AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
erkek eşiyle yapacağı zaman dostuna gitmez kadın aldatması da böyledir eşi ile cinselik yaşayacak kadın dostuna gelmemesini misafir var eşim evde hastaneye gidecem vb yalan söyler cünkü kadın gündüz ilişkiye girse akşamda eşi ile girerse anlaşılacıgını bildigi için cagırmaz yani dostuna verdigi gün eşine bahane bulup red edder eşine verecegi gün dostuna vermez eşini aldatan erkek de kadında aynıdır
karısından başkasını arzulayan ya şerefsizdri. ya da karısı onu mağdur eden şerefsiz bir kadındır. iki şık var.
kadın elinden geleni yapsa da erkek çeşitlilik ister, kadın yaşlanınca erkek gençlere bakar diyen de var
Karısı şüphelenmesin diye onunla da yapabilir.
ama istemeye istemeye mi
Bunu bilemem ama aldatan adamdan duygusal bir tutarlılık beklememek lazım.
verir capkınlık yapanlar genelde ne şişi yakar ne kebabı iki tarafıda idare ederler
eşiyle istemeye istemeye mi yaparlar yani tam anlamadım
erkek Seksi istemeye istemeye yapmaz ister az cok tartısılır tutku var mı yokmu bilemem ama ister
Neden vermesin adamın hibresi çok yüksek karısı yetmiyor diğer kadınlara bile gidiyor
bak altta biri dışarda yapat takatı kalmaz evdekine veremez dedi
Işleyen demir paslanmaz sen bakma ona seninle sevişen evde de karısıyla sevişir sana yapmıyorum diyorsa doğru söylemiyordur
ben evli değilim evli biriyle de yatmıyorum sadece merak ettim
Niye sordun bu soruyu peki partnerim Evli değilsin sen de Evli değilsin
Neden vermesin? Hatta bazıları belli olmasın diye eşlerine daha iyi davranır , hediyeler alır, vicdan azabı ile daha çok cinsellik yaşar
ama o cinselliği istemeye istemeye mi yaşarlar?
Hayır gayette güzel çatır çatır yaşarlar. Çok eşli yaşam zaten fantezisi. Bir yanda garanti olan geleceğinde geçmişinde olan soyadını verdiği güvenli limanı, bir yanda metres damgası olmayı yitirecek kadar şuurunu kaybedip ona kendinden geçip değer veren bugün var yarın yok bir kadın. Kendini bulunmaz hint kumaşı , bölüşülemeyen adam gibi görüp hayatını yaşar gayet güzel ikisi ile de
Erkekler de bitmeyen istek var hayvanlarda farkları yok bebce
dışarda cinsellik yaşıyorsa karısıyla da devam ediyor mu? onu merak ettim
Eder bence yeter ki boşalmak istesin
Arada gecelik ilişkilerim oluyor. Ama eşimle de cinsel hayatımız çok iyi
yani aldattığın için karını becermeyi kesmezsin dimi?
Hayır tabi ki.
çoğu erkek keser diyor yorumlarda şaşırdım
Onların eşleriyle cinsel sorunları var demek ki
Karısı anlamasın diye onunla her anlamda daha çok ilgilenir bence
vermez çok profosyenel birisi ise idare eder iki tarafıda
karısıyla cinselliği tamamen mi keser aldatıyorsa
yok ama eskisi gibide olmaz işte maksak onunda gönlü olsun diye arada yatar
ha istemeye istemeye yani anladım
aynen ya da diğer tarafla yapamıyor ise mecbur eşine kalır öyle
Veriyorlar. Evdeki karısını da boş bırakmıyorlar.
çoğu vermez diyor şaşırdım
Sen öyle san.
karısı anlamasın diye veriyor diyen de var
Aynen öyle evdekinin yeri ayri
@cevher67 kanka az önce seks yapıtığı kadına aşık olabilir falan diyordun :D
Çok safsın. Karisi anlamasın diye falan değil ondan da faydalanıyor işte karısını da istiyor. Karisiyla olmaktan da zevk alıyor çünkü. Yoksa uğraşmaz
Evli adam seks yaptığı kadına aşık da olmaz. Asik olacağını anlarsa bırakır anında.
Evet aşık olma ihtimalide var ama çok nadir
O aşk öyle olmuyor iste birakamiyosun disardaki kadın öylebir sevisiyorki seni kendine bağliyor
@cevher67 kanka dışardaki kadının peki sadece sizinle seviştiğinden nasıl emin oluyorsunuz
Birden fazla erkekle beraber olanlar bu işi maddi olarak yapıyorlar ve bunu belli ediyorlar mutlaka.
@cevher67 asla anlayamazsın ki :D başkalarıyla konuşunca size mi söylicek
Bak kadinlar bi işi para icin yapmıyorsa tek bir erkekle yaparlar ve bu güvenilir bir erkek olmalıdir ve gerçekten hoşlanmalari gerekir he evli olup aldatan kadınlarda kocalarinda aradığıni bulamayanlardir birden fazla erkekle olanlar zaten piyasa olmuşlardır
@cevher67 evli biriyle yatan kadın hiçbir karşılık ve bağlılık almadan (bağlılık dediğim adamın boşanıp onunla evlenmesi) o adama sadık mı oluyorlar sanıyorsun yani?
Evet genelde sadık oluyolar.
@cevher67 :D sen kendini kandırıyorsun. akşam karının yanına gittiğinde o kadın çoğu geceleri yalnız geçiriyor. sence bi telefonu eline alıp kimseyle konuşmuyor mudur :D erkekler safmış aslında sana kredi çektiren bile olur ha
🤣🤣🤣 çok komiksin valla ben s2ktigime bakarim kredi çeken varaa ceksin
@cevher67 aşk maşk diyosun şimdi de s2ktigime bakarım diyosun :D safsınız erkekler ya
Sende anlama kitlıgi var maalesef oyuzden sana harcayacak vaktim yok
@cevher67 sfgshfgh kadın sadık oluyor diyorsun ne veriyorsun da ona tüm gününü ömrünü başka erkekle konuşmadan hep yalnız yatarak geçirecek? evliliğini bile bitirmeye değer görmüyorsun tabi ki başka erkeklerle konuşacak
Verebilir bu adamın performansına bağlı.
Hatta evdeki eşi yeterli derecede adamın istegini karşilamiyodur oyüzdende dışarda baska kadınla oluyodur.
sence bi erkek sadece cinsellik için mi aldatır?
Aslında cinsellik ve değişiklik olsun diye aldatir ama zamanla o kadina aşık olma ihtimali var.
aşık olursa boşanır zaten
Ama erkekler genelde sadece seks icin aldatir
Yani şöyle kendimden örnek vereyim dışarda başka kadinla görüştükten sonra ustüne bide evde yaptığım oluyor.
Verir ama ara sıra
arada reddeder yani
Bahane bulur diğeri ile yaşadığı için evdekine takatı kalmaz.
cinsellik vermek nasıl bir şey
kadınla yatmak işte
bilmem deneyelim mi
Eğer çok istekliyse mümkündür.
kadına bağlı
Verir
Verir de vermez de
Verir tabi
Bilmiyoz