Sevgilim bana, ben bu ilişkiden korkuyorum dedi. Niye dedim. Benim bi kız arkadaşım vardı ve benden hamile kalmıştı dedi. Şaşırdım. Ee ne oldu sonra dedim. Evlenelim diyorum yok dedi, şunu yapayım bunu yapayım dedim yok dedi illa aldırıcam diye tutturdu. Aldırdık. Peki sen ne yapardın hamile kalsan dedi. Tepkimi çok belli eder şekilde, öyle bir şey olmaz herhalde dimi dedim. Neden dedi. Hayatım mahvolur, annem babam onların yüzüne nasıl bakıcam deli misin dedim. Onların haberi olmaz dedi. Hayır olmaz dedim. Beni korkuttu. Ertesi gün biz cinsel birliktelik yaşadık akşam üstü de kendi memleketime döndüm, bana mesaj atmış son yaptığımızda içinde boslmamak için çok zor tuttum kendimi demiş. Ne yapmaya çalışıyor. 15 tatilinde ailesiyle tanıstırıcak bu arada. Ve ben öğrenciyim okuyorum okulumun bitmesine 2 yıl var. Bana çok ısrar ediyor nişanlanalım en azından diye. Kabul etmiyorum.
+1 yılooo ne genişiz öyle. önüne gelen her kızı hamile bırakma gibi bir fantezisi mi var arkadaşın? ne eski sevgilisine ne de sana değer verdiği falan yok, aileyle tanışma vs de hikaye belli.
yani amacın sadece cinsellik değil, ömrün boyunca yanında olacak, sana değer verecek destek olacak doğru düzgün bir eş ise o çocuk bulabileceğin son kişi bile değil.
ama amacın sadece eğlenmek vs ise dikkat et, bu arkadaş napar eder hamile bırakma fantezisini gerçekleştirir üstünde :d
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnlaşılıyor ki saçma sapan bir ilişki devam ediyor sizin bu ilişkinin sonu çok da hayra alamet değil kullanılıyorsun açık konuşayım yani adam daha önce de birilerini becermiş ailemle tanıştıracağım nişanlanacağım ayağına gayet birilerini götürmüş Olanlar Olmuş Şimdi de aynı şeyi sana yapıyor dım kadar eminim ki seni de kullanıp İşi bittikten sonra kapının önüne koyacak bunu da demedi deme bu sözünde Burada dursun 28 Aralık 2022 tarihi de söyleyeyim de kalıcı olsun şutlanacaksın
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılönüne çıkanı hamile bırakan bi erkekle nasıl birliktelik kuruyorsunuz anlamıyorum, bazen hak ediyorsunuz kızlar bazı şeyleri kimse laf söylemesin
14 Yorumla
Soran+1 yılİyi de burada bir suçlu erkek mi. Kız da da suç var... Ben istemiyorum ve istemediğim bir seyi yapmaz. Kimseye yapmaz. O öyle biri değil
Cevap sahibi+1 yıl@Trueemage kendi yalanına inanmış...
Soran+1 yılEğer bana bi hatası olursa anında silebilecek biriyim zaten. Ki bana yalan söylemesine gerek olmadığını biliyor ki. Yani onunla benimle evlenmese de ilişkiye girebileceğimi düşünüyor. Bu yüzden bana yalan söylemesine gerek yok. Zaten zorla wpde durum attırdı ikimizi. Kendisi de attı bütün akrabaları gördü çocuğa yazdılar kim bu vs diye. Kendisi yalan söylemiyor çünkü buna ihtiyacı yok... Ha oldu ki bana bi yanlışı olur o zaman hayatımdan def edip hayatıma bakarım. Özgüvenli biriyim ve her zaman çevremde peşimden koşan insanlar oldu. Sevgilim var hala koşuyorlar... Eğer yanlış bir kişiyse bende beni seven doğru birini bulurum. Zor olmaz
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılAilenize de söylersiniz artık torun geliyor diye.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBile bile ilişkiye giriyorsun, hamile kalsanda suç sende, çocuk olaylarını anlatmış sana.
00 YorumlaKızlığını aldı sanırım çok merak ediyorum seninle evlenmezse ne yapıcaksın?
05 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmez ise ölüm kalım meselesi olarak görmüyorum bunu. Beni istemeyen birini ben hiç istemem. Güzel bi kızım, gittiğim her yerde bana bakılıyor birçok kişi benimle konusmak, iletişimde olmak istiyor. Elbet beni isteyeni, seveni de bulurum der yoluma bakarım
Soran+1 yılBeni bu düşüncelerle yargılayacaksa s. gitsin. Valla ben buyum, beni seven her seyimle sever. Ben yaşadıklarımı bu kadar anlamsızlaştırmışken buldum dediğim adamın getirip önüme o anlamsızlaştırdıklarımı koyması beni uzaklaştırır. Hayırlısı olsun umarım.
Soran+1 yılNo no no olmaz
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇocuk sahibi olmak istiyor
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet instagram konusmalarına bakayım dedim bi kız arkadasıyla dertleşmiş evlenmek istiyorum artık diye konuşmuş. Kız da demiş aynen valla yaş ilerliyor doğru birini bulup evlenmek lazım demiş.
- +1 yıl
Çocuk istemiyorsan bence bu adamla cinsellik yaşama ya da kondom takmasını iste çünkü bir an kendini kaybedebilir.
- +1 yıl
Gerçi kondomu da delebilir bu kafayla, en iyisi hiç cinsellik yaşamamak.
Soran+1 yılYa aslında değişik biri. Çözemedim tam. Diyor ben evlenir evlenmez çocuk yapmam önce hayatımızı yaşarız 1.2 sene sonra olur çocuğumuz diyor. Ama bana böyle davranıyor anlam veremedim..
- +1 yıl
Dostum hiç bulaşma çok saçma bir durumun içindesin.
Bize de gelmez ki böyleleri
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı. Kaç yasindasiniz
014 Yorumla
Soran+1 yılO 27 ben 22
Soran+1 yılHayır korunmadık ama bundan sonra korunmasını isteyeceğim
Soran+1 yılAllah korusun... Büyük travma olur benim için.
Soran+1 yıl2 ay oldu
Soran+1 yılOlaylar karısık bacım aslında😂 yani ben 1 buçuk yıllık sevgilimle seviştim ama sadece sevişme. Ve akşamında kan geldi. Korktum muayene oldum. Bakiresin dediler. 2 yıl sonra hayatıma biri girdi onunla her şeyi yaşadım bakireyim demiştim ama kan gelmedi ve benimle ayrıldı bu yüzden çok yargılandım yani onun tarafından ve bu beni psikolojik olarak çok etkiledi. Şu anki sevgilim ise ona yalan söyledim bakireyim dedim inanmakla inanmamak arasında gidip geldi ama sonra birlikte olduk ve öğrendi. Durumu anlattım ona. Yani kısaca bakire değildim o da biliyordu bakire olmadığımı. Ama çok korkak davranıyorum elimde değil çünkü bakire olmasam bile ben tam ilişki gibi yaşamadım bu cinselliği ve o yüzden pozisyon felan da denemiyorum yani. Öyle işte
Soran+1 yılFake instagram varsa ver oradan konusalım buradan ekleyemem
Soran+1 yılYazdım
+1 yılNe bekliyorsun ki
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne