Eder
Etmez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hayır, kimse aldatılmayı hak etmez. Ancak, eşler arasında cinsel görevden kaçınma yoktur. Bu açıdan taraflardan her biri eşine karşı olan cinsel görevini yerine getirmelidir
Cevap
17Cevap
Hayır güzel kardeşim. Oturur konuşursun önce, anlarsa ne âlâ anlamazsa boşanırsın. Kimse aldatılmayı hak etmez. Aldatan hariç.
insanlar çocuklarının yuvasını yıkmak istemeyebiliyor
Ne alaka
Çocuklarınız var galiba.. ihtiyaçlarını karsılamıyor derken hiç mi-seyrek mi
kimse aldatılmayı hak etmiyor aldatan insan kötüdür bu kadar basit, aldatmak yerine ayrılanilir sonra ne isterse yapabilir
her şey o kadar siyah beyaz değil
yoo gayette siyah beyaz evlilik büyük bir sorumluluk bunları da hesaba katıp ona göre karar verilmeli çok geniş olarak her şey düşünülmeli her şeye hazırlıklı olunmalı zihinsel olarak bunların hiçbirini yapmadan hazır olmadan "aaa hadi evlenek sonra çocuk yapak sonra işler kötüye gidince ben aldatıcam yaa" demek kişiliksizliktir hiçte olgunca bir davranış değildir
bu kadar kesin konuşma kimse kınadığını yaşamadan ölmez. ayrıca ben kimseyi aldatıcam demedim
Çokta kesin konuşuyorum. Zaten şu an ki kişiliğimle evlilik gibi hayatımı bir halatla bağlayacağım artık sadece kendim diyemeyeceğim büyük bir sorumluluğa adım atmayı asla ve asla düşünmüyorum çünkü kendimi çok iyi tanıyorum evlilikte olabilecek olaylara nasıl tepki vereceğimi kendimi çok iyi tanıdığım için biliyorum, her insanında kendini tanıyıp bir gazla evlenmemesi gerektiğini anlaması gerek.
Bi taraftan eder bi taraftan etmez
Eden kısmına gelirsek mecburiyet ten edebilir
Ama işin aslına gelecek olursak en iyisi boşanmak
Bunu buradan açıkca yazmak istemiyorum ama ara sıra takılacaksın 😉
hak eder, napcak o kadın? mastürbasyon nereye kadar. benim de durumum bu yani.
Booooooşaaaaaaaaannnnnn
Aldatacak kadın varsa burada benim gibi genç yakışıklı kaslı çok yani olur illaki
hayır ya kimse hak etmez bence
Rahat ol ağlatmak için yeterli sebebi var
Eder kari da onu bekliyormuş derdim
Eder ve karıma yetebileceğimi sanmıyorum. Bu yüzden beğendiği erkekler ile beraber olabilir.
En son tercih olarak evet
Sonuna kadar
evet kesinlikle
O şekilde yapılmamalı
Çocuk yoksa boşan
Eder tabiki
Eder evet
Eder net