Egosundan geçilmiyor ben ne dersem o kafasında bide cinsellik düşkünü ya benden önce hep yaşamış benimle evlenmek istiyor bende onu seviyorum ama onun kadar cinselliğe düşkün değilim ben onu memnun edeceğimi sanmıyorum ona böyle daha fazla cilveli biri lazım bence
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılEgolu ve cinselliğe düşkün bir erkekle evlenmek, büyük riskler içerir. Bu özelliklerin ilişkiyi olumsuz etkileme olasılığı yüksektir. Evlenmeden önce, bu erkeğin kişilik özelliklerini ve davranışlarını dikkatlice değerlendirmeniz, onunla açık ve dürüst bir şekilde iletişim kurmanız ve kendi ihtiyaçlarınızı ve sınırlarınızı göz önünde bulundurmanız çok önemlidir. Eğer bu özelliklerden rahatsız oluyorsanız ve ilişkinin sağlıklı bir şekilde devam edeceğinden emin değilseniz, evlenmekten vazgeçmek daha sağlıklı bir karar olabilir. Bir ilişki danışmanından destek almak da faydalı olabilir.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
10Cevap
Gizli Üye(25-29)1 yılHamile kalınca aldatır hasta olursan aldatır hatta sapasağlam olsan bile aldatır. Şov yapsan yine aldatır. Güven olmaz böylesine
31 Yorumla
Soran1 yılÇok haklısın 😑
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evlenecekse düşün o bir süre sonra yola gelir
06 Yorumla
Soran1 yılBenden çok istiyor evlenmeyi ama egosundan anlaşabilir miyiz bilmiyorum
Soran1 yılEvet bende alttan almıyorum inat ediyoruz
Soran1 yılBana pek olumlu gidecek gibi gelmiyor
1 yılBöyle insanlarla yaşanmaz kardeşim. Ne erkeği ne kadını. Cidden çekilmez.
00 Yorumla
1 yılİlişki dediğin rahat olmalı
02 Yorumla
Soran1 yılBencede
- 1 yıl
Boyle iliski benlik değil
Gizli Üye(25-29)1 yılAyy bende de aynısı vardı ayrıldım
218 Yorumla
Soran1 yılNeden
- 1 yıl
En doğrusu. Bir kere bu insanlar bencil olur. ERkeği de kadını da. Bu bile yeterli bir sebep
Soran1 yıl@SpaceLoverTeacher sevgi gözümüzü kör ettiyse
- 1 yıl
O körlükten uyandırırlar adamı merak etme. :)
Cevap sahibi1 yılEvlenirken ben korunmam sen korunmak istersen korunursun dedi ordan anladım kendi zevkine düşkün bencil olduğunu direkt bastım engeli
Soran1 yılO konuya girmedik hiç ama o kadar bencilse zor tabi
- 1 yıl
Ciddi misin?
Bak soran kardeşim, işte böyle admalar bu adamlar. Bu adamla ne kadar aşık kalabilirsin?
Asıl korunmak erkeğin görevidir halbuki. Kadın şüphe durumunad korunmayı ekstra güçlendir. r
Cevap sahibi1 yıl@SpaceLoverTeacher ciddiyim evet korunmam dedi bende pek anlamıyorum ama biraz araştırdım kadının korunurken kullandığı ilaçlar pekte sağlıkli değil ama o bunu düşünmek istemedi bile kendini düşündü
- 1 yıl
Ya şöyle tabiki onlar hormonel olarak kadını etkiliyor. Halbuki kondom net daha iyi bir koruma.
Kadına ne zaman dersin bunu? Kondom patlamıştır, ya da ilişki sırasında çıkmıştır acaba olabilir mi derken onu engellemek için alırsın ertesi hapını.
İki tarafın sorumluluğu yani
Soran1 yılYani ben cinselliğe düşkün biri diye kötü diyemem ilişki yaşamadım onunla bencil mi değil mi bilmiyorum
- 1 yıl
Düşkün olması kötü yapmaz. Ama sadece kendini düşünmesi sana işkence olur.
Soran1 yıl@SpaceLoverTeacher biraz otoriter biri bende baskın karakterim inatlasmamiz çok oluyor istiyor ki ben alttan alayım hep bende almıyorum
- 1 yıl
Duygusal olarak sen daha iyi bilirsin ben bilemem şimdi. Bazen zıt kutuplar birbirini çeker bazen de benzer. Ama yatak uyumu başkadır.
Soran1 yıl@SpaceLoverTeacher bilmiyorum uyuşmuyor gibiyiz evlilikte beni dinleyen anlayan birini isterim ben sürekli benimle ego savaşında inatlasan biriyle ne kadar mutlu olurum
- 1 yıl
O zaman dostum sevgiden gözün kör olsa da bir gün o sevgi biter maalesef.
Soran1 yıl@SpaceLoverTeacher haklısın yavaştan bitirmeye çalışıcam
- 1 yıl
Ne kadar süredir berabersiniz
Soran1 yıl@SpaceLoverTeacher beş ay oldu
Gizli Üye(36-45)1 yılAra sıra karıya gider halleder o işi bence evlen
11 Yorumla
Soran1 yılNeeee
Cinsel Yaşam konusunda 986 cevap paylaştı. daha şok gençsin evlilik erken değil mi?
06 Yorumla
Soran1 yıl26 yaşındayım
Soran1 yılNasıl yani
Soran1 yıl26
1 yılsen de tecrübeli misin
03 Yorumla
Soran1 yılHayır
- 1 yıl
o zaman neden kendin gibi birini istemiyorsun knk
Soran1 yılSeviyorum
1 yılBı biz bulamadık sizin gibi enayiler
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 756 cevap paylaştı. Noooo