Sizce geçmişinde hayatındaki her kadınla cinsellik yaşayıp sonra bırakan güvenilir el deymemiş kızla evlilik hayali kuran erkeğin istediği olur mu ya da geçmişi bu kadar kirli bi insan kendi gibi biriyle mi sınanır Allahın adaletine güveniyormusunuz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim Allah'ın adaletine güvenim sonsuzdur ama öyle durumda ki bir erkek için altın tepsi ile önüne getirilir derler ya öyle bir şey zaten onlar her haltı yiyip temiz kızlar ile evlenmeye çalışırlar çoğu da mutlu oluyor çünkü kızlar erkekler kadar bu durumu önemsemiyor büyük çoğunluğu da deneyimli istiyor gönül ister ki herkes kendi dengi ile evlense zina yapan zina yapan ile yapmayan yapmayan ile evlense ve sınansa yine de inancımı yitirmedim ama şuna şahit oldum ben zina dan hep sakındım bu yaşıma kadar zina yapan kızlar bizleri çekici bulmuyor yüz vermiyor ama zina yapan erkeğe her kız çekici buluyor beğeniyor öyle bir şey var
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılZaten o tür karaktersiz Erkekler her kadından yatmak ister her kadınla zevk almak ister ama kimsenin yapmadığı el değmemiş bir kadın ararlar yap ya Ne güzel İstanbul be
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılUmarım olmaz çünkü adil bir durum değil bu. Erkek eğer namusunu koruyamamışsa bakireyi hak etmez. Kadınlar da el değmemiş erkek istemediği sürece erkekler önüne gelenle yatmaktan geri durmaz. Kadınlar ne yazık ki önem vermiyor erkeğin bakirliğine. Bunun yerine yakışıklılığa ya da karizmaya bakıyor. Yüz kadınla yatmış bir erkeği, bakire bir kız kabul ediyor eğer bir şekilde sevmişse ama yüz kadınla yatmış bir erkek kabul etmiyor bir erkekle yatmış kadını. Hanımefendiler, kendi dengini arama gayreti içerisinde olmadıkça erkeklere yol verir.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
10Cevap
Bir sürü örneği var bu dediğinin aynısı. Mutlu da oluyorlar gördüğüm kadarıyla. Ama burada ben kadınları haksız görüyorum. Eğer erkek el değmemiş olsun diyorsa kadın da aynısını istemeli. Ama kadınlar bunu sorgulamiyor. Ama tabi bunda geçmişten günümüze gelen kadını degersizleştirme yatıyor. Bence kadınlar ne kadar önemli ve değerli olduklarının farkına varmali daha çok.
21 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın👏
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılUmarım olmaz çünkü adil bir durum değil bu. Erkek eğer namusunu koruyamamışsa bakireyi hak etmez. Kadınlar da el değmemiş erkek istemediği sürece erkekler önüne gelenle yatmaktan geri durmaz. Kadınlar ne yazık ki önem vermiyor erkeğin bakirliğine. Bunun yerine yakışıklılığa ya da karizmaya bakıyor. Yüz kadınla yatmış bir erkeği, bakire bir kız kabul ediyor eğer bir şekilde sevmişse ama yüz kadınla yatmış bir erkek kabul etmiyor bir erkekle yatmış kadını. Hanımefendiler, kendi dengini arama gayreti içerisinde olmadıkça erkeklere yol verir.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİyice sacmaladiniz artik. Bakire davası gutmek ne kadar ergence ve aklı evvellerin isiyse, bakir aramakta okadar sapikca. Akliniz fikriniz cinsellikte.
02 Yorumla
Soran+1 yılTanıdıģım biri var böyle oyüzden merak edip sordum hiçbirşeyin davasında deyilim
Cevap sahibi+1 yılBu tavirlarla kendi sonunuzu hazirliyordunuz. Adamin niyeti kotuyse 1 milyon kizi becerse zaten sana bakirim ya ben der. Nasil aksini isbatliycan? Feminist sacmalamasi ile olmaz. Bu sacmalik yerine herkes durust olsa ve durustluge deger verseniz kimse uzulmez, kimsede kimseyi uzmez. Gitmisim Allah'ın emriyle istemisim tamm deyip anasi babasi kizi vermisler bana. Nisani takmisim. Nisanlim la iken onun ya da benim aklim ucmus nasilsa evlencez 2 ay sonra diye yapmisiz. Eee nisanljm sonra beni aldatmis napiyim ben simdi mk. Ayrilirsam bakir degilim diye kizlar istemezler diye güzel kardeşim olayim mk.
Gizli Üye(30-35)+1 yılSacmalik el degmemisin sonradan gozu acilip onu aldatmayacagi ne malum? Eski zamanda yasamiyoruz kimse temiz degil. Hic bir erkek kendini kandirmasin.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOlamaz çünkü daha önceki ziktigi kızlara vahdettiği gibi, şu an evlilik vadettigi kizi da evlenmeden zikecek. Saygılar
00 YorumlaOlmamali ki kuranı kerimde de öyle olmayacağı söyleniyor
00 YorumlaBulamaz bence öyle birini
00 Yorumla
+1 yılhayır
00 YorumlaSanmıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlmaz inşallah
00 Yorumla
+1 yılgaranti olur
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Bütün sevgilileriyle cinsellik yaşayan erkek temiz el değmemiş biriyle evlenip mutlu olur mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat