Her defasında gözlerini kapatıyor ben bunun olmasını istemiyorum rahatsız oluyorum gözlerini kapatınca soruyorum neden kapatıyorsun diye böyle daha iyi diyor her defasında bunu yapıyor katlanamadım yarıda kestim tartıştık konuşmuyorum sizce hata kimde?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Zevk almak için odaklanıyor demek ki neden kızıyorsun.
ya hayal kuruyor ya da odaklanmaya çalışıyor
sanmıyorum
sen ne düşünüyorsun
başkasını düşünüyor herdefasında aynısını yaptığı için aklıma başka bir şey gelmiyor
peki eski sevgililerini ya da geçmişini biliyor musun
daha önce ilişkileri olmuş biz 4 aydır beraberiz
peki anlattı mı hani sonuçta bakire değil belli ki
detayına girmedi beni sevdiğini söylüyor ama bilemiyorum öyle yapınca
peki azınca orgazm sırasında nasıl oluyor
Tabii ki sende bir de gelmiş sormuşsun burada.
nasıl bende oluyor?
İstediği gibi davranır, başka bir şekilde davranmaya zorlayamazsın. Hoşuna gitmiyorsa başka seks partneri bul.
İki kişiyle yapılıyor olması kişisel sınırların olmadığı ya da olmayacağı anlamına gelmiyor lmao
hata tayipte knk :D
onu bilmemde yorumlayanlar tayyipçi
Dostum bunda garip olan ne?
maytap mı geçiyorsun gözü kapalı duruyor diyorum
Dostum öyle daha rahat ediyor olabilir yani, sorun ne anlamıyorum? Ne gibi bir önemi var senin için bunun?
göz göze bakmasını istiyorum 1 olur 2 olur her ilişkide başından sonuna kadar kadar kör gibi gözünü yummasının bir anlamı yok 1 olur 2 olur başkasını düşünüyor düşüncesi veriyor aklıma
Doğru düşünmüyorsun bence. Özellikle kadınlar cinsel ilişkide daha duygusaldır. Seninle sevişirken bir başkasını düşünmesi bu yüzden pek akla yatkın değil. Muhtemelen o şekilde daha rahat hissediyordur. Sen de bencilce düşünmek yerine biraz daha empati yapmalısın kanımca.
bencilce düşünmüyorum fark ettiysen her defasında yapıyor diyorum bunu 1-2 değil yani bir insan nasıl yarım saat gözü kapalı durabiliyor önsevişmede kapatsın tamamda sekste o kadar süre normal değil misyonerden başka pozisyonda istemiyor ben çok üstelemedikçe bencil olan ben değilim
zevkine karışma.
göz kapatmak zevk?
Hayal kuruyor