ya da seks sevmeyen bir kadın cok seks seven erkeği dize getirip seks sevmez hale getirmek istiyor ise, Yalatırken adamin en iştahlı oldugu anda agzina beklemedigi anda burnuna kokulu agır Osurursa, adamin burun direği (tam ortada iki delik ortasi alan ) yikima ugrarsa o an adam ya seksten tamamen sogur Bu da gerekli miydi bu anda mi buldun. İgreenç deyip soğuyacak ya da hanim artik osurarak yapalım çok taze geldi damardan yak diyecektir. İkisinden biri. Kuru fasulye yi duyun gazini almadan yeme Faslı başlar
anal kadın için sıkıntı olabilir oral da eğer sertleşme ve ıslanmada zorlanma varsa yapılabilir tabi temiz olmak şartıyla kadında popo meme öpülesi dudaklar harika zevkler veren vajina varken diğerlerine gerek olduğunu sanmam cow girl cow boy gibi pozisyonlar benim favorim
Gerçekten ilgi çekici bir konu, ama sanmıyorum. Algıları olan kişinin karşıdakine çok çok aşık olması vs gerekiyor. Çünkü maalesef ki insanı en çok değiştiren şey duygulardır. Ayrıca savunduğum bir klişe var onu da şuraya atıp çıkayım. Erkek iyi sevişirse, kız aşık olur ve peşini bırakmaz- bırakamaz. Kız iyi sevişirse erkek korkar, kaçar.
Ya demek istediğim alkol nasıl ikna edebiliyor ise partnerin tiksinmemeside kadını ikna edebilir ama kadinın içinde hiç böyle bir şey yok ise yani her türlü tiksiniyor ise yine tiksinir ama kadının içinde acabalar varsa ya da denesem mi gibi tereddütleri var ise belki partneri sayesinde tiksinmenin gereksiz olduğunu düşünür ondan dolayı alkol gibi dedim yani içinde tiksinmemeye ait belkiler varsa partneri sayesinde bunun üstesinden gelip tiksinmeyebilir yani burada partneri alkol gibi oluyor.
Ben hiç oral yapmadım yapabilir miyim bilmiyorum da öyle bir ilişkim de olmadı olursa yine bilmiyorum
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Bir ara sevgilim olmuştu. Seksting yapardık. Ben oral delisiydim. O, başlarda ben sana yapmam diyordu. Olsun diyordum. Sonra ben istemediğim halde bana oral yapar oldu. Hatta yut diyordum, sorun etmiyordu.
Kız benim altımda iken ben her şekilde her şeyi ona büyük bir zevkle yaparım o zaten kendi istemeye başlar bu işler lafla mafla olmaz top saha da oynanir