sevgiliyle arasında ne farklar var neden boyle bır gereksınıme ıhtıyacınız var gızlıden cevap verebılır cekınenler?
Bize ters fuckbuddy
Fuckbuddy ım var benım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer fuckbuddy neymiş :p ben beraber olduğum kadının gözünün içine bakıp alnından öpemiceksem bir anlamı yok. genelde yaralı kızlar bitane piç bulup buddy olurlar. veya kızın çok parası vardır ve tamamen materyalisttir kimseye de bağlanmak istemez o durumda da olabilir. ruhsuzsa yani. erkeğin de abazası çok olduğundan bulmak zor olmaz.
Fuckbuddy sadece cinsel amaçlı sürdürülen beraberlikte karşı cinse verilen isimdir. Ben şu kişiyle sadece yatıyorum demektir.
Türkiye'de böyle bir şey söylenemediği için, Bunun adı çıkmaktır, sevgili olmaktır, hatta bazen seks için evlenmektir ( çok az sayıda ki gerçek dürüst ilişkiler hariç), Bundan dolayı seks için evlenip, evlilik yükünü kaldıramayan çiftlerin cinnet sonrası gelen acı sonlarını 3. sayfa haberlerinde okuruz.
Malesef bu tip toplum kuralların olduğu, bizim gibi geri kalmış topluklarda (toplum olmak için çok geriyiz)
insanlar yaşayacakları şeyleri o topluma uygun maske altında yaşarlar,
Mesela kız adamla sevgili olur yatarlar bir süre sonra da ayrılırlar, kız ağlar adam içer, görev gerçekleştirilmiş olur, topluluğun kabulleneceği bir durum olduğu için kimse ses çıkarmaz.
Ama tutup medeni ülkelerde ki gibi "biz fuckbuddiyiz" demeye kalkarsanız, Aynı orta çağ avrupasının karanlığında ki , cadı zannedilenleri yapık boğmaları gibi bir zihniyetle karşılaşırsınız.
Muhtemelen erkek tarafı çapkın olarak nam salar, kız ise ortalık malı olarak tanınıp dışlanır.
Yani medeniyetin olduğu yerlerde yaşanabilecek bir şey, Bizim gibi geri kalmış Orta doğu topluluklarına uygun bir şey değil.
katılıorm sıze guzel yazmıssınız
Çok teşekkür ederim, hatta şunu da ekleyeyim, son derece sorunsuz bir ilişki türüdür, kıskançlık, hesap sorma hesap verme gibi şeyler yoktur ama Türkiye'de bunu bu şekilde yaşayabilecek kadın/erkek birileri ile karşılaşmak çok zordur,
Benim oldu bu tip ilişkilerim, sadece biri sağlıklı gitti çünkü diğerleri aşık oldular ve ilişkiyi başka yöne kaydırmaya çalıştılar, e tabi olmayınca bitti
en ıyı cevap sensın
Ben tesekkur ederm
evet 2 tane var.
böylesi daha az sahiplenmeci ve iki taraf da kendisini diğer tarafın sahibi sanmıyor, bunaltmıyor.
ayrıca açıklık ve güven konusunda da tatmin edici bu tür ilişkilerin bir çoğu.
evli ya da ilişkisi olmak sanırım bu tür bir ilişkiyi tercih etmenin temel nedeni olabilir. ya da bağlanmayı istememek.
benım oyle bır ılısıkım yok ama sadece yatak arkadaslıgına cıkıyor.ancak bellı bır sure yatan ınsanlarda bu karsılıklı etkılesıme donusuyor.ask baslangıcı sayılabılır (1 sene uzerı)
pekı cevrende oldugu oldumu nasıl tanısıyorlar bunlar
cevremde var.o yuzden yazdım.bu arkadasım barda tanısmıs sonra bu ılıskıye basladılar.her ıkısının de sevgılılerı var bu arada
hadı ya pekı erkegı anlarımda kadının madem sevgılıısı var madem bakıre degıl neden erkek arkdasınla yapmıosunda baska erkekle yapıosn
işte orasını bende anlamadım.kurcalamam da zaten benı ılgılendırmez..arkadasım boyle konuları anlatmaz.pek bız barda tanısıp ılıskıye gırdıgını bılıyoruz.bırde 2 hafta da bır apart kıralıyor onu bılıyorum
anladım tekkur ederm
rica ederım
Cevap
17Cevap
karşı cinsle sevgili olmadan sevişme olayı evet vardı 2 taneydi hemde 6 ay önce biri gitti, 3 ay öncede diğeri gitti. kaldık gene kazma misali
sevgılıyle bırlıkte olmayan herkezın varmıdır?
kulağa güzel gibi gelebilir erkekler için özellikle fakat insanın midesi bulanıyo bi yerden sonra ve kendinden nefret ediyosun hele bi de bi yerden sonra kız beklentilere girmeye başlıyosa. sevdiğinle sevişmek gibisi yok ..
basına geldımı?
ismi fuckbuddy midir bilmem ama duygusal bişey hissetmediğim ve bunu bilen biriyle sık sık buluşup sevişiyorduk.
nasıl tanısmıstın
normal arkdaş gibi . bi anlık bi kıvılcımla sevişiyosun ve devamı geliyo ..
sorma alttada ben arıyorum belirttim bi önceki soruda ama yok yok yok bakirligimi bedava veriyorum alan yok ya
:))
okadar vahımmı durumun bulursun bırını ıns
:)))
tamam canım
sevgili sözcüğünün amerikan-latin dilleri içindeki karsılığıdır..kötü bir anlamı yoktur sex partneri olarakta çevirenler var fakat adı sevgili yani anlamı..söylemekte sanki çok farklı geliyormus gibi halbuki hiçbir extrem tarafıda yok :)
Sevgili de bir bakıma fuckbudy ama arasındaki çark birinde sevgi var digerinde rahatlama
ama sevgılınle cınsellık yasamayanda var
tamam saol:)
sadece seks için birlike olduğum kız arkadaşım olmuştu.
nasıl tanısmıstın
yok ben evlenmeden olanlara karsıyım
hımm anladım:D
ne gıbı
zevk alıyordunuz karsılıklı
yok burdan konusalım:D
5-6 tane fuckbudyyim oldu düşün birşey hissetmiyorsun sadece ihtiyaç aşık oldum birisine :))
pekı sevgılın varmı
evet var.
bırlıkte olmuosun o yuzden fuckbuudyle takılıyon dmı
evet aynen öyle neden soruyorsun bunları ?
kızlarla bu meseleyı tartısıyoz bende merak ettım reelde sorsam yalnıs anlarlar bende boyle sordum kardes
anladım kardeşim bunda tartışılacak birşey yok ihtiyacım var gideriyorum alan memnun veren memnun.
pekı gezıyonmu sade bulusuyonmu
elin sürtüğü ile ne gezeyim ben işimi görür giderim.
valla fuckbudy ne bilmiyorum , şimdi duydum ilk kez :D
:)
fuckbudym var benim.sevgilimde var. sevgilinle herşeyi paylaşıyorsun diğeriyle sadece cinselliği
yoo değil aslında
ondan hoşlanmıştım. oda benden
sorduğuna göre bi tane istiyosun herhalde... tanışabiliriz ama zina yapmam
sacmalama be ters bana merak edıyom sızın goruslerınızı
bulursun ıns
karsıyım ben
ne bıcım konusuyon evlı dılım sacmalama
hoslandıgım bırı var zaten
hoslanıyor oda sanırım
Anlık- ömürlük olayıı.
Gerçi bu devirde ömürlük bulmakta zor ya.
Bazen bazı insanlarla duygusal olarak anlaşamayıp sadece cinsel ihtiyaçlarını karşılamak istersin buda öyle birşey ama ılerde sevıp aşık olursamda o insana evlenirim
sadece seks amaçlı birliktelik. sevişiyorsun seks yapıyorsun ama sevgilin değil arkadaşın. benim fuck buddy var ve iyi anlaşıyoruz
amk fuckbeni der gibi :D
:)) varmı yokmu
off nıye kufur edıyon
sana varım dıyon
bu budy spordaki budymidir nedir ondanmı :))
seks arkadaşı... keşke benimde olaydı :D
ppekı neden
parasız seks yanı?
kadınlar parayla seks yapmaz verdıkten sonra alan cok ama erkekler ıcın parayla yapıolar
hımmm oldumu senın hıc
:)) senı senı bence en ıyısı duyguısal ılıskı o fuckbuddy bıze ters
aman erkeklerde cok cımrı 2 lıranın hesabını yapıyorlar
ay oyle cımrılerı var
:D
ne hesabı hesaptan gectım 2 lıranıın hesabını yapıolar
hemde ılk bulusmada
:D
kımseyı aramıyomkı
one demekki ?
cınsellık arkadasıymus bulusup sadece seks yasıolarmıs?
aynen ya:)
bılmem barda tanısanda var seksten sonra arayıp sormuolarmıs bırbırlerını bı bu eksıktı
:))
yok olurmu evlenmeden kımseyle olmam
iyi bişe :D ;)
her eve lazım :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?