Biz f*ck ama bakireyim sadece oral oluyo ve öpüşüyoz giderken sarılıyoruz el ele tutuşuyoruz muhabbet ediyoz fotoğraf çekiliyoruz hesap sorduğumda hesap verir normal mi yani eski f*ck boddyim böyle değil di direk giderdi elini tutsam çekerdi bix sevgili değiliz derdi
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Saçma lan f*ck aranda duygusal bağ olmaz sadece seks olur beraber uyumazsın, romantik şeyler söylemezsin ve beraber çok takılmazsın yemek yenir içilir falanda arada mesafe olur
Özledim der samimiyiz der
Bilemem ben demezdim bana aykırı
Ben de demezdim
Sana duygusal bişeyler hissediyodur
Asko bakiresin ya dilediğin naneyi yiyebilirsin, temiz kalırsın her türlü böyle devam.
Yani hangisi doğru f*ck olmuş bu elimi tutar arabayı öyle sürer sarılır foto çekilir Eğleniriz diğeri sadece işini yapıp giderdi
M... k kaşarları g.. tunu ziktirmeynce namuslu oldun dimi ezik senib😁 şu yaşta ugrastiğin seylere bak
Sanane canım batıyor mk
Evli olup fckbddy olabilecek kadin yokki olsa güzel olurdu
siz fb değilsiniz ki seninki dudak tiryakiliği 😂😂
Nasıl yani hiç vajinamı görmedi seviştik bide oral var muhabbet ederiz gün içinde az bi mesaj bazen 2 günde bi ama elimi tutar vb
sen fb olayını hiç anlamamışın 😂
Anlatsana
aç bak googleden iki saat onu mu anlatiim 😂
Bizde sevişiyoruz aşıkda değilim ama ben geçen dedim anı foto çekilelim çekildik o bişey olmuştu özür diledi
Bu işleri merak ediyorum ama kimseyi bulamıyorum
Biz niye bulamıyoruz mk bu FB yi
Kanka herkese güvenme benden sana demesi
Senmi ona yapiyon yoksa omu sana
O tutuyor elimi araba sürerken açıklama yapar
bu biraz sevgili gibi
Valla ben pek bilmiyom
Aşık olursun sen f. ckbudy ne
Ben mi o olmuş gibi
Böyle yaparsa ikinizde aşık olursunuz sen zaten taze çıtırsın 🙈
Evet doğru diyon elimi tutuyor vb aslında sevgili gibiyiz ama değiliz 😅
O sevgili gibi davranıyor ama hiç f. ck gibi davranmıyor ki baksana
Öyle mi ki ama sevgili olmak istemiyo dedi geçmişte üzülmüş ilişkide çok kıskanıyorum dedi ve kısıtladım dedi bu yüzden ayrıldık dedi anlattı
Normal değil mi kime öyle davransan kaçar.. şu an f. ck olmanın verdiği rahatlık ve sorumluluk yok istediğiniz zaman sevişme imkanı var bir erkek daha ne isteyebilir 🙈
Tabi normal kaçar o yüzden yine kötü olur her şey diyo aslında bende sıkarım da öyle değilmişim gibi yaptım sdsdsdsddf ama işte arada sevgili gibi hissediyorum
Ne güzel işte şu an en tatlı halleri birlikteliğin birbirinize ait hissederseniz bu sefer sıkmaya başlayacaksınız sorunlar ortaya çıkacak en iyisi f. ck olarak kalın sevişin işte doya doya 🙈
Beni oyuncak olarak görsün istemiyorum ona da dedim ben bakireyim hep sorarım oda der sen temizsin
Bakire olman daha çekici biliyor musun erkekler için
Diyo sen masumsun temizsin safsın diye ama neden ben etrafta veren varken beni öpüp ne yapcak
Niye sadece verenden mi keyif alıyoruz sanıyorsun
Öpüşmek sarılmak okşamakta keyif veriyor bakireler oral yapıyor mesela en az girmiş kadar keyif veriyor o
Evet beni beğendimi acaba diyorum yani masumsam neden ben üzülürüm biliyo ama böyle nazik de davranıyo eski f*ck boddyim elini tutsam biz sevgili değiliz derdi hiç muhabbet etmezdi açıklama yapmazdı oflardı
Eskisi bağlanmak istememiş bu değer veriyor çünkü sende onun için bir şeyler yapıyorsun mutlu ediyorsun karşılıklı bu işler
Ona daha çok naziktim arardım güzel sözler o beni kandırdı bu açık açık söyledi
Açık açık söylemesi daha iyi değil mi kandırmıyor işte
Evet ama eskisine ne kadar nazik olsamda atardı kenara ağlamışım umrunda değil bunla bazen sevgili gibi hissediyorum
Evet bu biraz korumacı diğeri sadece f. ck için seninleymiş
Ben sadece f*ck yapamazdım bunu da sıkmıyorum dün buluştuk akşam geri yazmış napıyosn diye daha dur 2 saat oldu
Öyle f*ck mu olur
Nasıl
Girip çıkmak lazım
Yok sadece öper elimi tutar araba sürerken ilk defa oral yaptım bide dün
Oo çok hızlısın 😂
Biz 4 aydan beri konuşuyoruz
İroni yaptım :)
Ben değerde versin istiyorum yani bana der zaten böyle yapmadan önce de sen masumsun iyi kalplisin diye ama beni çok beğeniyordu yani
O zaman f*ck değil sevgili edin :)
Sevgili istemiyo olmak eskiden 2 kere ayrılmış dedi ben çok sıkıyordum kısıtlıyodum yapamıyom şuanlık düşüncem böyle diyo
Onun ne istediği değil, senin ne istediğin önemli :) kendine göre birini bul
Zaten ben öyle istiyorum
Katılıyorum bu duruma
Yani ben değersiz olmak istemiyorm zaten kızlığımı bozdurmam eğer sevgili olur ciddi olursak belki
İşte beni değersiz mi görüyo sence
Seni obje olarak görüyor
Nasıl ya ama muhabbet de ederiz ben obje bunu görmüyorum eski f*ck boddyim işi biterdi hadi dağılalım kendim çok kötü hissederdim oflardı sadece sexdi derdi hiç mi muhabbet etmez bi insan dimi adam akıllı konuşmuyordu elini tutsam çekerdi telefona baksam sevgili değiliz şu olsa sevgili değiliz vb çöp gibi hissetmiştim
yarım f*cks'ın
Bu ne be sdsdsdsddf