Cinsel yakınlaşmada konforun önemi sizin için nedir zevkinizi ne derecede etkiler tetikler mi bu konuda erkekler ve kadınlar farklı düşünebilir mi?

Cinsel yakınlaşmada konforun önemi sizin için nedir zevkinizi ne derecede etkiler tetikler mi bu konuda erkekler ve kadınlar farklı düşünebilir mi?
Konfor alanı önemli.. Mahremiyet ve fiziksel unsurlar bakımından sorun yaşamamak önemli.. Ne kadar rahat hissedersem o kadar iyi.. Zaman zaman heyecan duymak adına yaşanan küçük oynaşlardan bahsetmiyorum elbette, o ayrı konu.. Keyifli geceler..
Ne kadar konfor o kadar haz demektir. Ama konfordan tek kasıt yatak rahatlığı değil. Ses izolasyonu, duş imkanı gibi psikolojik konforlar da çok önemli.
Ha yeri gelir adrenalin yaşamak için yolda, ormanda, denizde, havuzda vs. de yapılabilir ama onlara kaçamak denebilir ancak. Asla gerçek ve konforlu sevişmenin yerini alamaz.
Konforlu yerde ilişki süper olur ancak şartlar yer ve mekanı iyi olmayan yerlerde bu iş yapılmayacak diye kayıt yoktur. Bazı durumlarda yer ve mekan istenilen kalitede olmasada sevdiğim hanıma şapkadan kuş çıkarmasını bilmeliyiz. Onu mutlu etmeliyiz.
Cevap
17Cevap
Konfor alanı önemli.. rahat hissetmem lazım
ben titiz biriyim. ilişki öncesi kişsel temizlik isterim. duş bakım ortamı olmayan yerlerde asla o işe girmem. ya ev ya otel gibi koforu olan ortam gerek.
pis mundar ve cinselliği bilmeyen cahiller ormanda arabada sokakta orada burada... cinsellik yaşar. onlarınki cinsellik değil. çünkü sevişme yok. sevişmek için temiz olmak gerek. sadece hayvan gibi gir çık ilişkiyi cinsellik sananlar her yerde o iş yapar
insan olmak gerek insan olduğumuzu unutmamak gerek. sevişme yoksa ortam hayvan belgeselinden öte gitmez.
elbette farklı düşüncelere sahibiz, ben rahat ortam isterken eski sevgilim
"seninle lavaboda bile sevişirim"dediğinde ikna edememiştim :(
Bazen sıkışık ortamlarda da kışkırabiliyor insan 😁
eğer public ise adrenalin verebilir, zevki tetikler
İyi olurda konforlu daha iyi, diğeri istisna gibi az öz olmalı.
Olur tabiki temiz rahat bir yer olmalı özellikle ortam temiz olmalı yoksa yapamam ben
Hiç önemli değil hatta belki konforsuz olanaksız alanlar daha cezbedici olabilir
Belkide daha heyecanlı olduğu için daha zevkli olabilir
Tuvalette bile ilişkiye giren iğrenç kadınları duyduktan sonra konfor onemli ya
Konforun nerede arandığına bağlı
Abazanlar için yer, mekan farketmez.
Konfor çokta önemli değil
Benim için olmaz...
Olmaz
Ben sevmiyorum
hiç farketmez
Daha zevkli olur bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?