neyapmam gerek Şu an mesela icime biseyler oluyor gidiklaniyor oram sanki ama hic iliskiye girmedim daha normalmi bunlar?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılAdetten 1 hafta öncesi ve adet bitiminden 1 haftaya kadar normal şeyler bunlar. Doğurganlık hormonların çalışıyor ve ilişkiye girmek istiyorsun.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılKendini bol bol tatmin et vajinanı okşa parmağını ıslatıp klitorisinde daireler çiz içine giricek birisini bulana kadar :)
04 Yorumla
Soran+1 yılbiri yapsin istiyorum ben artik
Cevap sahibi+1 yılbirinin yapması daha güzel olur tabi ki :) Birisi vajinanı parmaklarıyla aralasa dilini gezdirse orada daha hoş olurdu
Soran+1 yılofff canim istiyor
Cevap sahibi+1 yılBenimde canım istiyor şimdi penisimi ağzına alıcak bir kız olsa hiç fena olmazdı bende aynı anda onun vajinasını yalar parmaklarımı sokardım
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet normal, hormonlarin etkisi. Iliski yasamak istemen dogal birsey ama düsünülen kadar büyük birsey degil. Hersey zamaninda güzel.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende şu an mast yapmak istiyorum, bnde kimseyle bişey yaşamadım şuana kadar
073 Yorumla
Soran+1 yılcok kotu oluyorum ya
Cevap sahibi+1 yılEvet mast yaptın mı hiç
Soran+1 yılyaptimmm
- +1 yıl
uc kontası yuksek mast. yapmalısın (pembeli)
Soran+1 yılyapalim bence cok fena oldum ben
Cevap sahibi+1 yılOha bu sapıklarla konuşup mu mast yapcaksın
Soran+1 yılsapiklik olmadan bunlari nasil yapcaksin
Cevap sahibi+1 yılBence hiç konuşma şunlarla ya
Soran+1 yıldogru diyonn
Cevap sahibi+1 yılYani ya her kıza atlayan erkekler baksana
- +1 yıl
Görüş Sahibi, Çoğul kınuşma. ben atlamadım kimseye! bilgi verdim sadece!!!
Soran+1 yılaynen butun kizlara yazmis sorumda
Cevap sahibi+1 yılCanım sen bilirsin yineds
Cevap sahibi+1 yıl@keydrops_ydk tamam
Soran+1 yılbiz masttimizi kendimiz yapalim en guzeli
Cevap sahibi+1 yılEvet yapcaksan kendin yap bnce,
- +1 yıl
@Rehel87 aynen aynen. bunlar abaza ergenler işte.
Soran+1 yılgenelleme yapma , hic iliskiye girmedigim icin bunlar normalmi diyorum bukadar istekli olmam
Cevap sahibi+1 yıl@Rehel87 istek olması bir erkegi sapık yapmaz , öyle bir şey demedik. Düzgün yorumla. Her kızın attıgı görüşe gel konuşalım filan diye atlayıp yorum yapan erkekler için sapık dedim ben
Cevap sahibi+1 yıl@Rehel87 kız istegim var diyo, erkekler gelin atlayın konuşalım demiyo
Cevap sahibi+1 yıl@Rehel87 aradaki farkı ayırt edemiyosan senin sorunun
- +1 yıl
Soruyu soran kişinin başka verdiği cevaplara bak hazzından burada konuşarak masturbasyon yapıcak neredeyse burada bişeyleri ayırt edemeyen sensin. Siz kızların isteği olunca biyolojik olarak doğal aynı şey erkeklerde olunca sapık nuri alço kılıklılar falan oluyoruz :) Bu ikilemden kurtulun erkek dünyasına karşı baktığınız bu şartlanma yarın sizin evliliğinizde başınıza bela olur.
- +1 yıl
@Rehel87 Kardeş anlamaz bunlar boşuna uğraşma. Bunların amaçları egolarını tatmin etmek. İlgi açları bunlar
Cevap sahibi+1 yıl@Rehel87 bende şartlanma filan yok , gördüğümü söyledim. Erkek var erkek var. Ayırt edemeyen sensin. Uzatmaya grek var mı herkes kalitesini biliyosa?
Soran+1 yılhahahahha ya siz ne slk bir varliklarsiniz erkekler ya , ben salakmiyim burdan birine yazipta azcak kadar :D ulan ya
- +1 yıl
Erkek var erkek var dediğin kısımdaki erkekleri biliyoruz zaten muhabbette o :) Senin ilk mesajında yazdığını bir erkek yazsa anında sapık olur ama siz yazınca e canım kız kötü oldum diye başka bişey demiyor ki erkekler ne yazıyo. Gördüğümü söyledim diyorsun da şu gerçeği de kabul et ben şu an masturbasyon yapıyorum diyen bir kızın yorumunun altına erkeklerin sulanması gayet doğal. Şu an bu aynı şu misale benziyor bir kız derin dekoltesinden göğüsünü erkeklere karşı çıkarıcak ona bakan erkeklere de sapıklar işte canım diyecek. Gerçekçi olun lütfen. Bende şu an masturbasyon yapmak istyorum yazmışsın sana yapalımmı falan diyen erkeklere de sapık diyorsun. Buna ikilem ve şartlanma denir siz öyle saymasanız da. Hayırlı günler.
Cevap sahibi+1 yıl@Rehel87 sen avukat filan mısın ksde ki erkekleri biliyosundır
Cevap sahibi+1 yıl@Oskiii işine gelmemek değil umursamamak artık yazmayın
Cevap sahibi+1 yıl@Oskiii hee çok içim gitti
Cevap sahibi+1 yıl@Rehel87 hayırlı günler kardeş
Soran+1 yıl@rehel87 harbi malsiniz ben burda sizin sapiklik hallerinizle dalga geciyorken yazik cok alinmissin sen , anladigim kadariyla cok sapiklik damgasi yemissin , mast cok dogal bisey butun sapiklarda atlamis kizada :D nerde cinsel konular orda turk erkekler :D
- +1 yıl
Soran kişi rezil olmuşsun birkere şimdide erkeklerle dalga geçiyorum ayaklarıyla kendini kurtarma derdindesin :). Burdaki görüş sahibi kişi seni durdurmasa önüne ilk gelenle mast. yapıyordun :) He canım biz sapığız isteğini belli eden erkekler sapık oluyorsa sende direk olarak bacım oluyorsun ozaman çünkü buraya gelip bu konuyu açan sensin :) Ayrıca ben birşeye alınmadım senin gibi sanalda yapıcak kadar canım değilim çok istersem gider sevgilimle yaparım. Hem kendisi senin gibi buralarda konu açıp azdım istiyorum falan demez kaliteli bir kız yani bende onun gibi bir kızı aldatıp senin gibi sanalcı orospularla orgazm peşine düşmem hadi şimdi yaylan.
Soran+1 yılsen niye bukadar dert ettinnki :D ben gizliyim rezil mezil olmadim kendimide kurtarma pesinde degilim sonucta gizliyim kimse kim oldugmu bilmiyor anlatabildimmii? sapikl beyyyyyyy :D
Soran+1 yılsen nediyosun be burdan kimseye mesj bile atmadim sadece hallerine guldumm banane kimle yaparsan yaparsin ama sen burda bu soruda geziosun bir sapik oldugun belli zaten yani bos konusma :D ben bukadar dusmedim asil sanal seks yapcak kadar ama olmayan sevglilenden bahsetmek anlamiyrum :D
Soran+1 yılorsss senin o olmayan sevglndir
Cevap sahibi+1 yılCanım hiç muhattap olma, o kadar adamsa ve sevgilisi varsa buraya neden yorum yapıyo ki dimi😀 Kendiyle çelişiyo 😀 Boş konuşuyo şu erkekler
Soran+1 yılaynennn bende onu anlatmaya calisiyordum iste hepsi kafasiz :D
Cevap sahibi+1 yılEvet itiraf edemiyolar işte 😊 Bir yoruma hemen atlıyorlar
Soran+1 yılaynen sonrada bos bos konusurlar kabullenemiyorlar ne olduklarini biliyorlar cunki :))
Cevap sahibi+1 yılÖyle tatlım 👏👏
Soran+1 yıl☺️☺️☺️❤️
- +1 yıl
Rezil olmak insanın vijdanıyla alakalı birşeydir. Ben gizliyim istediğim gibi orspuluk yaparım demekle namuslu olmuyorsun :) Madem sevgilisi var burada ne işi var diyen zevat yazılarımı iyi okumamış ben sizin gibi masturbasyon yapıcam diye girmedim buraya :) Biriniz azdım çok istiyorum diyo biriniz bende masturbasyon yapmak istiyorum diyo şimdi gelmişler bana onurlu insan ayaklarında takılıyorlar :) Onurlu gibi görünmek başka onurlu olmak başka. ors. pluk yapanlar bana ahkam kesmesin. Siz kızların kendinizi temize çıkarma girişimlerine bitiyorum :) buraya gelmiş özelinizi ifşa ediyorsunuz sonra sapık olan erkekler oluyo bunun yanlışlığını söyledik diye bizide suçlu ilan ediyorsunuz. Yarası olan gocunurmuş. Namussuzluğunuzu kabul etmişsiniz ki zorunuza gidip onlarca mesaj sığdırmışsınız kendi kendinize :) Sizi yetiştiren anaya babaya yazık gerçekten. gizli üye olarak burada olunca ailenize leke sürdüğünüz gerçeği değişmiyo bunuda unutmayın.
- +1 yıl
benim sevgilim yok son derece istekli anlaşıylı ve güvenilir biriyim :)
Soran+1 yılbakkseeen hahahahahaha isine gelince nasilda konusuyor :D lannn mal beynine tukurdugum senn abazaaa olmasan bu soruda ne bok yiyon aceba :D
- +1 yıl
Ayrıca bir söylesene bakalım ben kendimi kabullenemicek ne yapmışım? senin masturbasyon merakının arkasından mı koşmuşum? Benim burada dediğim tek şey burada her haltınızı ifşa edip sonra size sulanan erkeklere birşey demeye hakkınız yok. Dediğim tek şey buydu. Ama insanda biraz edep olsa önce kendisinin ne olduğunu bilir onu kabul eder ona göre yorum yapar. Ortalık kızı olduğunuzu bukadarda belli etmeyin yani :) Ama doğru siz şimdi gizlisiniz ya adınızı kimse görmez yarın birgün de safın tekini keklersiniz namusluyum diye :) Oysa bir bilseler toplu yerde masturbasyon sevdalısı olan ortalık kızına döndüğünüzü :)
Soran+1 yıllan mal edepliktenmi bahsediyon sen burda bir soruyla birini ors yapan sensin :D abazaaaaaaaaaaaa git yavsa kadinlara
Soran+1 yılaynennn sende ayni boksun butun erkekler ayni bok burdakiler sadece kendi seyini dusundukleri icin nefes alsin yeter kafasindalar sende aynisin, veeee ben burda eglence amacli sordum bu soruyo cok guzelde eglendim salak salak mesaj bekleyenler oldu senin gibi abazada gelmis soruma ilgilni cektigi belli zaten kiyamam baska bisey beklemis :D hadi yavsaaaa sennn
- +1 yıl
Kızım sen gerizekalımısın senin kokuşmuş vajinanın peşinden mi koştum ben mal :) Buraya geldiğimden beridir söylediğim tek şey yazdığınız şeylerden sonra erkeklere sapık demenizin anlamsız olduğu. Ama sen öyle bir senaryo yazmışsın ki maşallah :) Sanki peşinden koşmuşum da sen yüz vermemişsin :) yukarıdaki yazılar hala duruyor bak git oku orda birisinin masturbasyon teklifini kabul etmişsin git kendi yazdıklarını okuyarak kendini tanı güzelim.
- +1 yıl
Eğlence amaçlı yazdım deyip kaliteli insan ayaklarına girme. Bu mesajdaki görüş sahibi seni durdurmaza adamla masturbasyon yapıcaktın. Senin gibisine bukadar vakit ayırdığım yeter nasihat ve uyarı ahlaklı insanda işe yarar. Namusunu burada ifşa edip sonra erkeklere sapık deyip kendisine hiç bakmayana nasihat fayda vermez edep perdeniz yırtılmış sizin. Hadi selametle
Soran+1 yılsenin beynin almiyormu yazdiklarimi :D burda ne bok yiyosun sen ozaman ilgini cekmis bu sordugum soru ikincisi sizin gibi abazalarla ygrasmaktan zevk aliyorum buda iki eglendim biraktim tadinda amacim burdan sanal iliski kurmak olsaydi zaten sizin gibi abazalar dolu zor olmaz anladinmi hastaymissin zaten alttan alcam biraz :D yazik
Soran+1 yıllannnn beyinn ahhahahahha lan yapsam yapardim zaten sananneeeee hahahahahaha olamaz ya 😂😂😂
- +1 yıl
Önce eğlence amaçlı yazdım diyon sonrada yapsam yapardım sanane diyorsun :) işte bu çelişkidir :) Bal gibide orp. için gelmişsin başkasının durdurmasıyla vazgeçmişsin :)
Buraya niye geldiğim yazılarımda gayet açık. Sizin namussuzluğunuzu ortaya koyup sonra gelen erkeklere sapık demenizin yanlışlığını söylemek için geldim :) Sizin gibi basit kızların peşinden koşmak için değil.
Yahu millete azdım masturbasyon yapıcam diyen sensin ama sana hiç sulanmamış olan ben abaza oluyorum o nasıl oluyo bir anlatsana?
Soran+1 yılyazik sana soylediklerm bukdr koymuski hala uzun uzun konusuyosn hadiii sikktiiirrr
- +1 yıl
Altta kalmama çabanı ayakta alkışlıyorum :) senin dediklerinin nesi bana dokunucak ortalık malı kaltak. Sen kendin ne olduğunu belli etmişin. Senin gibilere baktıkça kendi sevgilimin kıymetini daha iyi anlıyorum. Laflarım çok doğruymuş demekki de küfür ederek kaçıyorsun hadi selametle git. Sen sağa sola bir bakın beraber orgazm olacağın erkekler seni bekliyordur malum benden sana ekmek çıkmadı :)
Soran+1 yılbeyin yok sende harbi bak sevgiline fazla guvenme kmse gorundugu gibi degildir burdaki sorularida got kadar beyninle ciddiye alma bukadar ah beyinsiz seni
- +1 yıl
Beyinsiz diyerek kendini tatmin ediyorsun senide anlıyorum ortalık malı olmuşsun erkeklerle masturbasyon yapan basit bir kız olmuşsun annene babana leke sürdürmüşsün ben gerçekten beyinsiz olsam ne yazar istediğin kadar beyinsiz de :) Ben sevgilime güveniyorum meraketme sen 2 sene gizlice bilgisayarını takip ettim paraya kıyıp peşine dedektif taktım bir gıdım yanlışını yakalamadım. İnsanın kendi namusu yerinde olmayınca herkezi kendi gibi sanırmış. Sizin gibilerin aksine dünyada onuruyla yaşayan namusuyla yaşayan insanlar var herkez senin gibi erkeklerle masturbasyon yapmıyo. Hadi sen şimdi bana beyinsiz diyerek kendi onursuzluklarını örtmeye çalış izin veriyorum :) Umarım birgün kendinle yüzleşir karşıdan nasıl birisi olarak göründüğünü farkeder ve dürüst onurlu bir hayat yaşarsın. Selametle bildirimleri kapatıyorum mesajlarını görmeyeceğim daha.
Soran+1 yılvalla yazdigini okumadim hadii sevgilinle ilgilen oda bukadar mesajlar bekliyodur senden
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
25Cevap
+1 yıltıpkı ben gibisin bende bazen kendimi doyumsuz hissediyorum. var mı sanaldan fantazi yapmak isteyen bana ulaşın lütfen
03 Yorumla
Soran+1 yılben varim ya
- +1 yıl
tamam o zaman özelden yaz bekliyorum
- +1 yıl
gelecek misin?
Gizli Üye(30-35)+1 yılBazen mi! Ben hep istiyorum. Ilişki yaşamadım hiç. Normal yani
00 Yorumlailişkiye girmediğinden oluyor zaten.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bunun için harika taktiklerim var
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 996 cevap paylaştı.
+1 yılZamanın gelmiş senin :-)
02 Yorumla
Soran+1 yılevet gelmis , simdi yapsam kimse evlenmez benimle oooff
- +1 yıl
:-) :-) mast. a devam...
+1 yılohhooo ben yaptığım halde hep istiyorum :D
08 Yorumla
Soran+1 yılbanada yapsana
- +1 yıl
gel
Soran+1 yılgeliyimmi
- +1 yıl
gel yavrum
- +1 yıl
vajinanı yalattığın zaman uçacaksın
- +1 yıl
şu otuzluğu engelle artık kavga edip durmayın bence :D
Soran+1 yıllan bir kes sende :D pskolojisi bozukmus kendisi soru sormus hahahaha mk mali abaza sende sektir
- +1 yıl
ooo sende ona kızıp bana patlıyorsun adaletsizlik bu :D
Yani mast yaptin mi daha onceden
03 Yorumla
Soran+1 yılevet yaptimm
Gizli Üye(36-45)+1 yıldoyurucu mast. teknikleri ile yapmalısın.
012 Yorumla
Soran+1 yılcok aziyorum , vajinamda gidiklaniyor gibi biseyler oluyor biri oynasin istiyorum
Cevap sahibi+1 yılbana bir yazabilirmisin. bir şey soracagım.
Soran+1 yılburdan sorsana
Cevap sahibi+1 yılburadan soracagım birşey olsaydı sorardım. hemen yaz dedik diye sapık potansiyeline sokmayın insanları. sen bilirsin
Soran+1 yılben sapik demedim kendini oyle hisettin galiba
Cevap sahibi+1 yılsaçma saçma konuşma ya. ne halin varsa gör git. yorum yapanda kabahat
Soran+1 yıloohhhh kendimden geciyorm
Cevap sahibi+1 yıl*mını taşa sürt daha çok zevk alırsın ge ri zeka lı
Soran+1 yıltasi nerde bulcam ben yaaa
Cevap sahibi+1 yılkızım (kız mısın pembe gorunumlu mavi mi bilmiyorum da) hadi git şuradan. uğraşamam senle
Soran+1 yılkizim bende siz mlsiniz😂
Cevap sahibi+1 yılbirazcık daha zekan olsa geri zeka lı olacaksın ama yok işte
sen sanalda yaşa bir şeyler
00 Yorumla
+1 yılNormal
03 Yorumla- +1 yıl
@Oskiii sana ne amkya birsiktiringidin artık
Soran+1 yılhahahahaha oskii biktirdin bizi
Gizli Üye(36-45)+1 yılgirdikçe daha az ister zaten
02 Yorumla
Soran+1 yılaziyorum cok
Cevap sahibi+1 yılbende girmedim yaş 28 bende kafayı yicem artık :/ . hadi kızlar Erkekler gibi değil daha zor azar.
Napcaz bilmiom. İşimi oturtmadıgım içinde evlenmiyorum. Kız arkadaşı da yapmıyorum. Pöfff
+1 yıle normal tabi ki? yaş kaç?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılçok normal
evlenme vaktin gelmiş00 Yorumla Girmediğin için istiyor işte
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Normal tabi ki.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNotmal benimdr öyle
21 Yorumla
+1 yılyasindan dolyi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılNormal
00 Yorumla
+1 yılKaç yasindasin
01 Yorumla- +1 yıl
Ben de 30 yaşındayım şimdiye kadar yapmadım ama artık çok istiyorum
+1 yılNormal
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 17b cevap paylaştı. normal
00 Yorumla
+1 yılMast yapıyonmu
00 Yorumla
+1 yılMast yap rahatla
00 Yorumla
+1 yılhormonlar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNormal
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGel tatlım bana
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormal
00 Yorumla
Devamını Gör(12)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Hic iliskiye girmedigim halde canim bazen cok istiyor normalmi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler