Pişman oldum tövbe ettim bunu kendisine de söylesem kabul eder mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. İnsanların hepsi farklı düşünür. Dolayısı ile kendinden bahsetmeden sihirli sorularla öğrenip ona göre davranman doğru olur. Zaten kendisi ile de cinsel ilişki yaşarsan anlayacaktır durumu. İlişkiye devam ediyorsa sorun yoktur. Açık açık söylememek daha iyi olabilir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılBakirelik cok önemli tutuluyor erkek yapsa erkektir elinin kiri denilir geçilir ama kadında ömür boyu bir k@hpe damgası vurulur şimdi erkek arkadaşına desen 3 ihtimal var birincisi yüksek ihtimalle dediğim gibi k*hpe der geçer ikincisi biri geçmiş üstünden bende geçiyim atiyim der üçüncüsü şimdi anlayışla karşılar evlilik ciddilige girerse yarın evlenince sen bana kiz gelmedin kadın geldin diye her defasinda anandan emdigin sütü burnundan getirir canından bezersin.
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Guesstt bu ülkede bu geri kafalılıkla öyle maalesef...
Cevap sahibi+1 yıl@Guesstt 🤷🏻♀️
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeven her türlü kabul eder, fakat sen genede direk önceden cinsel ilişkiye girdiğini söylemeden önce karşı tarafın tepkisini ölç ve ona göre hareket et. Eğer bakire kız istiyorum çünkü daha önce hiç cinsellik yaşamadım bakirim derse çok büyük ihtimalle ilerde bu durumu sorun eder.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
37Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. öncelikle yargılama ve yorumlarınızı düzeltin
muhafazkar erkek halkın uydurduğu bir tariftir.
allah katında mümin kadın erkek vardır. mümin ne demektir. mü iman yani iman eden yani allaha inanan
peki allaha inanmak ne demek. allahın kitabına inanan ve allaha güvenen. tüm doğruları allahın kitabından güvenerek öğrenen demektir.
saçma sapan hurafeleere inana kendini müslüman tanıtan biri gerçek müslüman yani mümn değildir.
önce siz kuran okumaya başlayın ama anlayarak. sonra orada allahın size tercih etmenz gereken erkek tarifine bakın ona göre tercih edin.
bir de şu erkeklere kendinizi beğendirme saçmalıklarını bırakın onurlu olun
sana son cümlem şu
peygamber üç eş ile evlilik yaşamış bir kadın ve 3 çocuk sahibi bir kadın ile evlendi.14 Yorumla
Soran+1 yılMuhafazakar derken aslında İslam inancına göre yaşamaya daha çok çaba gösteren biri olduğunu vurgulamak için demiştim. Ama tabiki kendisine müslümanım diyen herkes illaki ibadet ediyor Allah'a uygun yaşamaya az veya çok özen gösteriyor.
İkinci olarak kendimi beğendirme ye çalışmıyorum evleneceğim insanı kandırmak istemediğim için herşeyi söyleyeceğim ve kabul etmezse de tabi bu dünyanın sonu değil illa kendimi beğendirmeye falan çalışmıyorum.
Üçüncüsü peygamber efendimizin eşi evlenip boşanmıştı ben maalesef zina yaptım aynı şey değil aslında. Bizim toplumumuz da bekaret önemli bu yüzden nasıll bir tepkiyle karşılaşırım diye fikir almak için sordum
Dördüncüsü bu platform soru sormak için var ve ne hakkında soracağıma ben karar veririm.- +1 yıl
bakın evlilik bir sözleşmedir. nikah demek söz vermek demek sözleşme yapmak demektir. evlilik kurumu dini ve hukuksal bir kurumdur.
bu kurumu oluşturmadan önceki yaşamınız sizin mahreminiz özelinizdir. asla anlatmak durumunda değilsiniz. böyle bir mecbriyetiniz yok. islami değildir sormak sorgulamak.
başkasının mahremini sorgulamak zaten dinen haramdır. bunu size soruyorsa o zaten gerçek müslüman değil bir münafıktır
Soran+1 yılİnsanların müslümanlıklarını sorgulamayın. Tabiki insanın evleneceği kişinin geçmişini bilmesi lazım.
- +1 yıl
arkadaşım ben allahın emrine göre sana öner sunuyorum. uydurulmuş insanların dinine göre değil
allaha din öğretme
allah diyor mahremi sormayın diye
neyse seninle konuşmak boş şey. sen allaha inanmıyorsun kurana inamıyorsun birilerinin öğretisini din kabul etmişsin
işin bak hoşçakal
+1 yılMerhaba
O kişinin karakteri ile alakalı ama muhafazakar biri asla istemez seni boş ver15 Yorumla
Soran+1 yılBu kadar önemli mi ki bakirelik
- +1 yıl
Muhafazakar biriyse onun için önemlidir
- +1 yıl
Napacaksın
Soran+1 yılYine de söylicem herşeyi anlatıcam herkes hata yapıyor asıl sonrası önemli kabul etmezse de nasip değilmiş diyeceğim
- +1 yıl
O zaman tebrik ediyorum seni hem dürüstsün hemde bağlanmamışsın
Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Bunu baştan konuş söyle sonra afedersin ama tekmeyi yiyen taraf sen olma
10 Yorumla
+1 yılSöylemeden bilemeyiz, kabul etmezse de kurtulur hayatına bakarsın
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKişisine bağlı ben istemem şahsen, kendince kritlerleri varsa kabul etmez.
10 Yorumla
+1 yılHayır canım etmez kendisine de boşuna söyleme onlar öyle kafadalar ki asla kabul etmezler
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlencegini sanmiyorum ama evlenedebilir ona sormalisin, tövbe edecek ne var ? istemissin hosuna gitmis yapmissin seni oldugun gibi kabul etmeyen birisi ileride sana baska seylerde soyler. komiksin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen milletin kucağında terle her pozisyonda si. kt. r kendini
defalarca yap
sonra beni kabul eder mi
seni kabul ederse onun ben kafasını
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 306 cevap paylaştı. Evlenmez. Açık net! Kendine göre birini bul.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Söylemezsen sokaktaki srtüklerden farkın kalmaz haberin olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSöyleme kabul etsede etmesede söyleme senin geçmişin eğer şayet evlenirsen ve bekaretini anlarsa ona evelenip boşandıgını söyle benim görüşüm
02 Yorumla
Soran+1 yılOnu kandırmış olurum o zaman. Ben öyle bir evlilik istemiyorum birbirimizin herşeyini bilelim kabul edelim temiz sayfa açalım istiyorum
Cevap sahibi+1 yılSenin geçmişin değil söylersen kabul etmez aynı zamanda onu yaptıgın günaha şahit etmiş olursun
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBence herşeyden önce bir kadın kendini böyle ezdirmemeli. Kendini kabul ettirecek bir erkek bul
00 Yorumla
+1 yılÖyleleri daha fena oluyor. Açık kız alıp kapatıyorlar. Emin ol seni öylede kabul eder.
00 Yorumla
+1 yılEtmez benden demesi.
12 Yorumla
Soran+1 yılNiye peki her insan hata yapar
- +1 yıl
İslam'da büyük günah sayılıyor
- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılSeviyorsa eder bazen geçmişe takılı kalmamak gerek
11 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum sonuçta her insan hata yapıyor sonrası önemli
Gizli Üye(30-35)+1 yılKabul etmez söyleme gerek yok. Kendisinin kimbilir ne günahları var bilemeyiz. Günahın sende kalsın. Kimse senden üstün değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSanmıyorum. Her haltı yiyen erkek bile bir şey yaşamamış birini istiyor maalesef
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılask oyle bırseykı olmaz dedıklerını bıle olur yapıyor ya sence?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakirelik gittiyse kendim bozdum de boş ver
Geçmişte yaşanmış sonuçta o yokken
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. pek anlayışla karşılayacağını sanmıyorum
10 YorumlaSeverse neden olmasın
10 Yorumla
+1 yılYaşadığın cinselliğe bağlı ne kadar ilerisi
26 Yorumla
Soran+1 yılÇok cinsel birliktelik yaşadım hepsini anlatıcam gizli saklı olmasın diye. Pişmanım ama yapmıyorum artık
- +1 yıl
Söyle bencede kişiliğine kalmış artık egerki samimiysen ve ona bunu ispatlarsan niye evlenmesin.
Bu arada çok derken eskortluk mu yaptın
Soran+1 yılHayır öyle değil önceki 3 sevgilimle de birlikte oldum o anlamda
- +1 yıl
Valla dediğim gibi
- +1 yıl
Hep gül umarım
- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılSoylemen sorman gerekir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnlasma onemli kabul eder bence
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Kabul etmeyebilir ama bu kisiye bagli
10 Yorumlaİşin zor ama söylemen en doğrusu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılsanmıyorum kabul edeceğini
00 Yorumla
+1 yılKabul eder gözü kapalı
00 Yorumla
+1 yılAsla istemem bakire olmayan birini
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyani ne kadar cinsellk mesela
16 Yorumla
Soran+1 yıl3 sevgilimle de oldu ama artık yapmıyorum pişmanım da evleneceğim kişiye dürüst olmak açısından herşeyi anlatmak istiyorum
Cevap sahibi+1 yılsadece sevişme mi kasıt
Soran+1 yılHayır cinsel birliktelik
Cevap sahibi+1 yılbaştan peşin peşin anlat herşeyi bence
Soran+1 yılEvet anlatacağım.
Cevap sahibi+1 yılhem senin hem onun için iyi olur
Gizli Üye(25-29)+1 yılBaşını keser Bağdat caddesinde gezdirir
01 Yorumla
Soran+1 yılNe alakaa
+1 yılBen ederim insan hata yapmış olabilir
10 Yorumla
+1 yılBelki
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBununla da yapıyor musun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Bence önemli değil
00 Yorumla
+1 yılDeme kabul etmez
02 Yorumla
Soran+1 yılErkekler için bakirelik çok mu önemli yani
- +1 yıl
Dediğin muhafazakar olduğu için dedim
Gizli Üye(36-45)+1 yılArkadan yaptıysan bir şey demez söyle
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. dene istersen
00 Yorumla
+1 yılEvlenmez
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 661 cevap paylaştı. Kabul etmez
00 Yorumla
+1 yılSeviyor sa eder... onada ver arada bi
00 Yorumlaedebilir
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Yüksek ihtimal etmez
02 Yorumla
Soran+1 yılNiye peki her insan hata yapabilir
Gizli Üye(25-29)+1 yılAdam nereli
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Evet
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Muhafazakar bir erkek önceden cinsellik yaşamış biriyle evlenir mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat