Sizce sevgilim ne yapmaya çalışıyor?

8 aydır birlikteyiz neredeyse her gün birlikteyiz dışarı çıkıyoruz geziyoruz fotoğraflar çekiniyoruz oyun oynuyoruz gülüyoruz eğleniyoruz cinsellikte var aklınıza gelebilecek her şeyi birlikte yapıyoruz. Ben ağladım diye ağlayan bir insan. Geçen gün sürpriz yapıp iş yerime geldi beni almaya çok mutlu oldum kuaföre gittik beni 6 saat orada bekledi sesini bile çıkarmadı sonra gecenin bir vakti benim için açık restoran aradı acıktım diye. Beni memleketten gelen evli akrabalarıyla kuzenleriyle tanıştırdı arkadaşlarının hepsini tanıyorum çalıştığı iş yerine bile gittim. Her şeye paranın hesabını yapmasına rağmen benden asla parasını esirgemiyor. Bana sürekli zaman ayırır her gün iş çıkışında benimle buluşur. Arkadaşlarıyla plan yapsa bile beni de çağırır yanına. Her şey bu kadar güzelken kızlarla konuşmalarını yakaladım ve konuştuğu her kıza mesaj attım hiçbiriyle buluşmamış sadece telefon üzerinden konuşuyor kızlarla. Çok kavga ettik bu konuda ama benden de asla ayrılmıyor benim ayrılmama da izin vermiyor. Düzelcem diyor ama düzeleceğine inanmıyorum sizce sevgilim ne yapmaya çalışıyor

Güncellemeler
+1 yıl
Cevap verin
Sizce sevgilim ne yapmaya çalışıyor?