8 aydır birlikteyiz neredeyse her gün birlikteyiz dışarı çıkıyoruz geziyoruz fotoğraflar çekiniyoruz oyun oynuyoruz gülüyoruz eğleniyoruz cinsellikte var aklınıza gelebilecek her şeyi birlikte yapıyoruz. Ben ağladım diye ağlayan bir insan. Geçen gün sürpriz yapıp iş yerime geldi beni almaya çok mutlu oldum kuaföre gittik beni 6 saat orada bekledi sesini bile çıkarmadı sonra gecenin bir vakti benim için açık restoran aradı acıktım diye. Beni memleketten gelen evli akrabalarıyla kuzenleriyle tanıştırdı arkadaşlarının hepsini tanıyorum çalıştığı iş yerine bile gittim. Her şeye paranın hesabını yapmasına rağmen benden asla parasını esirgemiyor. Bana sürekli zaman ayırır her gün iş çıkışında benimle buluşur. Arkadaşlarıyla plan yapsa bile beni de çağırır yanına. Her şey bu kadar güzelken kızlarla konuşmalarını yakaladım ve konuştuğu her kıza mesaj attım hiçbiriyle buluşmamış sadece telefon üzerinden konuşuyor kızlarla. Çok kavga ettik bu konuda ama benden de asla ayrılmıyor benim ayrılmama da izin vermiyor. Düzelcem diyor ama düzeleceğine inanmıyorum sizce sevgilim ne yapmaya çalışıyor
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılher şey mükemmel çünkü öyle sanmabı ve asla şüphelenmemeni istiyor ki rahat hareket edebilsin. Tamam tüm anlattıkların ve yaşadıklarınız olağan üstü ve herkes ilişkisinin böyle devam etmesini, aşkı ve tutkuyu dolu dolu bu şekilde yaşamayı ister. ama başka kızlarla olan ve seni rahatsız eden tür konuşmalar, zaman geçirmeler de neyin nesi. Ömür boyu böyle devam edecek, hiç mi anlamayacaksın sandı? Aynı şeyleri sen yapsaydın ve öğrenseydi o seni bırakırmıydı, yoksa her şeye rağmen hiç bir şey değişmedi deyip sevmeye devam mı ederdi? Evet hanfendi, bazen de ihaneti saklamanın en güzel yoludur mükemmellik yaratmak.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
+1 yılKonuştuğu şeyler cinsel icerikli ise, aliskanlik olmuş olabilir, ama duygusal icerikli ise, işte bu iliskinize zarar verir
00 YorumlaBirakmazsa baskasinlarla yazismayi onu birak bunu söyle
02 Yorumla
Soran+1 yılSöyledim tamam söz veriyorum konuşmucam diyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılKanka sonlara kadar o kadar güzeldi ki açıkcası imrendim ama bunları yapan çocuk başkalarıyla yazışmaz ya
04 Yorumla
Soran+1 yılValla her şey o kadar güzel gidiyor ki aramızda sadece bu kızlarla mesajlaşma sorunu var başka hiçbir şey yok napacağımı bilmiyorum herkesin imrendiği ama duyduğunda şok olduğu bir ilişkimiz var
Cevap sahibi+1 yılPeki konuşmaların içeriği nasıl cinsel arkadaşlık duygusal vs
Soran+1 yılDuygusaldan giriyor cinselliğe doğru ama açık açık belli etmiyor mesela eve gel yemek yaparız sarılır yatarıZ vs
Cevap sahibi+1 yılKanka ondan hayır gelmez gibi ya. Ya herkese aynıysa bu çocuk
+1 yılDemekki sende bulamadığı şeyler var
02 Yorumla
Soran+1 yılSordum açık açık bende bulamadığın her neyse söyle çözelim dedim bende bir hata yanlış varsa söyle düzelteyim kendimi dedim ama benim çok iyi bir insan olduğumu bende hiçbir eksiğin olmadığını söylüyor
- +1 yıl
Peki amacın neydi diye sorsaydin
Vay be böylesine bile güvenilmez demek
10 Yorumla
+1 yılBunda başka bir şey var ama
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılneye karar verdin
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem