere de bağlıdır.
Esprili, zeki, anlayışlı veya şefkatli bir kişi, fiziksel görünümü ne olursa olsun çekici bulunabilir.
Fiziksel çekim önemli bir faktör olsa da, duygusal bağ, uyum ve deneyim de tatmin edici bir cinsellik için belirleyici olabilir.
Gönüle hitap etmesi daha bir önemli Redacım
Sanırım biz insanların atladığı temel şey şu ki her birimizin başına her şey gelebilir ve çok güzel formlardayken birden bire her şey değişebilir ya da kadınlar gebelik dönemi geçirebilir vs vs her şey olabilir. Ya da erkek kaza geçirebilir veya kilo alabilir. Bu gibi durumlarda insanlar birbirinden vaz mı geçiyor ya da geçmeli? Bence evet görsel olarak da kan akışı hızlanıyor ama ruhen o çekim olursa insanlar birbirini her haliyle sevebilir ve deli gibi isteyebilir diye düşünüyorum.
Cevap
26Cevap
Karşılıklı aşk ve güven varsa duyguları ve ruhları ile birbirlerine uyumu ve çekimi yakalamış bir kadın ve erkeğin fiziksel olarak trendleri ve gelir geçer kuralları başkalarının güzellik ve yakışıklılık yargılarını karşılamalarına dair en ufak bir mecburiyet veya zorbalık yapılamaz, kabul edilemez.
İnsan beğendiği veya sevdiği biriyle olur, beğenmediği veya sevmediği biriyle en fazla anlık haz alır veya alamaz da bence
Eğer kötü buluyorsa yani çok çirkin falan buluyorsa çok zor ama güzel değilde çok kötü de değil aslında deniliyorsa ve eğer bir şekilde tanışılıp duygulara hitap edilmişse belki olumlu şeyler olur
gozume hitap etmeyen biri gönlüme hitap etmezdi, gönlüme hitap etmeyen biriyle de seks yapmazdim yuksek ihtimal yani evet malesf
İnsan beğenmediği biriyle nasıl olur ki benim midem almaz
Sadece gözüme değil duygularıma, hislerime de hitap etmeli. Yoksa zaten mutlu olamam.
Evet etmez yemeği bile yerken önce görseline bakarsın 😂
Şahsen cırtlak yırtık bir zırtığı, hıyar gibi yatan dünya güzeline tercih ederim 😀
etmez mesela ben ama kaçırdıklarını bilemeyecekler
Edebilir ama etmesin gözüme hitap etmeyeni yatağıma da almam.
Kimin ne yapacağı dış görünüşüyle ilgili değil kimden neler çıkar belli olmaz
Sadece karanlıkta anlık mutlu olur, o kadar.
Aşırı güzel olmasına gerek yok. Fantezi sahibi olmalı ama
Cevapları aşırı merak ediyorummmm hadiiii
Yani pek sanmıyorum önce göz doysun shshshs
Etmez evet ben şahsen hayatıma bile almam
Kadınlar için durum farklı
alakasız bence
Eder hiç belli olmaz almadığın zevki alırsın
Gözüme hitap etmiyorsa yatağa girmem zaten
İnsanı doyurur ama ruhunu kalbini çok zor
Etmez önce göz doyacak
Gözü doymayanın ruhu da doymaz
Biraz öyle olur
İsteğiyle edebilir arzulamak önemli
eder neden etmesin
ben o konuyu önemrserim zor beğeniyorum
edemez sadece menfaat için yatılır öylesiyle
@Büşraapue etkilenmediğin biriyle tensel temasa girmenin mantığı yok çünkü böyle yapan birisi için önemli olan eylemi gerçekleştirmektir. x kişisi ile olmuş y kişisi ile olmuş buna önem vermez. düşsel seçicilik göze hitabet ile başlar. göze hitap etmeyen birini hayal etmezsin, hayalini kurmadığın birini arzulaman samimiyet taşımaz
tek geceliklerde duygu yoğunluğuna daha farklı açıdan bakmak mümkün
@Büşraapue tabiki öyle değil ancak bir insan size duygusal olarak ya da birtakım samimiyet doğrultusunda yaklaşmıyorsa tutku ve arzu kısmı sadece rol yapmaktan ibaret de olabilir. tek gecelik ilişkilerde mesela anlık coşku ve yükselme ön plandadır fakat birliktelikler ve partnerlerde birini fiziksel olarak beğenmeyip hem de yatakta bulunmaya devam ediliyorsa, demek ki rutin bir eylem olarak bakılıyor ve başkasıyla yerinin doldurabileceği izlenimi ortaya çıkar.
başka soru var mı :D
@Büşraapue iyi bakalım bol şans
@Büşraapue ekledim seni birkaç dakika önce, diyalog kurmak istersen diledin zaman yazabilirsin :D kendine iyi bak
@Büşraapue bl ile başlayan
:D
Gözüme de hitap edebilmeli.
Biz neler gördük öyle
Ede bilir
edebilir
etmez
Etmez
Etmez
Biraz etsin ama dimi
Doyurabilir.
Edebilir belki