Sevgilimle 17 gündür çıkıyoruz daha öncesi öpüşmüştük cumartesi günü ilk defa sinemaya gittik oturduk film falan basladi baslarda elimi tutuyodu sonra elimi penisinin üzerine götürdü ve orda tutmaya basladi baslarda noldunu anlamadim sonrasi elini göğsümün üzerinde tutmaya basladi ve sonrasi özel bölgeme doğru götürmeye basladi sonrasi öpüşmeye falan basladik ve elini göğsüme soktu ve göğsümü okşamaya basladi sonrasi biz deli gibi öpüşüyoduk ve geri çekildim pantolonun düğmesini açtı ve fermuarını indirdi kilodunu yariladiktan sonra elimi penisinin tam üzerine koydu ve okşatmaya basladi ben fazla ileri gidiyoruz yapma dedim biliyorum ama bunun daha ilerisi olmicak söz dedi bende olamaz zaten dedim sonrasi oda elini benim özel bölgeme soktu sonra öpüşüyoduk falan ben elimi çektim kendimize gelsek iyi olacak baya fazla ileri gittik dedim oda ben diğer kızlara kıydığım gibi kıymam sana dedi bende ha yani onlara kıydın dedim sinirlendim uzaklastim ondan soğuk davrandm falan bir süre baskasi yok falan dedi neyse sinemanin 2. yarisina girdik özür falan diledi bir daha olmicak dedi 2. Yarida gene elimi penisine goturdu elletti falan onun eli göğsümün içindeydi sinema bitti özür dilerim fazla ileri gittim bu bir daha tekrarlanmicak dedi erkeklik hormonlarim fazla ileri gitti dedi
Napmam gerekiyor bana bir akıl verin onu çok seviyorum ama ayrılmakta istemiyorum ama kuzenim bana biri böyle bise yapsa kendimi kullanılmış hissederdim dedi benim napmamm gerek nasi davranmaliyim yardimci olursaniz sevinirim.
Şimdiden teşekkürler yardimci olan herkeze
Napmam gerekiyor bana bir akıl verin onu çok seviyorum ama ayrılmakta istemiyorum ama kuzenim bana biri böyle bise yapsa kendimi kullanılmış hissederdim dedi benim napmamm gerek nasi davranmaliyim yardimci olursaniz sevinirim.
Şimdiden teşekkürler yardimci olan herkeze
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer