Ben aldatmanın göreceli bir kavram olduğunu düşünüyorum. Eşlerini aldatan bir çok erkeğin eşleri tarafından bilinçsizce yönlendirildiğini düşünüyorum. Bir erkek eşi ile huzurlu ve mutlu ise kesinlikle aldatmaz veya kendisini böyle bir duruma kesinlikle sürüklemeyeceğini düşünüyorum. Nitekim bir erkek olarak etrafımda da bu durumu hep böyle olduğunu görüyorum. Eşlerini veya sevgililerini seviyorlar fakat huzurlu değiller. Sebebi ise bir süre sonra eşleri onların sevgilerinden gelen nezaketlerini HAK görüp sadece kendilerine ait bir dünyada sadece kendileri ile olmalarını istiyorlar. Yapıcı olmak, orta yol bulmak, uyum sağlamak yerine eşlerinin kendi hayatlarında kendi istedikleri şekilde olmalarını istiyorlar. Erkeği sürekli kafeste tutmak istemeleri bir süre sonra erkeğin kendisini daha rahat, daha huzurlu, daha anlayışlı, daha dinlemesini bilen, daha uyumlu ve daha çok ona kendi erkekliğini hissettiren birisi ile sonlanıyor. içi hava dolu bir balon düşünün sürekli baskı uygularsanız eninde sonunda bir deforme olacaktır. Erkeğin hayatında morali yükselmeye başladığında bunu eşine kesinlikle yansıtır. Çünkü sevgisinden önceliği eşidir ve bu yenilenmeyi onunla devam ettirmek ister. Bu durumda kadın bunu görmek ve tutup ucundan devam ettirmek yerine başka hesapların peşine düşer. Beni aldattın moduna geçer. Fakat asla şunu söylemez seni buna ben ittim. kendi huzursuzluğumu, mutsuzluğu sana da yansıttım. Dünya üzerinde sadece benle olacaksın dedim. Seninle birlikte olmadım. Olduğum zamanlarda sadece görev icabı açtım bacaklarımı ne duygularını, ne düşüncelerini, ne hislerini önemsedim DEMEZLER. Bu konu ve yazı daha uzar gider. Şuna eminim ve yazıyı okuyan bütün erkeklerin de katılacağını düşünüyorum. Hiç bir erkek gerçekten sevdiği inandığı eşini/sevgilisini ALDATMAZ. Ne bedensel, ne zihinsel. Tabi bütün bu yazdıklarımız midesiz beden gezginlerini kapsamıyor. Adam olmuş erkekler için geçerli.
bir insan neden aldatır diye sorulursa soru cevaplardan aklıma gelenler şunlar olur. Baştan söyleyeyim aldatmayı tasvip etmiyorum. Fakat sonuçta hayatın gerçeklerinden birisi. -Çok dışa dönük bir insanın aldatması, diğer insanlara göre daha yüksek olasılıktadır. Gerek sosyal medyada, gerekse dış ortamda çok aktif, girişken, sosyal bir insanın, eğer sevgilisi ile geçirdiği zaman az ise ve aralarındaki bağ yeterince güçlü değilse, aldatma olasılığı oldukça yüksektir.
- Aldatma nedenleri arasında fiziksel birlikteliğin azalması da yer almaktadır; çünkü fiziksel birliktelik ile aynı anda hem bazı duyguların hem de hormonların artışı durumu söz konusudur. Sevgiliye karşı azalan hormonlar ya da duyguların, bir başka kişiye karşı artması hali aldatma nedenleri arasında yer alır ve bu aldatma fiziksel olabileceği gibi, duygusal da olabilir.
- Paylaşımlarınız azaldı ise de birbirinizi aldatma ihtimaliniz yükselir. Çünkü paylaşımların azalması ya sevgilin azalmasına ya da ilişkiden sıkılmış olmaya bağlıdır. Tam da bu noktada, sevgilisinden yeteri kadar ilgi göremeyen kişi, ilgi gördüğü diğer kişilere yakınlaşmaya ve onlarla mutlu olmaya başlar.
Erkek karaktersiz olduğu için aldatır. evde bişey bulamadığından değil. aldatmak için mazeret aramak yerine karakter, şeref, gurur nedir ilk önce bunları öğrenmeniz gerekir. Eğlence amaçlı bir kadından hoşlanıyorsan o zaman o kadınla evlenip hayat kurmayacaksın! ya da evliliğin mutsuz ise boşanacaksın!
O eğlence bittiği vakit geriye hiçbir beklentin kalmayacaktır. Hem karnım doysun hem pastam dursun olmuyor işte. yedekte araba lastiği bekletme gibi hayatına soktuğun, sözde değer verdiğin kadına aynı muameleyi yapamazsın. Tabi bu durum bizler için de geçerli.
Bu olayı genç yaşta ergen aklıyla maharetmiş gibi anlatanlar yaşları ilerlediği vakit eşleri tarafından terkedilip yalnız bırakıldığında da aynı fikriyatı savunacaklar mı çok merak ediyorum. Evlilik denen şey danaya girmek değildir. Azıcık kendinize ve karşınızdakine saygınız olsun.
Bazen öyle bir an gelirki birisi gelir hayatına hayatındaki tüm insanları unutturur işte o zaman aldatırsın Evet eşiyle birlikte olur çünkü asıl ilgilenmesi gereken eşidir diğeri yandaş 😞
Bu psikolojisne göre değişir , yani karısına çok daha fazla ilgide gösterebilir pişmanlığını ya da mahçupluğunu gidermek için, ya da hiç ilgi kalmaz içinde. 2 durumda olabilir onun kişiliğine bağlı bu.
Erkek neden aldatır kadın neden aldatır bunların hepsinin aslında ortak bir cevabı var sevgi-savgı-sadakat-güven bittiyse karşılıklı aldatmaya eğilimlidir insanoğlu. Daha uzun uzun açarımda anlayan demek istediklerimi anlamamıştır anlamayan olursa devam ederim.
Aldatmayi cinsellige indirgeyen ahali bu isin sebebini de karaktersizlikle oturtmus olmus bitmiis 🤦♂️... Aldatma cinsellikten ote daha genis bir baslikta. Hadi cinsellikten gidelim, Ya erkek hic aldatmazda ama karisinada el surmez ise karakterlimi olur. ya da elini surupte sadece kendini tatmin eden bir adam. Ya da baskasini dusunerek karisinin ustune cikan adam... Ya da hic istemedigi halde gorev gorup yapan. Bu karakterli karaktersiz ayrimi pek dogru degil bence.
Evet olur nedeni eşinin vurdumduymaz tavirlari varsa zaman ayırmıyorsa ilgi yoksa isteklerine cevap vermiyor veya veremiyorsa yetersiz geliyorsa arayışa girer bunun yanısira eşiylede beraber olur birde eşi her yönden memnun ettigi halde yine aldatıyorsa o zaman aşirı doyumsuzdur veya macerapetesttir
kadını veya erkeği yok, aldatmanın hiçbir mantıklı açıklaması olamaz. sevmiyorsan, istemiyorsan, emin değilsen ya da içinde ilişkiye ve/veya partnerine karşı belirsizlik hissediyorsan bırakır gidersin neden eşlerini bırakmayıp onları aldattıklarının cevabı ise her insan benliğinin derinlerinde yatan güven ihtiyacıdır.
Tek eşlilik insanın genetik kodlarında yok mu, susam sokağında dediği gibi gün güneşli insanlar çok eşli mi? fıtratımız mı çokeşli yoksa sadece şerefsiz miyiz
Bir erkek aradığı aşkı, sıcaklığı ve samimiyeti, şehveti, kaliteyi bulamamış ise aldatır. Aslında bu aldatmadan çok isyandır, kurtuluş çabasıdır, gerçek kadını bulma hayalidir. Ama hem suçlu hem de güçlü olan kadın nedense buna aldatma suçlamasını yapıştırıp adını koyar meselenin. Oysa erkeği buna iten asıl sebep eşin ya da sevgiliniz yok saydığı değerlerdir...
Olur evet bir çoğu fakat bilinmesi gereken yakalanma korkusu veya yakalayabilme çabası değildir. Önemli olan erkek yaşamış olduğu gecelik ilişkilerde mutlaka prezervatif kullanmalı. Kadına RAHİM KANSERİNİ erkek bulaştırır.
olur. ama bazen aldattığı kişiyle aşk bağı yoğunda karısını değil onu benimseyip ona sağdık karısına uzak ta olabilir. her erkek aldatmaz. aldatanların bir kısmı sırf cinsellik amaçlıdır büyük bir kısmı da evinde hayatında bulamadığı huzuru mutluluğu tutkuyu evinde bulamaz hale geldiğinde bunları ona sunan biri varsa yapanlardır
Karısı ile az olur çünkü diğeri ile ihtiyacını görmüştür. Her erkek günde farklı iki kadınla yatamaz ama her kadın iki hatta üç erkekle birlikte olabilir.
Yasak elma tatlı gelirmiş. Aldatan erkek özgüveni eksik erkektir. Karısına yetemeyen başkasına hindi gibi kabarır.. Ama günümüz aldattmazsa olmazsa olmazı olmuş durumda. Allah öylelerini ıslah etsin evinde aldattığı eşlerine muhtaç etsin...
Elbette karısıyla da birlikte olur. Farklı tatlar almak için yapar bunu. Neden aldatır. Karısı yatağa girmeye yanaşmaz erkeği bırakırsan o da gider aldatır maalesef. Karısı yatakta iyiyse bile farklı lezzetler denemek için yapaiblir.
Eşiyle de birlikte olur. Çünkü bizde cinsel eğitim almak ayıp görüldüğü için , bu konuda eğitimsiz olan biz erkekler kadınlara hep obje olarak bakıyoruz.
Ay bunlar duygusuz varliklar sadece onun için nefes alan yaşayan erkekler var tabiki on tane hatunuda aynı anda idare edebilme potansiyelleride çok yüksek
Evet olur. Sekste eksik hissettigi birsey yuzunden baskasiyla olur. Ayrica macera duygusu ile baskasiyla yaptigi seks sonrasinda kendi esiyle yaptigi sekste daha fazla sevk verir.
erkek/yada kadın neden aldatır gibi genel bir sorunun tek bir açıklaması mümkün değil. aldatan erkek karısı ile birlikte olurmu sorusu da erkeğin neden aldattığıyla doğru orantılıdır.
Olur ama ilgisizdir. Sevişmez sadece işini görüp arkasını döner yatar...
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
nadir birlikte olur git gide de karısından soğumaya başlar. Erkek aldatmaya başladıysa bir çok neden olabilir bunlar kadın açısından olanlar ve kendi açısından olanlardan biri olabilir.
En İyi Cevaplar