Cinsel Yaşam Hiç isteğim yokken birden azgınlaşmam normal mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 214 Çok fenayım 3 gündür Hiç isteğim yokken birden azgınlaşmam normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 16 kişi beğendi
kubat_cagatay Takip Et Xper 7 Yaş: 44 , eic 98% +1 yıl ya bu 18-24 yaş aralığı cinsellikten başka şey düşünmüyormu 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla
Olgunateş Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Evet normal. 3 gün sonra da kendini isteksiz hissedeceksin. Koku, uzun süre sevişmeme, fizyolojik çeşitli sebepler buna etken. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Bana da oluyor arada bir su tüketimin fazlaysa ve instagram da falan dolaşırken fotoğraf falan görüyorsan normaldir 😄Ama ben kendimi kısıtlıyorum 1 ay boyunca yapmıyorum 1 ay dan sonra yapmak daha iyi oluyor 😄 0 0 Yorumla
Metkbarr Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 91% +1 yıl Normal tabi azginlasmana beden olan bişey verdir hormolar hizlamistir 0 0 Yorumla
Ayazbelınay Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Bende bu ara öyleyim dönemsel oluyor seksle geçer yoksa mastürbasyon yap 0 0 Yorumla
Maxthon Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 65% +1 yıl Vardır bir sebebi. Epeydir orgazm olmadın belki. Mastürbasyon ya da partnerle halledersin. 0 0 Yorumla
Gecelerin_yargıcı_34 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Sana senin dilinden anlıcak bir partner lazım 0 0 Yorumla
by_kowboy Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Oluyor bazen böyle sexting ile renklendire bilirsin. İns. ten takip edebili esin. @adamihtirasli 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Artık vücut tepki vermeye başlamış ne yaptın peki bu azginlikla 0 0 Yorumla
Gncdelikanlı Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aklına gelen ya da hoşlandigin biri oldumu 3 gün icinde 0 0 Yorumla
elation Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Olabilir. Hormonların ne zaman artacağı belli olmuyor 0 0 Yorumla
ayddemx Takip Et Yoda Yaş: 51 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. İstediğiniz hep vardı baskiliyordunuz maalesef şimdi baskilayamiyorsunuz 0 0 Yorumla
Serkanyaliz Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl Özel günlere yaklasiyorsun hormonların bozuluyor 0 0 Yorumla
_malesefeylul Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Buraya niye yazıyorsun canım 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Belki biri çıkar da yaparım diye canım Yorumla MrYiğitbey +1 yıl Güzel cevap kolay gelsin Yorumla Soran +1 yıl Sağol Yorumla
GeceninSisi Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Ben de tam tersi benim azgınlığımı sen mi aldın 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla GeceninSisi +1 yıl Hiç tecrüben yoktur diye düşünüyorum. Tecrübe olmaması daha iyi boş ver geçer Yorumla Soran +1 yıl Var Yorumla GeceninSisi +1 yıl O zaman mastürbasyon da kesmez geçmişler olsun Yorumla
softpowerr Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. Adet öncesinde misin 0 15 Yorumla Soran +1 yıl Yok Yorumla softpowerr +1 yıl Bitinden mi etkilendin Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla softpowerr +1 yıl Kim peki Yorumla Soran +1 yıl Bi çocuk ilte Yorumla softpowerr +1 yıl Sizin sınıf? Yorumla Soran +1 yıl Keşke ama fransada Yorumla softpowerr +1 yıl Twk çaren maat Yorumla softpowerr +1 yıl mastürbasyon Yorumla Soran +1 yıl Öyle Yorumla softpowerr +1 yıl Her gün yapıyo musun bu aralar Yorumla Soran +1 yıl Yapıyorum Yorumla softpowerr +1 yıl Her gün görüşüyo musun. Nasıl etkileniyosun Yorumla Soran +1 yıl Çocuk ne İngilizce biliyor ne Türkçe konuşamadık anlaşamadık bıraktık sohbeti Yorumla softpowerr +1 yıl Etkisi gwçer bikaç güne Yorumla
mmsaci Takip Et Guru Yaş: 53 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Soğuk bir duş al geçer... 0 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Regl dönemi yaklaşıyor mu 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Birininkinimi gördün ya da arzuladin 0 0 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. çiftleşme mevsimin gelmiş olabilir 0 0 Yorumla
Papa_Smurf Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 32% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 928 cevap paylaştı. Olabilir anormal bir şey değil 0 0 Yorumla
u KasiKesh Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Regl dönemine giriyorsun kesin 0 0 Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı. normal tabi ki. 0 0 Yorumla
KalkYerimeYat Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Adetin yaklaşmış olabilir sık dişini 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Heralde beni gördün diyedir 0 0 Yorumla
sakinn06 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 956 cevap paylaştı. Bazen öyle olur. hormonlar işte:)) 0 0 Yorumla
beautylife035 Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl normal 2 1 Yorumla CAGRI16 +1 yıl Neye göre normalll düz duvara tirmaniyom diyor 3 gundur Yorumla
Hairmafya Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Tavan yaptı demekki dönem dönem olur 0 0 Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. çok normal 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
ya bu 18-24 yaş aralığı cinsellikten başka şey düşünmüyormu
Hayır
Evet normal. 3 gün sonra da kendini isteksiz hissedeceksin. Koku, uzun süre sevişmeme, fizyolojik çeşitli sebepler buna etken.
Bana da oluyor arada bir su tüketimin fazlaysa ve instagram da falan dolaşırken fotoğraf falan görüyorsan normaldir 😄
Ama ben kendimi kısıtlıyorum 1 ay boyunca yapmıyorum 1 ay dan sonra yapmak daha iyi oluyor 😄
Normal tabi azginlasmana beden olan bişey verdir hormolar hizlamistir
Bende bu ara öyleyim dönemsel oluyor seksle geçer yoksa mastürbasyon yap
Vardır bir sebebi. Epeydir orgazm olmadın belki. Mastürbasyon ya da partnerle halledersin.
Sana senin dilinden anlıcak bir partner lazım
Oluyor bazen böyle sexting ile renklendire bilirsin. İns. ten takip edebili esin. @adamihtirasli
Artık vücut tepki vermeye başlamış ne yaptın peki bu azginlikla
Aklına gelen ya da hoşlandigin biri oldumu 3 gün icinde
Olabilir. Hormonların ne zaman artacağı belli olmuyor
İstediğiniz hep vardı baskiliyordunuz maalesef şimdi baskilayamiyorsunuz
Ovulasyon dedikleri dönemi yaşıyorsan ondan olabilir
Özel günlere yaklasiyorsun hormonların bozuluyor
Adet günün gelmiştir 😅
Buraya niye yazıyorsun canım
Belki biri çıkar da yaparım diye canım
Güzel cevap kolay gelsin
Sağol
Ben de tam tersi benim azgınlığımı sen mi aldın